• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nden Fransa için seyahat uyarısı

Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin polis tarafından vurulmasının ardından başlayan olaylar kızışırken, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği vatandaşlara seyahat uyarısında bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

bu isyanların sebebi ne biliyormusunuz,Afrikadan gelen haraçları kesildi, hakkettiklerinden fazlasını sürdükleri sefaları yokolmaya başlayınca ,can acıtıcı ekonomik tedbirler almak zorunda kaldılarda ondan ,,bunların ekonomilerindeki hiçbirşey üretmeden oluşan ,futbol ,sinema ,müzik gibi alanlardaki rakamın büyüklüğü ,hacim oluşturan sabun köpükleri gibi, buda asıl üretimin arızalanması durumunda ,bu içiboş olanlarla beraber çöküp ,etkiyi çogaltacak ,bunlar biranda yokolacak ,,işki bunların haraç şeklindeki gelirleri yok edilsin ,savaş tehdidi ile astronomik silah satışları ,teknoloji ürünleri telofon otomobil gibi ,karşılıksız dolarla oluşturulmuş ,alış veriş sistemi gibi,çorap sökülmeye başladı ,yaptıkları zululmleri onaylatma merkezi olan birleşmiş milletler gibi,dünyanın en büyük tefeci kurumları imf ve dünya bankası gibi kurumlarına birileri yanlış derse onun ülkesinde seçimlere dahi müdehale etmelerinin altındaki sebepte bunlardır ,siyasi imiş gibi görünen bu olaylar ,çalarak çırparak elde edilmiş sahte zenginliklerini ayakta tutmak içindir ,hulasa zulm ile abaad olanların sonu mabaad oluyor ,,
  • 1 Yıl Önce

İnsan haklarını ve özgürlükleri kısıtlayamazsınız

Çok yerinde bir uyarı. Vatandaşlarımız yalnız değildir. Batının kendisini bu çağ dışı, barbar zihniyetten arındırması bir zorunluluktur. Tüm çağdaş medeni ülkelerde olduğu gibi, fransız hükümetinin de insan hak ve hürriyetlerine, demokrasiye ve özgürlüklere gereken azami saygıyı ve değeri göstermesini ivedilikle bekliyoruz. Fransız polisinin, bir çocuğu katletmesi üzerine çıkan olayları endişeyle izlemekteyiz. Macron'nun başında olduğu Fransa hükümeti kanlı tarihiyle yüzleşmeli ve vatandaşlarıyla da artık barışmalıdır. Daha fazla kan akıtmamalıdır.
  • 1 Yıl Önce

AHMED

Bizdeki gezi olaylarını Fransa desteklemişti. Beter olsunlar. Afrikalı, Cezayir ve Tunuslu gençler intikamm alıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Talib Ağbi

Bu habere bayıldım. Normalde onlar Seyehat uyarısı yaparlardı Türkiye’ye hemde hiç bir şey yok iken. Yaptıkları bir nevi Siyasi Sopa göstermekti, heleşūkür şimdi güçlü Türkiye onlara Siyasi Sopayı gösteriyor olması Harika.
  • 1 Yıl Önce

Vedat

Ölen genç cezayir li Müslüman Allah rahmet eylesin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23