• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rus isim ilan etti: Rusya'dan Türkiye'ye talep büyüyor, odaklanıyoruz! Türkiye çözümde kritik ülke

Yeni dönemde Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkileri seyrini değerlendire ünlü Rus akademisyen açıkladı: Diğer ülkelere göre Türkiye çözümde kritik ülke dedi, güvence getiren olarak niteledi. Türkiye ve Rusya yakınlaşması tarihlerindeki en güçlü zamanlarından birisini yaşıyor dedi. Öte yandan ani gelişme aktarıldı: Gazprom’un Türkiye’ye, bu ülkede Rus doğalgazı için bir dağıtım merkezi kurulmasıyla parametreler ve işleyiş prensiplerini içeren konsept belgesini ilettiği belirtildi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Zelezki komedyen, Hitistiyan ukrayna halkını yok ederek resmen öldürüyor hemde ABD AB İSRAİL INGİLIZ DESTEGİ ile SİYONISTLERİN oyununa başroĺ ALARAK , musevilere peşkef cekiyor adinıda savaş diyor. Ukrayna dilenci bir devlet olması resmilesti yakinda toprak tapu kayıdları bir bir ortaya cikar. Rusya Hakkı olanın biraz fazlasınıda yapsa, dünya ya ekonomide bilimde ve en onemlisi güvenilir millet güvenilir devlet TÜRKİYE ile ticarete ve dunya ekonomisine yön vermek icin, akıllı ve dogru tercih yapıyor. Güclu bir dış siyaset, güclü kadro super bir lideri olan Türkiyem ticarette piyasa oyuncusu artık. Teşekkürler reis. Fakat buda tenkit yurt içi ekibin yine fiyasko yada hala mskasdasın. Bak karaborsa otomotiv gida ve inşaatta devam ediyor hiç birine ne ceza nede agir ceza versbiliyorsun. Hatta matrah artırımi affı ile ödüllendirenleridd sen ödüllendirip vekil yaptın. Anlam veremiyoruz . Yurt ici ekibinde bir yanlislik var yine yine yine Allah için
  • 1 Yıl Önce

yiğido

Türk Halkı olarak Rusyaya abd den 1000 misli çok güveniyoruz. abd ve ab ye güvenmiyoruz. iki yüzlü insanlarla işimiz yok.
  • 1 Yıl Önce

Mesut SARP

Bu arada aklıma geldi. İki cıblak bi hamama yakışırmış...
  • 1 Yıl Önce

Mesut SARP

Amerika AB Bize yüz vermezken, vizelere dahi kısıtlama getirdi. Rusyayı ise ambargolarla şamar oğlanına çevirdiler. Eh yakınlaşmadan başka bi çare kalmadı gibi. Ama bizde ve onlardada dolar kıt. Napcaz?
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Rusların varlığı Türklerle iyi geçirmekten geçer. Geçmişle yüzleşecekler ve yaptıkları mezalim soy kırımların hesabını verecekler. Ayrıca bi,de çalınan toprakları koşulsuz iade edecekler. Yoksa bor 100 yy sonra nüfusuyla toprak parçasıyla yok olmaya yüz tutmuş bir millet olarak kalacaklar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23