• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Örtünün altındakini tahmin edin! CHP’den yüzyılın dev projesi!

Balıkesir'de CHP'li Gömeç Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen sempozyumda yapılan heykeller törenle açıldı. Heykellerin Gömeç Su Altı Heykel Galerisi'nde sergileneceği öğrenildi.

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ayda breee. pelvaaann pelvaaann.......

şimdi de bay bay ın 13., cimhooriyet halk fırkasınıg on yüz bin milyonuncu hezimeti hitamında yeni bir sakız. değişim değişim değişim . hay yesinler değişiminizi. siz 30 lardan 40 lardan asla kurtulamazsınız.bak ey millet 31 mart 2024 e kadar da bu safsata ile, laf salatasıyla her Allah ın günü milletin beynini ütüleyecekler.1.5 sene millet ittifakının adayı kim olcek kim olcek.. güçlendirilmiş parlamenter demokrasi parlamenter demokrasi zırvalarıyla her gece milletin vaktini ziyan ettiler.yenilginin acısını hafifletmek, millet nazarında düştükleri maskaralık halinden o kurnaz bizans zekasıyla ustaca sıyrılmak için bir de asırlık müzmin ve iflah olmaz chpistlere moral şırınga etmek için böyle bir zihni meşguliyet lazımdı tabiii.
  • 1 Yıl Önce

trafalgar admiral nelson

heeeeeeyyyykeeeeeeelllllllllllllllllllllll.yihhhuuuuuuu.yasazin zumhuriyyed alk fırkasiiiiiiiiiiiiğğğğğğğ........taksim meydanına makarios un stalin in che nin mao nun castro nun heykellerini istiyyyooozz. eko paşgan gene gelirken dikersing artıkın milletin paralarıyınan...
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Bu işin sanatla bir ilgisi yok inadım inat puta devam.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Bravo Halka hizmet bu dur işte ne o öyle Tayyip Bey Nükleer santral uçak gaz petrol yol hastane hızlı tren her ile organize sanayi ar-ge yatırımları falan gibi boş işlerle uğraşıyor paralarımızı Milli sanayi hamlelerinde çar çur ediyor sizler en doğrusunu yapıyorsunuz. Sanat hepsine bedel gerçi pek karın doyurmuyor ama olsun aç kalınca Avrupa ya gideriz.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Aferin CHP li Belediyeler icraat ne ki onu zaten AK Parti yapıyor sizler sanata edebiyata şiire resme heykele yönelerek çok fazla çağdaş oluyorsunuz. Çağdaşlık Laiklik bu işte devam edin daha çok daha çok heykel açın bütün paranızı bu işlere yatırın nasılsa sizin kitle hesap sormuyor sorgulamıyor devam.
  • 1 Yıl Önce

osmanli

Halkdan bu kadar tepki var, yillardir iktidar olamiyorsunuz sonrada cikip niye diye soruyorsunuz? iste cevabi. hizmet dendiginde tek akliniza gelen sey heykel dikmek. baska hic bir icraat yok. eee bu halk da gerizekali degil.dolayisiyla ikdidara gelemiyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

ammar

Bu önemli eserle AK Parti nasıl rekabet edecek!!!!!
  • 1 Yıl Önce

no chp

aaa bu eserlerle aştı geçti. eser,hizmet bu işte. neymiş yol köprü hızlı tren savunmada % 80 yerlilik fabrika liman havaalanı osb hastane viyadük marmaray avrasya vs vs .. onlar da neymiş. oy avculuuu oy avculuuu..göz boyamaaa göz boyamaaa...

Osmanlı

Adamlar çalışıyor hizmet dediğin böyle olur
  • 1 Yıl Önce

no chp

27 mayıs 1960 ta formül; chp+ ordu= iktidar... 28 mayıs 2023 te formül; chp+halkın şamarı+heykel +lgbt+ fetö,hdpkk, pyd,ypg,nato,ab,abd,israil,ingiltere,yunanistan,ermenistan,halife hafter,esed,tkp,6 lı masa, başçılar,süleymancılar vs vs = hüsraaan yine hüsraaan,yine hüsraannnnnn....marjinalizme hurraaa.
  • 1 Yıl Önce

DAHİ

chp putçu zaten anladıkta. ak parti de put dimiyor mu? işte maraş a expo ya diktiği tanrıça heykeli. bolu ya diktiği eşkiya köröğlu nun heykeli. hdaha neler neler. chp yapınca tüh kaka ak parti yapınca iyi öyle mi?
  • 1 Yıl Önce

mehmet soylu

Cumhuriyet'in 100.yılında chp den 100 heykel
  • 1 Yıl Önce

Numan

Vay vay vay vay. Rusya Ukrayna savaşıyormuş, Dünya'da 320 milyon kişi gıda ve temiz suya ulaşamıyormu, Ankara ve İstanbul sel sularına teslim olmuş. Bu haber hepsinin önüne geçti şimdi.
  • 1 Yıl Önce

no chp 12

ankara ve istanbulun sel sularına teslim olmaları derken lafı kime soktun numancım. yanlışlıkla kendi buldumcuklarınız eko ya yavaş a değmesin sakın.

hatırla

heykel bahane yandaşa para şahane
  • 1 Yıl Önce

hatırla sevgili o mesut geceyi pardon yılları

üsküdar meydanında hergün eko yandaşı nevzuhur bir takım sosyalist gençler müzik mıçıylar. müziğe de benzese. yıllar önce de niyazi yurtseven bir taraftan bütün salacak sahilini içkili mekanlarla dolduruken şemsipasada da her akşam konser tertip ederdi. al sana hizmet ve eser. daha ne istiyonuz yaaani..

yusuf can

yuh ulan bu ülkede kimler yaşıyor
  • 1 Yıl Önce

m.n.

İşte budur. Yirmi roket gücünde, sıfır km hızlı parlak beyaz parıl parıl bir heykel. Üzerine konacak leyleklerle doğayı şenlendirecek bir baş yapıt. Bravo CHP, afferim lan size boş gezenin kalfaları.
  • 1 Yıl Önce

yol köprü mü yapacaklar. dervişin fikri neyse zikri de o

mmu ya doğalgaz yataklarına tb 2 lere tcg anadolu ya yht lere akkuyuya binbir çamur atan emin çapa emin çölaşan fatih altaylı fatih portakal ayşenur mandalina dan ses var mı. varsa da takdir teşekkür olur ancak.

Rabia Zafer

AHMAKLAR SŪRŪSŪ MİLLETİN PARASINI HEYKEL YAPIP BOŞ YERE HARCAMASINLAR.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Gömeçliler gurur duyuyordur chp den????
  • 1 Yıl Önce

adil

onlar gerici
  • 1 Yıl Önce

30 lar 40 lar. ilerici gericiler.gerici ilericiler.

evet hala 30 larda 40 lardalar. şimdi de seçim şamarının ufunetini gidermek için, mahalli seçimlere kadar her gece kendilerinin konuşulmasını sağlamak için değişim değişim lafazanlıklarına girdiler.sağolursak görürüz. 30 lardan 40 lardan o 2.dünya savaşı öncesi dünya despotizmi çağından bir milim bu tarafa gelemeyecekler.o kalıptan çıkarlarsa kendilerini inkar olur. yok olur giderler. oraya çapa atıp kalakalmak zorundalar.

CHP-BİLİM-AKIL

sanat,heykel,mimari...insanı insan yapan unsurlardır.evrimini henüz tamamlayamayan homo sapiens dinci güruh,heykeli nasıl anlasınki?974 milyon dolara yapılan melihin dinazoruna,273 milyona yapılan çay bardağı heykeline,208 milyona yapılan köfteye saplanmış çatal heykeline ve binlerce devlet soygununa sesi çıkmayan kavas'lar,algı için bu safsata ile haber yaparlar.tarrağımın homo sapiens dinci güruhu!!!!
  • 1 Yıl Önce

second waltz..

rakamları nasıl şişirmişsin kurnaz chpist münafık. habbeyi kubbe, kubbeyi habbe yapmada üstünüze yok.o din düşmanlığınızı da nasıl hemen kusmuşsun.heykelden anlamazsak nasıl biz de yapmışız,biz de heykel yapmışsak nasıl sizin putizm çağınıza erişememişiz. işte asırlık kafanızın özeti ve bu ülkenin asıl sahibi müslüman halka bakış açınız.mahalli seçimlere kadar ülkeyi oyalayacak sakızı buldunuz gene. değişim değişim. sizden bir halt olmaz. yaşadıkları ülkenin insanına kıyafetine inancına siyasal tercihine düşman, asla ve asla barışmayacak,kabullenmeyecek,azgın seçkin tuzu kuru mütegallibe taifesi.. kendinizi de kahrederek,bu millete de bu toprakları zehir ederek bu dünyadan çekip gideceksiniz, o inanmadığınız aleme, bu karanlık fikir ve davranışlarınızın isyanlarınızın dinsizliğinizin hesabını aslanlar gibi ödemek üzere...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23