• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı: Bıktım bunlardan! Bu CHP’liler saat bile kuramaz

Seçim hezimeti sonrası CHP'ye gelen eleştiriler artarken, seçim öncesi CHP'ye destek veren Fatih Altaylı CHP'yi sert sözlerle bombaladı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osmanli

Iste ulkemdeki gazetecilerden biri. daha CHPnin ne oldugunu yeni anlayabildi. halk bunlarin ne mal oldugunu 60 sene once anladi. ama halkdan o kadar uzakki fatih Altayli ve ona benzeyneler bundan dahi habersizler.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Günaydın Altaylı.CHP den birşey olmayacağını geç dahi olsa anladınız.Yarın döneklik yapmayasın.
  • 1 Yıl Önce

Heygidi koca çınar AKİT

Sizdeki bu FATİH ALTAYLI aşkı ne kardeşim... Her gün onla alakalı bı haber.. çaktırmadan REKLAM...Gidip sosyal medyada onu takip edelim..
  • 1 Yıl Önce

Mantık yürütmesi

Sen de CHP'li olduğuna göre sen de saat kuramazsın...
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

KEMALİZİM OLSA BAŞTA BİLİMSEL DAVRANIŞ HADİSESİ BU NOKTADA OLMAZ O CHP..!EN BAŞTA BAHSETTİĞİMİZ ŞEY CHP'DE FKF GİBİ BİR KULÜP KURMALI ADAMLAR ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKMEKTELER DEMOKRASİDE RAFA KALKTI..BİZ DİYORUZKİ :Transformasyonel liderlik, geleceğe, yeniliğe, değişime, dönüşüme ve reforma dönük bir liderlik tarzı CHP’de. VİZYONER LİDERLİK…!YANİ AYDINLANMA ÇAĞINI VE MODERNİTEDEN ÇAKAN LİDER MEDENİYETLER TARİHİNİ BİLEN BUNLARI OKUMUŞ HER LAFA GELİŞİ GÜZEL LAFLA CEVAP VERMEK YERİNE DAHA AKILCI ,DİNAMİK LİDER MODELİ YOKSA;KEMAL K.O. BİZE SUNDUĞU :SÜREKLİ,AKSİ Transaksiyonel lider Modelini istemiyoruz.. bugüne kadar geliştirilen yönetim tekniklerini verimli ve kurallara uygun bir şekilde uygulayan CHP’de geçmişle günümüzü bağdaştıran lider sultası, olarakbilinen anlayışı ve daha çok geleneksel liderliği bize dayatmasını istemiyoruz HER PARTİLİNİN OLDUĞU GİBİ BİR CHP’Lİ VATANDAŞINDA LİDERİ TARFINDAN :yönlendirilmesi ve dönüşüme öncülük edilmesi liderin temel sorumlulukları arasındadır. CHP’ de bir kişi Lider sıradan biri olamaz.Aynı zamanda liderin bugüne kadar geliştirilen yönetim tekniklerini bilmesi ve yeri geldiğince uygulaması gerekmektedir.Bu Ben CHP’LİYİM diyen her Partilinin görevidir.. Biz CHP’liler isteriz ki, Lider seçtiğimiz kişinin, Değişim nedir?Dönüşüm nedir? Onu bilmesi lazım adam onu bilmiyor? IRKÇILIK VS KONULAR … ANTHONY GİDDENS Bunu okumamış bile bir takım hadiselerden dahi haberi olmayan adamlar IRK vs konulara giriyor olmaz kardeşim Ne değişimi arkadaşlar diyor yenilenme diyor) SEN BİZİMLE KAFAMI BULMAKTASIN, DERLER ADAMA? BUNU BAŞKA BİR ÜLKEDE SÖYLESEN…adama gülerler..BİRDEFA KAYBEDİLEN SON SEÇİM AZ BUZ DEĞİLDİ KARDEŞİM 5 YIL BÜTÜN MUHALİF KESİMLERİN ÜMİT BAĞLADIĞI BİR SEÇİME METAZORİ HALA o arkasındaki güruh Kemal bey sen gir seçime,senin hakkındır ,senin hesabın var bunu gör başka Hiç taviz verme Partiyi bırakma Motivasyonlarıyla ayakta tutanlar?Biz bunları yermeyiz işte değişim ve dönüşüm burada başlıyacak…
  • 1 Yıl Önce

yaASİN

Hala Mustafa Kemal Atatürk ile CHP yi özdeştiriyorsunuz. Adam kurmuş partiyi sonrası illa aynı nasil aynı kan aynı düşünce tarzımı olacak. Değişmiş herşey. kişi kurum düşünce fikir anlayış. Hala eskiyi arıyorsan mezarlıklara gitmen gerek. Değişmek gerek. 100 yıllık fosilleşmiş partiden kimseye hayır gelmeyeceğini anla artık.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

KENDİNİZİ NASIL DA İYİ TANIYORSUNUZ EVET O BİLE FAZLA AMA ORALARI KİME UŞAKLIK YAPARAK ELE GEÇİRİYORSUNUZ AH TÜRKİYEM AH DAHA BU YETERSİZLERİN YÜZÜNDEN ÇOK SÜRÜNECEĞİZ
  • 1 Yıl Önce

yaşamak güzel

ya kala kala böyle..na kaldı chp yi eleştirmek.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Bu CHP AKP YE KUYRUK OLUR KUUUYRUUUK
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Senin bir sa....ğın bunu şimye kadar anlamaması gayet normal.
  • 1 Yıl Önce

no chp

saat de kurmasınlar efendim.ne diyordu baykal; aklından bileee geçirmeeeeğ.aklından bileee geçirmeeeeğ.ollmaaağğ..ollmaaağğ...chp sen de olmaaaağğ.olmaaaağğ...altaylı sen de chp ye kuruk olmaktan vazgeç.ümitsizliğe kapıl.karamsarlığa kapıl.bu milleti tanı. bu millete açtığınız savaştan vazgeçin.hem siz rahat edin hem bütün millet..
  • 1 Yıl Önce

chp kapatılmalı

Jeton yeni düştü galiba
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23