• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Srebrenitsa katliamının yıl dönümünde Sırp alçaklığı! Bir yanda yas diğer yanda dans

Srebrenitsa’da soykırımının 28. yıldönümünü anma törenlerinde ağıtlar yakan Boşnakların gözyaşları daha kurumadan Sırplar, Ortodoks Kilisesinde düzenlenen konserde yeni katliamları teşvik eden şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi. Barbarların Boşnaklara yönelik nefretine dikkat çeken Müslümanlar ise yaptıkları, “Bu konsere katılan ateist ve kafirlere Allah’ın en korkunç cezayla karşılık vermesini diliyoruz”, “Eşi benzeri görülmemiş alçaklık” paylaşımlarıyla insanlık dışı olayı lanetlediler.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İslam ve onun dışı kutsalların muhatapları gerçekten inancında ve imanında samimi olsaydılar asla hiç bir kutsala saldırı olmayacağı gibi yeryüzü cennete dönüşürdü, çünkü orjinal kutsalların hepsi Allah'ın kelamıdır, bunda hiç bir insanlık için yanlış, kötülük olamaz, bu ayetleri kendi çıkarları için değiştiren kitleler yeryüzünü yaşanmaz hale getiriyorlar.
  • 1 Yıl Önce

m.n.

Bu haberde Akit gazetesi yayıncılarının aşırı cehaletini görüyoruz. Yapılan alçaklık, ırkçı ve faşist hale getirilen bir kesimin alçaklığıdır ve ırka dayalı değil, anlayışa dayalıdır. Müslüman kimliği altında yapılan değerlendirmelerde hiç bir zaman kötülüğün referansı etnik köken olamaz, gerçek sebebin faşistlik ve ırkçılık olduğu anlatılmalıdır ki, Türkiye'de de faşist ve ırkçı bir kitle oluşturulması ve büyütülmesi için çaba gösterenler vardır. İnsanlar bu kötülük hakkında doğru bir şekilde bilgilendirilmelidir. Belki de etnik kökeni Sırp olduğu halde tüm bu zulümlere hayatı pahasına karşı gelen müslüman kardeşlerimiz vardır. Bu zalimlerin sebebine onları da aynı torbaya koymamız gerekir mi?
  • 1 Yıl Önce

saddi

sırp lideri, tayyibin candan dostu....
  • 1 Yıl Önce

wiener philarmoniker.

erdoğan ın kiminle içten,kiminle de de siyaseten dostluk ilişkisi içinde olduğunu idrak edebilmen mümkün değil. konyayı ve çorum u ülke sanan, kapalı maraş ın adını 75 yaşında ilk duyan, urfada fındık yetiştiren bir kafanın takipçisi ve seçmeni olmakla malul kişiler için bu saçmalıklar ve idraksizlikler normaldir.öptüm.

Vahap Kalyoncu

İşte batının insanlığı bu kadardır fırsat bulsunlar yine aynısını yapmaktan hiç çekinmezler ağabalarıda alttan alttan onlara destek olur.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23