• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halil Konakcı Hoca'dan fırsatçı ev sahiplerine: Sizin Allah korkunuz yok mu?

Halil Konakcı Hoca fırsatçılık yapıp, evlerini fahiş fiyata kiraya veren ev sahiplerine sordu: Allah korkunuz yok mu?

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

xxxxx

Doğru söylüyorsunuz hocam ama chpkklılar pahalı olsunda ciyakliyalim derler
  • 1 Yıl Önce

Yalanınız batsın

Kredi almadan, gecekondu çevirmeden, emeğimle aldığım evimi aldığıma pişman ediyorsunuz. Malımın ortağı mısınız? Kiracımdan anasının nikâhını istemiş değilim. Ev almakla kötü mü ettim. On bir vilayeti yeniden yapıyor herkese ev veriyorsunuz. Helal olsun. Onların evini deprem yıktı, benim hem evimi hem gönlümü siz yıkıyorsunuz? Ben size ne yaptım? Adam bana vermediği kira ile kendine kendine ev alıyor. Bu doğrumu? Herkesi aynı kefeye niçin koyuyorsunuz. Kabak pahalı diye bugün kabak almadım. Domatesin tanesi altı lira. Benim üç oda bir salon kiram fahiş öyle mi? Allah hepimiz görüyor. 
  • 1 Yıl Önce

Geliyor Gelmekte Olan Mehdi

Konut kirası FAİZ çeşitlerindendir kar payı Faiz Çeşitlerindendir ... Ülke ekonomisi masonlar ve Yahudiler elinde ki bu yüzden büyük zamlar artışlar yaşıyoruz hedef bu ülkede var olan Müslümanları birbirine kırdırmak ... Alevi Sünni olmadı Kürt Türk olmadı sağ sol olmadı tek çare ülke insanın cüzdanına dokunmak kaldı ki bu plan tutar mı tutar aç kalan çalacak barinaksiz kalan çökecek ya konut sahibi yada kiracı bir birinin kanını akıtacak olur mu olur
  • 1 Yıl Önce

IBO

DOGRU TEPKI NE DIYEBILIRSIN
  • 1 Yıl Önce

Ali

Her şeye %100 den fazla zam.Ev .daire fiatları dahil.Kiralara %25 zam.Adan yememiş içmemiş. bir daire almış.Devlet sanki ceza veriyor.1.5 milyonluk evde 1200 liraya kirada oturmaya devam.Allah reva görürü mü.Ev sahibi olmak suç mu.Kiracıların oyuncağı haline getirmek adalete sığar mı.
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Hah şimdi yandılar! Fırsatçıların vay haline..
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Yine atalarımızın veciz bir sözü ile cevap vereyim hocaya."Ne keser gibi ol hep bana hep banane rende gibi ol hep sana hep sana,olursan testere gibi ol BİR SANA BİR BANA.anlıyan anladı.
  • 1 Yıl Önce

lafla peynir gemisi

yap 8~10 tane ev; ver 1000’er liradan kiraya olsun bitsin be aga; lafla olmaz..
  • 1 Yıl Önce

Nur

Ev sahipleri burada savunmada kendinizi Allah c.c. karşısında savunun haksız çıkacağınızdan eminim . Dünyadan geçiyoruz sadece asıl hayat ahiret evinizi oraya götüremeyeceksiniz
  • 1 Yıl Önce

Zeki

Hocada gaza geldi.Ucu kendine dokundu mu feryat edenlere konakçı hocada katıldı.İlkönce yapılan zulmü görelim sonra beddua faslına geçelim hoca.Devlet,emlak vergisini,kira vergisini 2 kat artırır.Marketlerdeki gizli zamlara ses çıkartamaz.Günah keçisi olarak ev sahiplerini seçer.Her ev sahibi 3-5 tane evi olan insanlar değil,benim gibi evini kiraya verip,daha küçük eve aldığı kiranın 2 katı ekleyenler var.Bu zulümdür.Zulüm yapan devlettir.İnşallah yanlışlarından tez zamanda dönerler.
  • 1 Yıl Önce

Halo

Asil soru sana 12 bin lira verenlerde Allah korkusu yok mu? Adam 3 milyonluk evi nasil 5 liraya kiraya versin?
  • 1 Yıl Önce

kani

Turkiye yuzyilina hosgeldiniz konakci bey
  • 1 Yıl Önce

ancak

sadece kiracıyı düşünmek zulmün ta kendisidir. ev sahibi olmak suç mu? yüzde yirmi beş artış zalimliktir. zalimler cehennemde ağır cezaya çarptırılacaktır. devlet her şeyi beş katına çıkarsın sonra ev sahibine yüzde yirmi beş desin. bu mu adalet. BU İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞMAN YAPMAKTIR. kiraların makul artışı maaş artış endeksli olanıdır. insanları ahmak enayi yerinE koymayın. BENİMDE EVİM YOK KİRACIYIM, AKIL VE MANTIĞI ÇÖPE ATMAYIN.
  • 1 Yıl Önce

Hoca hoca

Ev sahiplerine deyil, yanlıs adresdesin. Mütahitlete seslen fahiş fiyatlı daire satiyiar. Bugun inşaat maliyeti herşey dahil ruhsat proje metre karesi binikiyüzelli tl yi geçmez. Toprak payı hariç. Yani yüz metrekare evin maliyeti belli satışı sekizmilyon tl. Allah aşkına mütahitlere Allah vijdan merhamet versin. Onlardan vergi almayan defter belge tapu kayitlarını incelemeyip ustüne birde matrah artırimı diye göz yumum az farkla beyanname ile göz yumanların kendi dahil neslinden devam edenler saglık sıhhat afiyet huzur mutluluk yüzü görmesin. Sende hedef şaşırtıyon kim cıkardı seni sahneye vebal aliyorsun bak dinden bahsediyorsun . Daire fiyatı 160 aya bölünür cıkan ev kirasıdır bu dünyada böyledir hocam. Hadi sen sekizmilyonu 200 aya bol atta 240 aya böl cıkan ev kirasidır. MASONUN biri seni tanidıgınla kandırmış ev sahiblerine yönlendirmiş kendileri fahiş kazanca devam. Sorun baştan cözülür. Ayni abdest alma gibi sen hemen kolları yıkayorsun yanlış tedavi yanlış acıklama. Tsbiki ev sahipleride vijdan merhamet versin müslüman yek vucut gibidir bir yere bir şey battımı tüm vucut acı duyar. Ama siyonist lerin oyuncuları MASONLAR TÜRKİYEDE ticaretin bel kemikleri. Ev sahipleri kira icin aldılar evi faize yatırmayım helal kazaniyım diye. Şimdi helal kazananlara eziyet ediyorlar pes etsin evini satsın faize yatirsın diye resmen bak faiz bir anda kaça yükseldi. Bu oyunu görün hocam. Dua ve istekler tabiki önemli fakat hala enflasyon diye Tüm ülkem ekonomisti medyası veryansın ederek fahiş kazancın adinı engelliyorlar. Lütfen sizleri seviyoruz. Siyonistlerin tuzagına düsüp ana pislikleri unutturmayalim bayramınız kutlu olsun size ve Tüm ehlisünnet islâm alemine.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23