• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Altay 'Güle Oynaya Camiye Gel Projesi'nde çocukların sabah namazı heyecanına ortak oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi” kapsamında Selçuklu Yelda Ak Camii de çocukların sabah namazı heyecanına ortak oldu. Sabahın erken saatinde çocuklarını camiye getiren tüm anne babalara teşekkür eden Başkan Altay, “Bu yıl da çocuklarımız 40 gün sabah namazına gelerek hediye olan bisikletlerini kazanmış olacaklar. Amacımız aslında medeniyetimizde olduğu gibi şehirlerimizin merkezinin de camiler olduğunu bir kez daha hatırlatmak. İnşallah birlikte şehrimizin camilerini bir bayram havasına dönüştüreceğimiz bir yaz geçirmiş olacağız” dedi. Konya İl Müftüsü Ali Öge de, “Bu çocuklarımızın camiye her gidişleri gelişleri şehrimize bereket oluyor” diye konuştu.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Berk akif

Ağaç yaşken eğilir ,egilebilinir, ve ne ekerseniz onu biçersiniz .(gerçekten bunlar cok doğru ve gerçekçi Atasözü veya Deyimler dir) Saglam ve Güçlü , Manevi ve Milli değerleri yüksek ve güçlü bireyler Aileleri ve Ailelerde Büyük ve güçlü ,sağlam Büyük Toplumları ve Ülkeleri oluşturur. Bilim ve ilimin yanında ,beraberinde ve aynen Parelel doğrultuda ve düm düz Manevi ,Dini,Milli değerlerde bi onun kadar ve hatta yerine göre ondan daha değerli ve önemlidir. Ve Binlerce yıldır var olan ve olması gereken gelenek ve göreneklerle birlikte. uzun yıllar farklı yurtdışı ülkelerinde yaşadım ve okudum bunlari büyük tecrübelerime dayanarak söylüyorum cok önemli şeyler unutmayın. Hepinize Saygı ve Sevgilerimle
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Sayin Müslüman kardeslerim:Çocukların sabah namazina 40 gün sürekli gelmesine ödül olarak bisiklet veriyorsunuz. Ilk anda iyi niyetli görülebilir... Ama bu Islama uygun degil "Dinde zorlama yoktur". Bu garip uygulama hangi dinde varsa aciklayin! Islam adini kullanarak uçuk işler yapanlar sapkınlık pesindeki cahillerdir.Onlar cahil olduklari için de dogru yaptiklarina inanarak sapik isler yaparlar ve onada cahiller alkis tutar. Islamin sizin bisikletinize ihtiyaci da yoktur..
  • 1 Yıl Önce

türkün çocuklar için cami anlayışı:

avazı çıktığı kadar bağırmak, arkadaşına saldırıp ısırmak, bilinçsizce sağa sola koşup vurmak, namaz kılanlara cehennem azabı yaşatmak; geleceğin saldırganlarını camiden üretmeye başlamak
  • 1 Yıl Önce

müslüman türk modelinde cami anlayışı

güle oynaya camiye gel, bağır yık, her tarafa tekme at, sıç batır, ilerde terör estirecek trafikte pıçak çekeceksin; bunların antremanlarına şimdiden camide başla, anca ilerlersin..
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

O yazdığın adilikleri İmansızlar solcular ateistler Esedçi Mezhepçiler yapıyor. Camilerden Merhametli yardımsever güzel ahlaklı insancıl temiz Müslümanlar çıkar dostum. Tüm Alçakları araştır imansız olduklarını göreceksin.

Deniz Bey'in kurduğu Çakma CHP

Bu haber.... CHP.... PKK .. ortaklarının huzurunu kaçırmıştır.
  • 1 Yıl Önce

kenan tok

güle oynaya camiye gel projesi ama resimde hiç bir çocuğun yüzünde gülümseme yok neden acaba.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

İnsanlığın tek kurtuluş reçetesi olan böyle Mükemmel bir dini nesillere aktarmakta zorlanıyoruz. Diyanete çok büyük görev düşüyor okullarda dini eğitim seferberliği yapılmalı, gerçek İslam anlatılmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

İnternet te sosyal medyada Ateistler yalan yanlış bilgiler le gençlerin kafasını karıştırıp dinden soğutuyor. Okullarda gerçek dini eğitim verilmeli. Diyanet çok pasif, ürkek, korkak, İslam hakkında yanlış bilgiler düzeltilip kitlelere duyurulmalı.
  • 1 Yıl Önce

Recep Karadereli

Her din görevlisi! Emekli olana kadar bu meslekte kalamamalı? Bu mesleği seçenler sık denetlenmelidir.Allah işini güzel yapanları sever..Bakara 248..bu meslek kutsal.. yapanlar saygıdeğer ve örnek insanlardır...Emekliside buna layık olmalıdır... İşinde samimi, azimli tebliğ ve İrşad aşığı...görev mesaisineden çalmayan güzel sesli cemaati uyutmayan..camiyi temiz tutmayı sevap sayan..cemaate hazırlayan.. bilgisini aktaran olmalıdırlar. Uymayan kamuda başka hizmetlere atanmalı...
  • 1 Yıl Önce

Recep Kocamanav

1-2 aylık yaz tatilinde ki nesle dinî eğitimle dindar ve dürüst nesil yetişmez...bu nesle ihanet ve cehenneme itmektir... Çocuk ailesinin mensup olduğu Dinin eğitimini ana okuldan!" millî eğitim sistemi " içinde zorunlu olarak üniversite sona kadar devam etmelidir...
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

dinini de öğrenecekler bilimede önem verecekler yani fatih sultan mehmet han gibi nesil yetiştirmeliyiz daha doğrusu selçuk bayraktar gibi nesil gelmeli dini bilecek bilimde de batıyı geçecek beyinler yetiştirmeliyiz
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş rıza

Mevlit kandilini camiden alıp, konferans salonlarına kutlu doğum haftası ayağı altında sokanlar ,cami içlerini boşaltan ama hala cami yapmak için para toplayan. Cami ana girişi ile altında bulunan marketin girişi çakışması durumunda caminin girişini değiştirenlerin kafalarını değiştirmeden ; camilerde tablet,bisiklet vb meta dağıtmanınbir anlamı olmasa gerek. Camide çocukların manevi dünyalarını doldurun. Sn Başkan çocuklar arasında poz vereceeğinize ,sizin camiye geldiğinin bilsinler inan o pozdan çok işe yarar.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş rıza

Çoçuklar , din kültürü dersinden ve camiden neden hep kaçmak istiyor? bu sorunun cevabını akademik olarak bulmak lazım. önemli bu konuda devletten maaş alan arkadaşlar hizden hareket bekliyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Berk akif

Başkanımız cok başarılı Manevi ve Milli değerleri yüksek nesiller her daim yetiştirmek gerekiyor. Tüm dualarımız sizlerle Allah’a emanet hepiniz olunuz saygılarımla
  • 1 Yıl Önce

Recep Kocamanav

Bir iki aylık dini eğitimi ile şuurlu dindar nesil yetişmez.. 100 yıldır yapılan düşmanlığın ürünlerinden kalite beklenmez... Ana okuldan başlayarak üniversite sona kadar sürekli ve zorunlu din eğitimi şart... Diyanet güncellemeli...liyakat ve ehliyet sahibi görevliler yakın okullarda ek ders ucret karşılığı derse girmeli..boş mesai çok.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23