• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani engelleniyordun! Ekrem İmamoğlu, Bakan Özhaseki'yi ziyaret etti “Verimli bir görüşme gerçekleştirdik”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

m.n.

sıfır kentsel dönüşüm başarısı, ama gene de İstanbul'da şans verildiği takdirde o kazanacak. Başarı gerekmiyor, göz boyama sanatında usta olmak demek ki daha önemli. Sülün Ekrem furyası devam edecek.
  • 1 Yıl Önce

Murat

Ne alaka Tevfik Göksu çıkacak karşısına yardiracak İstanbul'da obgecen seçimdi sünepe siyaset bu defa kötü silkelenecek PKK'nın kucağına oturan çakma vatansever Asena bozuntulari ve cehapenin kapatması olan saadet bir arayada gelse ki genel seçimde geldi gordukki samarin en hasini yediler bir de bizi 5yildir bezdiren bir capsiza gelince duble şamar yiyecekler

????????

vlkn doğru bizim kinimiz Ekrem imam oğluna çünkü adam binbir sürat bugün ne dediyse yarın tersini yapıyor bugün kimi kötülediyse yarın onun ayağına gidiyor. Peki sizlerin kini nasıl biliyor musun sizin kininiz vatana millete dine. Önce sen kafanı iki elinin arasına al düşün ondan sonra böyle çirkef yazılar yaz.
  • 1 Yıl Önce

vlkn

ekrem imamoğlu'nun şu olumlu mesajına bile kin kusmuşsunuz ya!!! nasıl bir kin, nasıl bir hazımsızlık, nasıl bir düşmanlıktır arkadaş??? bu arada cumhurbaşkanınızın CHP'li belediyelere neler yaptığını, daha doğrusu yapmadıklarını yazmaya kalksak kitap olur kitap. o yüzden hiç boş yapma ak-it bir izmir'li olarak sizden olmayana nasıl düşman olduğunuzu en iyi biz biliriz.
  • 1 Yıl Önce

Murat

Akite saygısızlık etme ağzına desturla al bu bir izmirden laga luga yapma İstanbul'a laf atmadan … götüren memleketini önce koyun gibi oy verdiginiz cehapenin çapsız belediye başkanlarına git bir laf ebeligi yap bu iki imaminoglunun İstanbul'da ne halt yapmadığını ideolojik kabizlar dışında herkes biliyor o yüzden çöplüğünde ot
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23