• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalet Bakanı Tunç: Hedefimiz darbecilerin değil milletin temsilcilerinin yaptığı bir anayasa

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Elbette ki hedefimiz darbecilerin yaptığı anayasayla yönetilen bir ülke değil, milletin temsilcilerinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde millet adına karar vererek, büyük bir uzlaşmayla milletimizin onayına sunacağı demokratik anayasayla yolumuza devam etmek." dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Burak

Ak partili olarak ifade özgürlüğü hakkımı kullanıyor ve bakanımıza “hee yaa” demek istiyorum. 20 yıldır iktidardasınız halkı darbecilerin anayasasından kurtarmayı yeni mi akıl ettiniz?
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Sayın bakanım sen önce fetöciacıların adliye veznelerini kasa gibi kullanmalarını engelle. 15 Temmuz 2016 bu tarafa yapılan icralar satışlar icra satışından vergi borcu olupda maliyeye aktarılmayan ilk alacaklı olan devleti ber taraf eden ceteyi bir düzene getir. Bunların hala para aklamalarıni tefecilik yapan faturasız belgesiz olanlara durmadan icradaki ödenmemiş ödeyemedikleri bitmis esnafa ezan okunan ülkede faiz işletiliyor aylık. Hem faizden kurtar hemde bunların maliye kayitlarıni geriye dönük yapta şu deprem masraflari cıksın devlete yardimin hükümete katkin olsun. Makam arabasi özel koruma tv konuşma deyil icraat yapmani bekliyoriz. Siyonist sistemin mason milletvekilleri ile cıkatdıgı kanunlar anayasada yok. Ve bunlar sizi bekliyor. Adliyedeki hakim savcılar 30 dosyası olanı salıyor kadınlar ölüyor. Yuvalar yikılıyor sen hala geleli kaç tane icralık dosyayı maliyeye bilfirdin. Halk şikayet etmesi gerekmez sen Allah icin makamıyın Allah ve peygamber indinde hakkini ver. Önce sorunları hallet millet huzur güveni adaletten bekliyor. Herkesin yanina kollu kuvvet koyamazsin. ALLAH KATINDA Helaller yasal olmadıkca, haramlar yasak olmadikca O DEVLETİN VE MİLLETİN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI MÜMKÜN DEYİL. sen şu tefecileri hakim savcı icra memuru içra md servetlerini bir incelet bunlar 30 dosyası olan nasil serbest kaliyor. Adaleti yapki milletin size güveni pekişsin. Yeni anayasa da masonlar da fikir verirse yeni anayasaya gerek yok zaten hiç olmaz ise bildigimiz mason kanunlarla torunlarımıza akil verir cocuk ve gelecegimizi koruruz. Bu vatan evliyalar ashablar şehitler diyarı olfugu gibi Vezirlere sultanlara beddua eden 4 kat semaya kazık cakan NIYAZİ MISRİLERE DE sahip ALLAH DOSTLARINA ÖLDÜ DEMEYİN sakın. Allah icin görevini hakkıyla yapana korku yok ne dünyada ne mshşerde. Ne der IKİ CİHAN PEYGAMBERİ S.A.S."" kullar arasinda Allah ne der diye yaşayani VEZİR ederim. KULLAR ne der diye yaşayanı bilinmedik aile sırrı ile kullar arasında REZİL ederim. Vezirlikte rezillikte kula baglı hürmetlerimle bakan bey
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Zaten bu son Tayyip döneminde sivil anayasa yaptınız yaptınız; yoksa bir daha sittin sene bu devlet sivil anayasa ya-pa-maz.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23