• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uzun süre yanında çalışan isimden Akşener’le ilgili şok sözler! Herkes şaşkın

İYİ Parti 3. Olağan Kongresi'nde Genel Başkan Meral Akşener çılgına döndü. Akşener’in ruh halini değerlendiren Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik, İYİ Parti liderinin uzun süre yanında çalışan bir ismin “Ben bu tür hallerine daha önce de şahidim. Tükenmişlik dönemi. Duygusal boşalma yaşıyor. Sinir krizi geçiriyor” sözlerini köşesine taşıdı.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdurrahman

Beteri yaşayacak. Yaşasın. Seçimi kazananların adayını ve Abdülhamidi tarihi bir kavganin tarafı olarak hedef gösteren kadın beter olsun. Halkın içinde dolaşacak yüzü, yatacak yeri olmasın.
  • 1 Yıl Önce

Isusyasus

Meral akşener savcılığa giderek yada zorla getirilerek ifade vermelidir vatana ihanet söz konusu yaşar Okuyan da akşener ile ilgili ifade vermelidir
  • 1 Yıl Önce

Akşehirli

Vay be!!! Akşener de parti kurdu, parti lideri oldu. Aldığı oy yüzde onları buldu. Bir de kendini, masada buldu. Şimdi yüzde onun altına düştü diye kudurdu. Suçlular hazırdı. Ve suçluları hemen buldu.İstifalar başladı, olanlar oldu. Olacağı buydu. Şimdilerde etrafına salya şiddet saldırıyor. Ona sorsanız Akşener tek başına bir ordu. Ona sorsanız herkes hazıra kondu. Oysa ki süreç içerisinde yaptığı hatalar partiyi sona doğru götüren kazanı kaynatmaya yarayacak birer odundu. İlk zamanlar her şey bir oyundu. Ama 14 Mayıs'ta o yun bozuldu. Milliyetçilik elinde bir kozdu. O da yok oldu. Derken Akşener bu işe bozuldu da buzuldu. Kudurdu da kudurdu. Olan partiye oldu. Partiye gönül veren iyi niyetlilere oldu.
  • 1 Yıl Önce

Reis

Noter masası değilim dedi kalktı masadan sana ağa babalarin yeninden tıpış tıpış masaya oturturdu şimdi efelenmene gerek yok bu agrasif cikisiyla tukenmisligi bitmisligin işaretidir. Masadan önceki kalktığında istanbu Ankara Adana buyuksehir belediyelerinde ip mutahitlerin ve eşinin aldığı ihaleler tümu gidiyordu şimdi öylemi Ekrem İmamoğlu ve mahsur yavaş ve diğer beleyiyeler Kılıçdaroğlu'na karşı olduklarından ip li mutahitler ve aldıkları yandaş işçilere dokanmazlar Merkel aksener CHP yi çok iyi kullandı seçimler öncesi ip yüzde 4 kere kadar düştü hatırlarsanız Kılıçdaroğlu'nun büyük mitinklerine katılarak sizden bir oy ip e verin bende Kılıçdaroğlu na oy verdirecegim diyerek CHP oy alarak barajı aştı. Sanki millet sıraya girmiş ip oy vermek için MYK güçlendirmiş kimle ay yüce Türk'e mis ya kuruldugun günden bu yana Adana'dan 2 vekil çıkartıyorum şimdide iki vekil Türkeş'in ne katkısı olmusta MYK katkısı olacakmış .gelelim oktay Vural oktay Vural nereli Diyarbakırlı koy ordan büyükşehire aday bir görelim kaç oy alıyor MHP de hep adaylığı Diyarbakır dışında oldu şimdide öyle olacak yani boş işler Meral hanım boş isler
  • 1 Yıl Önce

mudanyalı

hillary clinton u taklit eden bayan meral. bırak bu milletin yakasını.
  • 1 Yıl Önce

bidon kafalının biri.

ne harabediyor kendini. gitsin evine torun sevsin. ruh haline iyi gelir.hem biz de onun agresif haline sinir olmaktan kurtuluruz.
  • 1 Yıl Önce

İsmail İnanır

Ben artık hiç bir partiden değilim, Akşener sağ olsun beni uyandırdı, seçimden sonra ülkem için çok üzüldüm, hala da üzgünüm ama, masadan bende kalktım kararsızım artık ve de oyumu hak eden alacak.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Bayan Diktatör konumundaydı.Kaybettiği prestijini yeniden kazanabilmek için,bilinçli sert ve sinirli davrandı.İçgüdüsel davranışları millet YEMEZ.Bu saatten sonra millet sizi SEVMEZ.
  • 1 Yıl Önce

Cemal Seher

Kılıçdaroğlu , Akşener e kazık attı. Masa kurulurken siyasi parti liderleri dışında kazanacak bir adıy dendi.Balık hafızalı olmayın. Kılıçtaroğlu 15 Babacan'a, 15 Davutoğlu 3 DYP ye vekillikleri kendi partisinden dağıttı, sonra masada kendisini oylattı ! Vekilliği garantiye alanlar kimi destekler ? Tabiiki Kılıçdaroğlunu , siyaset bilmeden abur cubur yazıyorsunuz ya çok komik oluyorsunuz. Siyaseti öğrenin Eğrisini de doğrusunu da bilerek yazmalı. Akşener tek hatası , o açıklaması oldu !
  • 1 Yıl Önce

göbeğini kaşıyan bir ayı.

af buyur da cemal effendy, bu yazdığın cevherlere bakılırsa PTT(pijama terlik televizyon ) bilgileriyle sözümona mücehhez, uüur mumcu nun tanımı ile bilgisi yok fikri çok yurdum insanlarından birisin işte. hani evini dükkanını idare edemeyen ama memlekete ve dünyaya nizamat veren ulema taifesinden biri.cevherlerine cevap vermek uzun sürer sana seni birazıcık anlatak dedük...85 milyon dışişleri bakanının, 85 milyon adalet bakanının, 85 milyon sağlık bakanının ,85 milyon içişleri bakanının, 85 milyon m.eğitim bakanının olduğu olağanüstü ülkenin 85 milyon her bi bilmemneyi bilirim bakanlarından biri.

CEMAL SEHER

Oktay Vural ciddi bir siyasetçidir. nereli olduğu önemli edğil insanların , yüreği önemli Tüm Diyarbekirlilere selam olsun. Vural candır can, adam gibi adamdır.. Akkurt olmadı !
  • 1 Yıl Önce

Reis

Kurtun yeri milliyetçi hareket partisidir ak kurt ???? olmadıysa ip li kurt olmuş ipin lideri Meral hanıma bir bakın önce Türkiye'de gezmedigi partimi kalmış şimdi lider olacakmış

ayda bre ..pelvaann pelvaann..

mhp de iken son derece siyasi nezaketten uzak saygısız saldırgan asabi bir siyasetçi idi. eşi rahmetli olduktan sonra biraz kırtışları kırılmıştı ama demek ki toparlanmış , ufkumuzu aydınlatmak üzere geliyere...vuvuzela oktay.ben ne dedim, hatırladınız mı o maskaralıklarını..seher vaktinin cemalı,can olmanın, adam gibi adam olmanın kriteri nedur senun içun..???

selva

ya önüne 3-5 mermi koysalardıda öfkesini mermilerden alsaydı
  • 1 Yıl Önce

erg

bişey olacağı yok uzaktan kumandayla kurulmuş partinin etkısız başkanı
  • 1 Yıl Önce

Salih

Dedesi hain olanın geleceği de ihanet olur
  • 1 Yıl Önce

Aaaaa

Chp yide istemiyor ama chp nin elinde akşenerin bir dosyası var öyle ya olmazsa kumar masasına dönmezdi. İmamoğlu adam olsa akşeneri satmazdı bu saatten sonra akşener hala imamoğlu derse iyice dibi görür.
  • 1 Yıl Önce

buraya kadaaar.

helak olsun hepsi.millet ve ülke düşmanı siyaset bezirganı zillet ittifakı.hanımefendi ne de böyük böyük konuşuyordu.millet onları çağırıyormuş.tarih yazcekleeeğmiş dee. bu milleti bu kadar yıldır hiç tanımamış. millet böyle sizi rezil eder, tarihe gömer işte...

Anlayan anladi

MHP'li oktayi almış gikemi nereye nereliydi oktay diyarbakirli iyi partiye duyarbakirdan oy çıkar sanki
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23