• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan emekli maaşı müjdesi: Bakanlara talimat verdim

TBMM'ye gelen torba yasa teklifinde emekli maaşlarına zam konusu yer almamış ve gelişme tartışmalara neden olmuştu. Bugün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlara talimat verdim, emekli maaş zamlarıyla ilgili çalışma başlıyor" ifadelerini kullandı.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rabia Zafer

SSK LI LARA 75OO ÇOK DŪŞŪK EN AZ 10.500 TL OLMALIYDI.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Taban aylık ile ailece yaşamaya çalışanları topluma ezdirmeyiniz, özellikle bunların alım gücünü güçlendiriniz, verilen zamlar temel gıda maddelerine yansımasını da engelleyiniz ki alım gücü korunmuş olsun, aksi halde zammın bir anlamı kalmıyor.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Reisim, temel gıda maddelerindeki artışları, enflasyonu durdurunuz ve milletin alım gücünü artırınız tabanda sessiz ezilenleri biliyoruz, bizler dahi etkileniyoruz, ya halka hiç zam yapmayınız, hiç bir şey artmasın, ya da yaptığınız zamların karşısında alım gücü korunsun, aksi halde ekonomik sıkıntıdan dolayı toplumsal olayların yuvaları dağıtmasından endişeleniyoruz, millet hazıra alıştırılmış, yardımlar yoluyla çalışmadan almaya alışmış olup bol bol israflara yönelerek toplumsal kötü örnekler artıyor.
  • 1 Yıl Önce

Ömer Faruk Atay

Memura seyyanen zam veriyor memur emeklisine vermiyor bu adaletsizlik değil mi
  • 1 Yıl Önce

Bekir esen

Ey akit kardeşim 40 senedir akit okuyucusuyum yav kardeşim bu alçak eş cinselleri neden haber yaparsın ya birak kafirleri kafirler kalsın bana bunu. Yerini müslüman haberi ver ya yazıklar olsun. Bu alçakların reklamının yaptığınız için
  • 1 Yıl Önce

Malatyalı

eğer bütçe uygun değilse devlet zor ise biz emekli memur olarak zam istemiyoruz memura varsa emekliye de olmalı hekes bu ülkede yasiyor
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Orta ölçekli bir Orta Anadolu ilinde bile sıradan bir dairenin kitası 10.000 lerle ifade ediliyorsa maaş olarak ne verseniz,fayda etmez.Bütün şehir merkezlerinde ya doğrudan kirada oturanların beyanıyla,ya da Maliyenin elamanları kanalıyla tek tek kiracıların ne kadar kira ödediklerini tesbit edip,sonuca göre hareket edilmelidir.Evimin bulunduğu bina da 2000TL'ye oturan da var.7000 bin TL'ye oturanda şimdi %25 ile sınırladığımız kira artışı 2000 kira alan ev sahibi için haksızlık.Ama 7000 lık evin sahibi için mükafat gibi bir şey.Yani eski kiracıların kira artış oranlarından daha çok.Yeni tutulatutulacak olan evlerin kiraları çok astronomik esas bunun önüne geçmek gerekiyor.
  • 1 Yıl Önce

Reis

Ekonomi talimat ile işlemez. Ekonomi ilim hesap işidir. Devletin ilgili kurumları çalışır hesaplar ona göre zam yapılır. Bir kişi her konuda karar veremez.
  • 1 Yıl Önce

Kanuni

Sayın Reisim ! En düşük memur maaşının net 22 000.- TL olacağını aylar önce bangır bangır bağırarak açıkladınız , yok hükmündeki sgk emeklilerin yasal artışlarının haricindeki iyileştirmeyi bu gün de açıklamadınız , bakanlara havale ettiniz , önümüzdeki haftalara ! Asist yaptınız . Çok mu düşük ki bir türlü açıklayamıyorsunuz ? Cemil Çiçek bakanımın söylediği gibi ; Allah uzun ömürler versin emrklilerimize de öde öde bitmiyor. Demokrasi böyle birşey işte oy kullan kullan yine kullan , sandık hep geliyor. Benim oyum dağdaki çobanınki ile aynı ama en düşük devlet memurundan daha düşük.
  • 1 Yıl Önce

Harputi

Gelecek haftalarda mı? Zamlar temmuz ayı içinde belirlenir ve ödenir.Bizleri yok mu saymiştiniz ki,talimat yeni veriliyor!En az EMEKLİ MEMUR MAAŞI na da 8077 TL.uygulanmalidir.14 milyon EYT. Liler gibi sivil inisiyatif kullanırız .Hak verilmez, alınır.Allah var gam yok.Biz Hancı,sizler yolcu . ALLAHUEKBER.
  • 1 Yıl Önce

Günay

Yeni talimat verdiğine göre demekki biz Emeklileri Reis yok saymiş.Uvey evlatmiyiz, yoksa bu ülkenin Kunta Kinteleri miyiz?OY verirken emekliler,para dağıtırken memurlar.Bu mu Adalet?
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Memura zam verirken MTV yi ikiye katladılar, ÖTV yi gazladilar. Emekliye zam yaparken nelere ekstra vergi vs. yaparlar acaba?
  • 1 Yıl Önce

İmdat

Emekli askeri ücretin üstünde prim ödeyen vatandaşın maaşını nerdeyse hiç prim ödememiş vatandaş ile arasındaki makas iyice azaldı buna adeletmi sizce biri SSK pirimi 1 tl öderken diğeri 6 tl ödüyor ve emekli maaş 2 sinin arasında sadece askeri üceretin bile altında yatanın farkı 100/100 ama adalet 100/600 olması lazım
  • 1 Yıl Önce

serhat

oy vermeyen memura cuk diye zam verildi. Emekli memura da aynı oran yansıyacaktı sözü verildi. En düşük memura 22 bin lira en düşük memur emeklisine 14 bin olacak diye yazıyordunuz ne oldu da oy deposu memur emeklisi kesim es geçildi. Her şekilde mantıksızlık yapıldı. 7900 tl ye kanaate devam.
  • 1 Yıl Önce

Tuncay Akgün

Kidem tazminati tavanı ciddi miktarda iyileştirilmesi 23489 tl nedir yani endusuk memur naaşı kadar oldu baya bir komik rakam olarak kaldı kidem tazminati tavanı 40000 tl ve üzerine çıkarılmalı işçinin patrondan alacağı hakkının gasp edilmesini yasal yollarla sağlanıyor hakkımı çalana ve göz yuman helal etmiyorum
  • 1 Yıl Önce

Şeref Kazan

Memurlarımız o kadar çok çalışıyorlardı... %500 zam yapılsa yeridir özel sektörmü geversin diyor büyüklük adam yani soyuna....
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23