• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den LGBT açıklaması!

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin LGBT ile mücadelede kararlılık mesajı verdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Milyonda nadir olayların üzerine gidemeyip, tüm toplumun onaylayacağı basit önlemlerle bitirilebilinecek bir menfur hadiseden etrafa korku saçmak da nesi? Üst sınıf zorbalığının doğurduğu savunmasızlık nedeniyle depreşen sapkınlık ve istenmeyen yönelimlere karşı ''yaparsın sistemi 3+3+3+3'', kurarsın model binalar, 8 yıllık kesintisiz eğitimin kapattığı tüm köy okullarını yeniden açarsın. Her seviyeye uygun öğretmen yetiştirirsiniz olur biter.
  • 1 Yıl Önce

Myavuz

Muhterem Bakan bu kararlılığımızı tebrik ederim ama yetmez çocuklarımızın milli kültür değerlerimize bağlarını zayıflatan ecdada sövme dersi inkilap tarihindeki palavraları açıklamanız lazım.
  • 1 Yıl Önce

Murat Tasova

Bu LGBT sapkinligi halledinde fakat Allah(cc) askina 20sene oldu egitimdeki berbatli,kalitesizligi cozemediniz!!! Herkes universiteye gitmek zorunda degil, cok kaliteli 4 senelik yuksek meslek okullari neden yok! Bir ogretmen olacak insan neden universiteye gitsin?!
  • 1 Yıl Önce

Halo

Vay arkadas dunya ne hale geldi? Çocugumuzun kiz arkadası olduguna sevinir hale geldik ya da kizimizin erkek arkadasi olduguna. Çok şukur eş cinsel degilmiş diyoruz. Neden çocuklarimizi koruyamiyoruz? Sistemin neresi yanliş?
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

Halo, Allahlını seversen bir yorum yapmışsınne ye seviniyon? merak etme Biseksüel de var :hem erkeklere; hem de kadınlara veya birden fazla cinsiyete yönelik bilimsel olarak yani Hem kıza, hem de kendi hemcinsine aşık olan kız yada erkekler aşık olanları, yada eşcinsellik yaşayan insanlar ,Dünyada...! buna nediycen şimdi? bu sorunun çözümümü sence?ELLİKEZ SÖYLEDİK, söyle bak kardeşim ,benim yaptığım bir savunma değil Sadece olayı bu yönle ele almak yanlış diyoruz,dışlayarak salt yasaklarla bu olmaz destekçilerini de ozaman arttırısınız.. şimdi ,Bu eşcinselliği çok gizli yaşayan tutan insanlar vardır kimi zaman bu insanlar LGBT karşıtı bile görünseler ,aslında bunu yaşarlar,yani öyle insanlar vardır ki ,en yakınında dahi,sana kendini hiç belli etmez ama gizli kapalı yerlerde bunları yaşar sen bunu bilemezsin bile, çünkü bu insanlarda olan Hormanel salgıdır,Kimizaman da, sinirsel psikolojik yapısıdır.. İNAN BANA ,BU KİŞİLER KİMİ ZAMAN KARŞINA SOLCU,SAĞCI,DİNDAR,ATATÜRKÇÜ,ÇOK İYİ YERDE MEVKİ MAKAM SAHİBİ YADA UMMADIĞIN SANA KENDİNİ BELLİ ETMEYEN İNSANLAR BİLE OLABİLİR.HATTA KİŞİNİN EN YAKINI BİLE, BUNU ANLIYORMUSUNUZ? BUNU ANLAYIN ARTIK!BUNA GÖRE BİR ÇÖZÜM YARATMALIYIZ. BUNDAN ÖNCEDE, BU İNSANLARI ANLAYACAK KURUM VE KURULUŞLAR ŞART. BU ONLARI SAVUNMAK ANLAMINA GLEMİYOR OSMANLI ,BİLE BUNU YAPMAYA ÇALIŞMIŞ ,DÜŞÜN O ÇAĞDA...BU YASAKLARLA ÇÖZÜM BULUNACAK BİR İŞ DEĞİL SADECE...ONLARI SAVUNMAKDA DEĞİLONLARI ANLAMAK ...YADA DIŞLAMAK.

Sebastian

İmam hatiplerin içi boşaltıldı okulda zorunlu tavsiye edilen kitaplar LGBT içerikli çürüme her yerde
  • 1 Yıl Önce

Gerfo

Arkadaş çıkar kanunu lgbt propagandasi yasak olsun. Yoksa ne mucadelesinden bahsediyorsun... mecliste elinde kanunda elinde. Kanunu cikarinca 3 5 zibidi havlayacak diye tirsmayin...
  • 1 Yıl Önce

kehanet

bu ne pislik aşağılık yahu. BU SAPKINLIĞI SAVUNANLARI TAKSİM VEYA KONAK MEYDANINA BAĞLAYIN, TÜM MERKEPLERİDE GETİRİN SABAH ÖĞLE AKŞAM ARKADAN HALLETSİNLER. bunları ancak merkeplerin ki paklar.
  • 1 Yıl Önce

ahmet

lgbt kaka...
  • 1 Yıl Önce

İbrahim

Ya imam hatiplerde ve ilahiyatlardaki itikadı problem. Deizm, ateizm yayıldı
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23