• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nankörlük böyle bir şey! Dört dairesi var yine doymuyor

Bir sokak röportajında kaydedilen görüntü, "nankörlük böyle bir şey" dedirtti.

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yavuz

Dört dairesi varsa hükümeti eleştirmeye hakkı yok mu? Dört daireyi hükümet mi vermiş bu adama? Ekonomik durumun kötü olduğunu söylemek için için illa fakir olmak mı lazım? Ekonomi şu an kötü yönetiliyor. İnşallah düzelir.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Çok Basit o zaman 4 dairenin 3 ünü dairesi olmayanlara ver sen de rahatla, sosyal adalette sağlanmış olur. Her solcu ellerindeki serveti yoksullarla paylaşırsa bir tane fakir kalmaz Ülkemde, haydi, solcular şimdiye kadar lafla istismarını yaptığınız fakirlerle servetinizi paylaşımaya.
  • 1 Yıl Önce

murtaza

ya gercekten ilginc bir gazetesiniz,adam 4 dairem var 14 olsun demiyorki,herkesin olsun herkes mutlu olsunki bende mutlu oluyum diyor,yanlis olan ne,
  • 1 Yıl Önce

Yozgat

Dairelere kac lira zam yapdin ev sahipleri hic doymaz
  • 1 Yıl Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Bu ve bunun gb.ikiyüzlü olup halk dalkavukluğu fakir fukara edebiyatı yapip fitne peşinde koşan boş beleş adamın üç dairesi ihtiyacı olanlara dagitilsin bu adam mutlu edilsin bunu yapmaya kendi nefsi el vermiyor.Bari afad,kızılay yapsın bu sahtekarda mutlu olsun.
  • 1 Yıl Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Samimî olan halk dalkavukluğu fakir fukara edebiyatı yapmaz,bir fakirin karnını doyurur bir yoksulu kaldırır.Bunuda icraat yaparak yapıp diğer insanlara örnek olur.sorun bunların beyninde kendi yapamadıkları şeyler üzerinden başkalarına saldırıp fitne peşinde koşarlar.Bu hastalıklı bir kafa yapısı.edep sahibi suçluyu suçsuzu aramaz kimden yumruk yediğine neden yediğine bakar eyriyide yanlışıda kendisinde arayıp masumiyetden Hakdan yana tavır alır.
  • 1 Yıl Önce

resat

dramayı iyi okutmuşlar sana ,iktidara olan düşmanlıgını ,insanlara acıma duygusuyla kamufle etmeye çalışıyor aklınca ,,seçimden önce masanın ortaklarından çok duyduk bu tiyatroları , siz koltukta oturan ları degil zihniyetleri degiştirin ,ama seçime yakın gene aynı tas aynı hamam olacak belliki ,
  • 1 Yıl Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Önemli olan acımak deyil bir yoksulun elinden tutup kaldırmak,yardımcı olmak bu kemalist putperest gerici zihniyet yağmurlu havada kimseye bir yudum su vermez.Kendilerinde olmayan vasıflardan başkalarına saldırıp hâk yer birde fakir fukara edebiyatı yapıp halk dalkavukluğu yapar,negatif enerji saçıp fitne peşinde koşarlar.sorun bunların beyninde.not
  • 1 Yıl Önce

KUZEY IŞIK

adam başkalrın mutsuzluğu beni mutsuz ediyor diyor vicdanen konuyu saptırmayalım
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Madem başkasının mutluluğu seni mutlu ediyor.Şu dört dairenden hiç olmazsa birini fakir bir akrabana ver o da mutlu olsun.Şimdi diyecek ki onları ben kazandım.Yani insanlar kazandıkları ile mutlu oluyorlarsa senin derdin ne.?
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

NİYE ÖYLE DESİNKİ MUSTAFA KARDEŞİM, ADAM TÜM TÜRKİYEDEKİ ,EKONOMİK MUTSUZ İNSANLARDAN VE ONLARI BÖYLE GÖRÜNCE ÜZÜLDÜNDEN BAHSEDİYOR! EĞER YOKSUL BİRİ VARSA ÇEVRESİNDE MESELA SENDE OLABİLİRSİN ,MADEM PAY VERECEK ,KEMALİST BİR MATEMATİK YAPALIM,80 MİLYONA ,ÜLKE NÜFUSUNA PARASININ DEĞERİNİ BÖLER HİSESİNDE, SANADA NE DÜŞERSE ?ONU ÇIKARTIR VERİRİR DOĞRUMU? KARDEŞİM, ÖYLE YA:)) SEN DİYORSANKİ BEN ÇOK AKILLIYIM BNEDEN ZEKİSİ YOK? YADA:)) BEN FAKİR DEĞİLİM, ADAM SANA DERKİ BENİM AKRABALARIMIN FAKİR OLDUNU NERDEN ÇIKARTTIN? ŞİMDİ KONUYU SAPTIRMAYIN ,ADAM ÜLKENİN EKONOMİK MUTSUZLUĞUNDAN BAHSEDİYOR ,BİRGÜNDE KONUYU OLDUĞU GİBİ ANLASANIZ ,TERS PARANTEZLER AÇMASANIZ OLMAZMI? OLMUYORMU?

bakırköy yoksulu.kökten chpist.

ver o zaman üç daireni olmayanlara sokak devrimcisi. maksat bağcıyı dövmek. fiilen yüz yıldır iktidarda da olsalar muhalefette de olsalar zaten iktidardalar ama, resmen olmayışı kudurtuyor bunları.. % 100 mutlak iktidar ve sadece ve sadece onların borusunun ötmesi.bizlerin hiç ama hiç olmamamız.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa kadı

Demekki parayla saadet olmuyor. Mutlu olmak için zengin olmak gerekmiyor.
  • 1 Yıl Önce

Cuma uğurlu

2004 dokuzbin gün pirim ödeyerek bağkurdan emekli oldum 540 tl maaş bağladılar şuan 7500 bozdur bozdur harca yedi bin beş yuzden 540 tl çıkarırsak6960 yirmi yıllda aldıgım zam ortalama yılda 348 tl artış aylık 12 tl geliyor adaletten bahsedip buna adalet diyorsanız bir diyecegim yok bügün 13 arkadaş karar aldık ak partiye üyeydik istifa edip oy atmaya gitmemeye saygılarımla
  • 1 Yıl Önce

Doğru

Adam bende olan herkes de olsun diyor bunun nere si yalnış.
  • 1 Yıl Önce

Slm

4dairesi olan mutlu olmak zorunda mı hem sizi ne ilgilendiriyor bu haberi yapan nın kaç dairesi vardır acaba bu haber yapmak değil sadece koyunlara ot vermek gibi birşey
  • 1 Yıl Önce

Şevki

Adam gayet güzel konuşmuş mutluluk toplumun geneli içindir üç beş yandaş için değil
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Her zaman söylüyorum, insanlarimiz görgüsüz, sükürsüz ve doyumsuz
  • 1 Yıl Önce

Putsavar

kolayi var mutsuz putperest arkadas, ver dairelerinin gelirlerini yoksullara kurtul bu mutluksuzluktan
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Öyle mi ?.. Peki, insanlık adına, söylediğin konuda sen ne yaptın bu zamana kadar, bunu da yaz...Başkalarını suçlamak kolay. Önce kendi hayatını sorgula arkadaş !..

Vatandaş

Nankörlük mü ???.. Ne alaka ya ?.. Adam, benim sahip olduğuma halk da sahip olmalı ki ben mutlu olayım, diyor. nankörlük bunun neresinde ???..
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Nankörlük mü ???.. Ne alaka ya ?.. Adam, benim sahip olduğuma halk da sahip olmalı ki ben mutlu olayım, diyor. nankörlük bunun neresinde ???..
  • 1 Yıl Önce

yaşamak güzel

yalancı sahtekar a bakın ya neymiş zengin miş ,len angut simit yiyorsun hayvan bile olamazsın sen ey mahluk.
  • 1 Yıl Önce

Gunesyakar

O dört dairenin birinde kendin oturuyorsun üçünü nerene sokuyorsun meyhmenetsiz adam. 
  • 1 Yıl Önce

Şükrü tolunay

Eeeee dogru söylüyor ama siz bilmezsiniz başkalarının kendi imkanlarıyla mutlu olmasını
  • 1 Yıl Önce

oktay

tabi tabi aynı kaba af buyurun yelleniniz...sizin kafa ne saçmalarsa saçmalasın doğrudur.

Leyl....

O Zaman mutlulugun maddiyat Ile bir baglantisi var. Ama ferdi mutluluk olsun veya kollektif mutluluk olsun herikisi de izafidir. Yani görecelidir. Mutlu neye göre mutlu yasadigi yerde kendinden ust tabak ada komsulari varsa, mutlu degil. Kendinden asagi da diyelim, guzel bir tabir degil ama kiyas ederek onlara bakip mutlu!! Mutluluk kendini iyi hissetme halidir! Sen kendini yeter siz bos, maneviyat siz, amacsiz nasil mutlu hissedersin? Materyalizm bir nevii Kölelik sistemidir.. Cok kazanan Köleler, az kazanan Kölelere göre kendini $an$li adlederler. Lakin en buyuk mutluluk ilahi sistemin bir parcasi oldugunu bilmekdir. I$de cöpden kagit toplayan Adam bunu bildiginiz icin halinden memnun olma sanatina birakmis kendini. Ama gayret de lazimdir. Niyetler Rabbimizin katinda gayretlere göre Kabul bulur..Ibn Arabi Hz okumanizi tavsiye ederim.. Burasi bir Matrix alemi.. Saygilarimla.
  • 1 Yıl Önce

filozof

Madem herkesin senin gibi dairesi olsun istiyosun, dort dairenin ucunu fakirlere dagit. Bir bakmissin herkesin de senin gibi dairesi olmus, yavas yavas hersey esitlenmis. Allah 4 daire vermis hala sukur edemiyorum diyosun, veren allah onlari birgun senden alir sa bu reportaji verdigin gunu hatirla.
  • 1 Yıl Önce

Hemsinli

He he

Litrelik

Adam ben mutlu olduğumda değil herkes mutlu ise mutlu olurum diyor . Bu sözlerin nesi nankörlük?
  • 1 Yıl Önce

Akit bitti

Bir kerede doğru haber yapsana akit
  • 1 Yıl Önce

sizin paçavridisler gibi mi.

nasıl yapsın.sizin sözcü korkusuz birgün cumhuriyet gibi 365 gün yalan iftira tezvirat çamur inkar çarpıma tehdit haberciliği mi.

Adem

Zekât veriyor musun diye sorsaydiniz.
  • 1 Yıl Önce

zaten bütün eserler hizmetler sizler için..

tam buldun adamını. baksana kategoriye.hani deniz baykal ne demişti. türkiyede iki sınıf insasn vardır biri isviçre kalitesinde(yani kendileri,yani bunlar),bir de suyu besmele ile içenler(haşa öyle ilkel,çağdışı,dindar,inançlı)....bu aslan kimgillerdendir dersiniz.nankörlerle şükredenler herkes gerçek alemde herşeyin karşılığını görecek.aslanım bir kere sizin kurtarılmış halktan soyutlanmış seçkin mutluluk adalarınızda herkes zaten sizin gibi. sağın solun mutluluk (ama %100 mutlak mutluluktan mahrum).boşver bidon kafalı bizleri.biz mutluyuz,hele hele sizler tarafından güdülmediğimiz için.önce bize makarnacı ,kömürcü,menfaatçi dediniz,şimdi de menfaatlerini müdrik değiller dedikleriniz olduk.

Ahmet Tunç

Halbuki inançlı insan Fakir olur değil mi?
  • 1 Yıl Önce

ottoman empire 5

inançlı insan nankör olmaz şükreden olur.hayır yapan olur.onları yoksul görmek isteyen,onlara ancak yoksulluğu layık gören sizin pelit kafanız tunç çağı mahluku.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23