• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan’dan olay Menzil Şeyhi ve Babacan sözleri

Menzil cemaatinin şeyhi Abdulbaki Erol'un vefatının ardından DEVA Partisi lideri Ali Babacan da bir taziye mesajı paylaştı. Ancak Babacan'ın taziye mesajının altına CHP'liler tepki içerikli yorumlar yaptı. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ise CHP'lilerin isyanının asıl suçlusunun Babacan olduğunu belirtti.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adsız cengaver

Akit baş yazarınız karahasanoğlu iki gün evvel yazısında ahmet hakana demediğini bırakmadı hergele hergelleğini yapacak diye birsürü laf söyledi Ahmet ismine duyduğum saydıdan dolayı ahmet ismini kullanmak istemiyorum bu hergeleye diye yazdı şimdi hergele değil ahmet hakan oldu 
  • 1 Yıl Önce

Hehe

Bunlar olmassa biz dinimizi bilmiyoruz mu.bunlar din simsarlari,hayatlarinda çalismazlar,vergi vermezler,uretmezler,onun bunun sırtından gecinirler,lüks şatafat icinde yaşarlar, başkalarına da şükret öldüğünde cennette sin derler.kabahat bunlarda değil, bunların pesinde gidenlerde.kur'an varmı var,al Türkçe mealini oku oku oku.hepsi bu, paralarinizida bunlara yedirmeyin,hediye götürmeyin. Allah muhammed efendimizin ölümünden sonra takip etmemeleri için hiçbir erkek evladını bırakmamış, ergenlige girmeden emanetletini almış. Günümüzde bunların peşinden gitmeyin.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sevgili Hehe, din simsarları olduğu gibi Atatürk simsarları Laiklik simsarları Ateist simsarlar Mezhepçi Simsarlarda aynı işleri yapar ve çok miktarda bunlardan var Ülkemde sadece dindarları hedef gösterip kendi simsarlıklarını saklarlar sayıları din sömürenlerin 100 katı fazladır. Ağızları iyi laf yapar genelde solcu görünürler haktan Adaletten bahsedip acaip malı götürürler.

ZAZA

Solcu mu var Türkiye’de. Sol işçi köylü emekçi kesimden çıkar, emperyalist güçlere karşı emeğin yanında yet alırdı. Bunlar ABD li LGBT li din düşmanı emperyalizme hizmet eden bir güruh
  • 1 Yıl Önce

Umuda

ZAZA yanlışın var Türkiye de Solcular en varlıklı en okumuş gelir düzeyi en yüksek kesimlerdir. Koçlar Sabancılar Boynerler Eczacıbaşları neden CHP yi destekler. Sanırım Marks bile bu işi anlıyamaz.

güzel ittifak

YANİ EY CHP NİYE BU KADAR KARŞISIN GÜZEL ÜLKEMİZİN GÜZEL DEĞERLERİNE. ALİ BABACAN DA BU NADİDE ALLAH DOSTU İÇİN TAZİYELERİNİ YAZMIŞ. BUNDA NE VAR . SENDE ALLAH RAHMET EYLESİN DİYEBİLİRDİN. CHP NİÇİN BİZİM GÜZELLİKLERİMİZE BU KADAR KARŞISIN. BİRDE SEÇİMLERDE BU AZİZ MİLLETDEN İKTİDARLIK İSTİYORSUN. BU AYNI PERHİZ VE LAHANA MİSALİ.
  • 1 Yıl Önce

Son Pişmanlık Fayda Etmez

Ne CHP, ne İYİ, ne de AKP. Oy verirken oyum boşa gidecek korkusu yaşamadan Zafer diyebilseydin, en azından vicdanın rahat olurdu.
  • 1 Yıl Önce

Efkar baba

Faşist soytarılık yapma..

Umuda

Zafer Partisinin Liderinin defalarca pasaportsuz, gizlice İsraile gidip geldiği Mossadla görüşmeleri olduğu söyleniyor hain derken aynaya bakmak lazım.

Erol

Kendi adına konuş Erdoğana oy vermek hiç bir zaman pişmanlık olamaz Seçimden sonra millet adına konuşmalara şahit oluyoruz Zafermiş dediğin Parti'nin nereden geldiği belli zihniyeti belli

Uğur

Düşününce, Babacan liboş-muhafazakârdır. Vefat eden Abdulbaki Erol gibi dinî-muhafazakâr da değildir, CHP'liler gibi komünist veya sosyal demokrat veya Kemalist Jakoben solcumsu da değildir, İYİP'lilerin çoğu gibi mafyatik ulusçu-muhafazakâr da değildir. Fakat yine de en çok İYİP'lilerin küçük bir kısmına ve CHP'ye yakındır. Çünkü İYİP'lilerin küçük bir kısmı da Babacan gibi liboş-muhafazakârdır ve çünkü CHP'li komünistler de sosyal demokratlar da radikal/Jakoben solcumsular olan Kemalistler de aslında hep liboş kapitalistlere hizmet eden, siyaseten tıraştan kimselerdir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23