• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'de alçaklık! Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e saldırıya çok sert tepki

Dışişleri Bakanlığı Batı Şeria’da yaşanan olaylar sonrasında yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, açıklamada Kuran-ı Kerim’e karşı yapılan saldırıyı kınadı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Misafir

Bu daha başlangıç Nerede kuran a ve kurana inanan varsa ve saldırı varsa o taşın altında da yahudi parmağı vardır, Cin,Hindistan,EU söylemeye gerek yok görülüyor
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Devletinde faizi yasallaştıran özele faiz alacan, cek senet hacizlerine faiz alacan diyen bir sistemin başinda olup Allahın yasaklarıni kanunlaştıranlar ülkesinde islamı yerinderenler, enflasyon adi altinda fahiş fiyatı indiremeyen islamı kualları yaďatmayanlar bir dal dondurma 60 tl ev kirası 10 bin tl et 500 tl olmuş şehitler diyari vatanda faizle ugraşip cek senede ne verdin diye maliye bakanlıgı sormadıgı gibi halada inceleyemeyen hatta birde 8.5 faizi 15cıkarıp 76 enflasyoni bir günde korüklryen sistemle ANCAK YAKILAN KURANI AZIMÜŞANA DİLLE acıklama yapar o ecnebi devletlere hükmedemezsiniz. Cünki ALLAH KULUNU DİNINI VE DİNİNİN KURALLARINA UYSUN DİYE DÜNYAYA GETİRMİŞ TAKIYE YAPSIN DİYE DEYIL. ARTIK İSLAMLA İLGİLİ hükümetin acıklamaları yurt içindeki icraatlari ile müslümana fahiş fiyatı enflasyon masonların kazancınida sabitlemek icin faizle enflasyonu tekrar körükleyenlerin niyetleri icraatlari belli. Sizin hükmünüzün sozünüzün gecerliligini Allah yeryüzunde geçersiz sayacak konuşmadan başka vızıldi gelecek o kafirlere. Kulun kendine yaptıgıni kimse yapamazmış. Böyle kullara birşeyde yapamazsınız
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Allah'ın dini, Kitabı Mukaddsi, Müslümanın canı ırkı namusu çiğnenırken kınama da ne demek oluyor? Islamın ahkamında şeriatında kınama vardı da biz mi duymadık?
  • 1 Yıl Önce

engin ateş

filistin uygur türklerine karşı çini destekliyor. siz filistnli diye arap seviciliği yapıyorsunuz akit. siz türkleri sevmiyorsunuz kardeşim arap olsunda türk olmasın sizin derdiniz arap seviciliği yapmak bu kadar net olun canımı yiyin. uygur türklerinden 1000 kişi ölse haber yapmazsınız 5 tane arap eniği geberince içiniz gidiyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23