• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Yeğeni terörist' demişlerdi! Hakan Fidan hakkındaki PKK iddiasına cevap

İletişim Başkanlığı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yeğeninin PKK terör örgütü mensubu olduğu yalanına ilişkin açıklamada bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozkır Sancak

Şimdi rahmetli Abdullâh Catlı olacak diki ifyiralat neymiş göreceklerdi. ALLAH kabrine nur yagdirsın.
  • 1 Yıl Önce

adil

olsa ne yazar hakan fidanın pkklıları ve onun destekçilerini nasıl inlerinde bulup geberttiğini biliyoruz önemli olan da bu o altılı yedili maşanın ve gavurların ne dediği önemli değil
  • 1 Yıl Önce

Biralim Göktürk

Hadi lan ordan soytari siyonist oyunculari bir türlu yiyemediniz başkanı. Vanlı diye iftira tutarmi dediniz. Allah korusun. Öyle bile olsa Hakan Fidanı ne ilgilendirir ki. Hakan Fidan başkan tek birey oldu. Herkes kamuda diye tüm akrabasından sorumlu olsun. Öyle bir seçme şansı kimde var. Aileyi anne baba akrabayı seçebiliyormusun. Sen kişiye bak. Kişiligine bak hizmete bak karektere bak yasantıya bak. Oldu canım herkesi cıkarın birine baglayın nerde kişilik hakkı kullanma hurriyeti. Bunla Türk milletini yönlendirip kamoyu yapamazsınız. Ve Hakan Fidan ve ekibini millet size cerez yaptırmaz,RABBİMİN İZNİ İLE. Eşimin kökeni vanlı ama benden daha vatansever benden daha güzel kuran okur cocukları benden daha iyi yetiştirdi meslek sahibi yaptı. Bense sadece iaşe temini edtim Biz Kurt Türk dine sancaga kıblemiz kabeye peygamber nebinin mahserde huzuruna cıkıp nebiyi utandıracak fiil söz ve amellerden uzak durmaliyız. ALLAHDAN KORKAN İFTIRA Atmaz. Bu masonların oyunu ya tutarsa vanlı bellemişler ya eroinci ya pkklı gidinde bir misafir olun cat kapı calın Allah misafiriyim de otele bile bırakmaz en fakiri bile. İşte bu insanların iyiligini zafiyete cevirip kullanip müsluman kardeşleri tuzaga ceken resimleyen adi ermeni uşakları pkk denilen abd ingiliz siyonistlerin taşorani. Bunuda dillendirende o mason ve torerustlerden farki yok.
  • 1 Yıl Önce

Türkiye'li

Bu kefereler bitene kadar iftira tipi havlamalarına deva edeceklerdir. Az sabır. Bunlarında sonu yakındır.
  • 1 Yıl Önce

Suleyman Ferit

Asıl almaz bal kokmaz. Kokarsa yag kokar aslı ayrandir. Atasozu. Allah muhafaza olsa bile, Hakan Fidan bir birey ve kendinden sorumlusu, kimse akrabasını seçme şansı yoktur. Ama dinini vataninı degerlerini sancaginı şerefini namusunu huzurunu güveni helali haramı KENDİ SEÇER.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23