• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan enflasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Enflasyon meselesini tekrar tek haneli rakamlara düşüreceğiz." dedi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sevgili Reisim, "HAVUZ OLMAYAN YERDE SU TUTULMAZ" suyun olmadığı yerde hayat olmaz, niçin hiç bir ekonomist havuz sistemini irdelemiyor, acaba size karşı ekonomi kastları mı var?
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Reisim, ücretlilere, emeklilere ve bütün çalışanlara zam yapıldığında, şayet bu zamlar temel gıda maddelerine, kiralara ve diğer bütün mamüllere yansıyorsa, burada bir hata var demektir, zamlar halkın refahı ve alım gücünü artırmam için yapılır, eğer zamlardan sonra yansımaları halkı eziyorsa formüllerde bir sıkıntı var demektir, ne tüketim maddeleri artsın, ne de ücretlere zam yapın, bu dengesizliği her zamda yaşıyoruz, ekonomi uzmanları hatayı bulsun ve çözüm üretsinler, halk olarak dikkatimizi çeken yanlışlar; serbest ekonominin getirdiği özelleştirmeler, kartellerin oluşması, rakabet ortamının kalkması, devletin üretimden uzaklaşması olarak görüyoruz, ekonominin gidişatı özel sektörün insafına asla bırakılmaz, aksi halde bunlar halkı hem ezer, hem de sömürür, cezalar caydırıcı değildir.
  • 1 Yıl Önce

Rukiye

Nihayet açıklama geldi Reisimden bitiyor yaşasın..
  • 1 Yıl Önce

almancı kadir

enflasyonu arttıran marketler ve pazar piyasasıdır. bir lira zam yapana vereceksin hapis cezasını bak bir daha yapıyorlarmı.
  • 1 Yıl Önce

Reis mutlaka

Maliye ve Adalet bakanlıgibdenetim inceleme yapsin. İcralık cek senetleri de incelesinler . Yoksa enflasyon adı devalosyona goturecek bu tefeciler oynaya zıplaya milletle dalga gece gece
  • 1 Yıl Önce

Sayın reisim sagol.

Ev 250 bine araba 250 bine, et 25 tl deri ayakkabı 150 tlye, elbise 450 tl ye kira bin tlye düşermi ulaşim belediye otobüsü olsun 2.50krş düşermi. Sevinelimmi.
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Ferit

Sana inanıyorduk ama şimdi artik tereddütteyiz. Fiyatları sabitletiyorsun reisim kusura bakma bubenflasyon düşürme deyil. Fahiş fiyatlari millete zorla kabullendirme.
  • 1 Yıl Önce

Enflasyonu düşürecekmiş duyda inanma.

Resmi dairelerinde daire md.lerin sabah işine 11 gelecek, 12 de yemege gidecek 16 geri dönecek bunlarlamı enflasyon düşürecen devlet ciftlik olmuş. Denetim yok memurlar şirket ortagı, kendine pay ararken sen bu sistemlemi enflasyon düşürecen. Duydugumuz cumhur günlük 5 saat ust uste uyumuyor. Resmi dairelerde şefler md yardimcılari müdürler birbirinden 15 dakika once geliyor. Memurda ben bilmem şefe sor şef nerde ormana kactı v.s.yani işin zor reisim denetleme kalmamış herkes resmi daireyi özel ofisi kullaniyor masraf devletten kar ceblere. Bu şirkete memur ortak olur kanunu sen cikarmişın onun icinde iş yapmalarıni görmemezlikten gelir algısı yogun bunlarla enflasyon düşüremen
  • 1 Yıl Önce

Suleyman Ferit

Maliye bakanı fiyatları sabitleme on yargısı bütün acıklamalarında net mesaj veriyor. Öyle olunca ENFLASYON tek haneye cocukda düşürür. Bu adami niye getirdin. Yüksek kazançlı işler firmalar tv reklam verip satiş fiyati verenler, Fiyatlari düşürün herkes işini yapar o zaman enflasyon diye canavar ölür. Ama bakanin canavar yaşasın baglayacam sakin olun diyor. Biz bu kadar safmıyız bu bakan gozünde ingilizce bilmeyince cahilmi oluyoruz ki
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Reis Allahin izni ile tek haneye düşeceginden şüphemiz kesinlikle yok. Fakat tedirginligimiz. Fahiş kazançlarla, şu an piyasa fiyatlarıni masonlarin bize zorla hukümet kanadıyla baskıyla fiyatlarin sabitlenmesi Fahiş kazanç örnek veriyorum Arsa payi hariç herşey dahil ruhsat proje 950 tl ile 1250 tl arası cevre bakanligi sana bagli maliyetler belli, bir 100 metrekare ev 5 milyona cıkatan enflasyon diye yüksek kazancinı hem yutturuyor hemde sabitletiyor. Biz buna icerliyoruz.  
  • 1 Yıl Önce

yavuz

ALLAH için san güveniyoruz Reis. Ülkemizi bitirmek isteyenlere aman vermeyin. Tarım Kredi Satış Marketleri bazı ürünleri dışardan pahalıya satıyor. Domates patates biber Çaykur çay vb. leri.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23