• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mason Tunç Soyer Arapça tabelaları kaldırttı! Aynısını İngilizce, Fransızca tabelalar için yapabilir mi?!

İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri Konak İlçesi Basmane semtinde Arapça tabelaları kaldırdı.Aynı zamanda mason olan CHP'li belediye başkanı Tunç Soyer, "Bu şehirin buna izin vermemesi gerekiyor" dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HAİNLER KEFERELER GAVURLAR

Nolmuş yani cibiliyetinin gereğini yapmış niye kızıyorsunuz, EY MÜSLÜMAN EĞER BEŞ VAKİT NAMAZ KILIP , SARIKLA, CÜBBEYLE, ÇARŞAFLA SOKAKTA GEZİYOR VEDE CHPKK ya da oy veriyorsan , Allah size yerinizi rüyanızdagöstersin ki öbür dünyadaki halinizi görün. EY MÜSLÜMAN ARTIK UYAN VE KENDİNE GEL yeter artık
  • 1 Yıl Önce

Yapay zekada mason rotary lions, her ulkede gecerli olan mason teşkilatlarinın adlarını ananlara

Anında siber saldırı yapıldıgını biliyormusunuz. Bu siber saldırı ile Her ülkenin resmi dairelerine şikayet eddiniz, veya isteklerinizi engelleyip icindeki mevzuları degiştirip ULAŞAMADIGINIZI ve SİZİ kimse ciddiye almadiginı hatta size siber cevap verilip suçlandiginızı YAPAY ZEKA ILE siber saldirıya bile ugradiginı fark edemeyen etmeyen devletler oldugunu, Bu internet ortaminda yazdiginiz isteginiz ömür boyu ULAŞAMAYACAGINIZI biliyormusunuz. Uyari istegi olan şikayeti olan ESKİ USUL MEKTUP YADA FAKS CEKİN. MEKTUP YADA FAXLARA BAKANLARINDA SİYONIST UŞAGI MASON ÜYESI OLABILECEGİNİDE UNUTMADAN GÖNDERDİGİNİZ FAX VE MEKTUBLARI İLGİLİ BİRIMLERI TLF LA DEVAMLI ARAYIP MEKTUBUN YETKİLİYE İLETİLİP İLETİLMEDİGINİ SIKILMADAN TAKİP EDIN. müslüman uyanik olmalı vatan millet ezan bayrak sevdalisı olup iki cihan saadeti için DEVLETİNİ yaşatmak icin bu bir gorevimiz COK ÖNEMLİ UYARI UNUTMAMALI. eger bu mesaj yayınlanırsa ABLUKAYA alınacagimi biliyor, ALLAH NE DER DIYE YAŞADIGIMI ben kendim biliyorum. Allahim ya hafiz ismi ile koruyacak. Akittede bunu yorumda deyil gündem haberi yapip ömur boyu aracilik edene sevap yazip devlet yetkililerim tedbir alıp CENNET ŞEHITLER ASHABLAR DİYARİ EZANLAR KURANLAR OKUNAN BU VATANIMIN ÖZGÜRLÜGUNE SEBEB OLDUGU İCIN YAZAN CALIŞAN GAZETE DAGITAN LAR BİLE İKİ CİHANDA AZIZ OLSUN. CAG İNTERNET CAGI IKEN SİYONISTLER OTURDUGU YERDEN YAPAY ZEKA ILE NASIL DÜNYA YONETIMINDE ÖNEMLİ ETKILI KISİLERI ETKISIZLEŞTIRDIGİNIN FARKINA VARIN. ALLAH TEKDIR DIN ISLAMDIR SON PEYGAMBER NEBİ MUHAMMED MUSTAFA S.A.S DİR. isbat isterse akit ben şahitlik ederim . Yeterki dinim icin ölüyüm elhamdulillah derim.
  • 1 Yıl Önce

Şükrü tolunay

Yaptığı tek güzel iş
  • 1 Yıl Önce

güzel ittifak

TUNÇ SOYER. BU ARKADAŞ DA İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ LGBT YE SOYUNMUŞ. ASLINDA ARAPÇA HAZIMSIZLIĞI, İSLAM DÜŞMANLIĞIDIR.GÜZELİM İZMİR. KOKMUŞ HER TARAFI HİZMET BEKLİYOR. BU ADAM LEVHALARDAKİ ARAPÇA YAZILARA KAFAYI TAKMIŞ. ALLAH BÖYLE ZİHNİYETE ASLA GÜZELLİK VE ZAFER VERMEZ.
  • 1 Yıl Önce

mali

izmir belediyesi adeta ibneleri koruma müdürlüğü gibi . nerde sapık soysuz sapkın varsa onları koruma ve kollama destekleme derdinde. millet körfezin  kokusundan duramaması umurunda değil sayın başkanın. sende azıcık insaf ve millet saygın olsa bu rezillikleri temizleme derdinde olursun.
  • 1 Yıl Önce

mali

batı uşağı soyer efendilerinin dilini yasaklama yapmayı aklından bile geçiremez. yoksa denizin karşı yakasındaki soydaşları ve efendileri ipini çeker. onlar ancak islama kurana ve müslümanlara karşı tepki ve yasaklama getirir. bu ülkenin bir parçası olan kürtçe tabelalara bile tahammülü olmayanlar türkiyenin her tarafında mantar gibi kuşatmış ingilizce almanca fransızca italyanca rusça ispanyolca yunanca tabela ve işyeri isimlerine karşı çıkamazlar. aşağılık komleksi. gelin dürüst olun. bu ülkede 20 sene önce arapça kökenli diye muhammed ismi koymak bile sıkınt idi. ama batı dillerinde serbesttti.eğer türkçenin şerefinden bahsediyorsanız tüm otel motel işyeri ve gezi mesire yerleri tarihi yerlerin isimlerini sadece türkçe isimlerle yazın görelim. ama sıkar.
  • 1 Yıl Önce

Fikret Türk

Soyer mason ve  olduğu için islam dini ve onu hatırlatan yazısına düşman ama geberince anlayacak hanya yı konya yı o zaman ingilizce si onu kurtarır
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Bu durumu savunan çocukları var fetücü
  • 1 Yıl Önce

Bu Başlangıç

Türkçe olmayan tüm tabelalar kaldırılacak
  • 1 Yıl Önce

Cavit

Başkanı tebrik ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

barbar emperyalist VESAYETCI PATRONA AYIP OLUR!!! ayni fasist-kemalist zihniyet araptan turist olmaz, bitli avrupalidan olurcsadece! MANKURT BUNLAR

........
  • 1 Yıl Önce

Toshiba

Biz bu gavura neden gavur diyoruz? Her mason gavuru gibi Allah düşmanı oldukları için.
  • 1 Yıl Önce

BEHZAT Ç.

ne alakası var kardeşim arapça tabelaları kaldırıp türkçe tabela taktılar. BİRAZ DA MİLLİYETÇİ BİR GÖZ İLE BAKMAYI DENEYİN Aynı işi Ak Partili bir belediye yapsa yorumunuz farklı olurdu.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23