• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bomba iddia! Yok artık

Star yazarı Hüseyin Gülerce, Fatih Altaylı'nın "Türkiye'nin dışişleri bürokrasisinde önemli görevler üstlenmiş" eski bir CHP milletvekillinin Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik iddialarına yer verdiği yazısını değerlendirdi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kazım

Bence Chp de Şuan Yaşanan Olaylar Tıpkı 1999 Öncesi Türkiye Si Yıllar Geçse De Zihniyet Aynı, Medyanın Hükümet Değiştirdiği Günler Gibi Köşe Yazarları Sosyal Medyada Nem salmış Bir Takım Kişiler Sayın Kılıçdaroğlu'nun İstifasını İstiyorlar İnşallah Sayın Kılıçdaroğlu Bunlara Pabuç Bırakmaz Ve İstifa Etmez Ki Adam Başarılı Bir Seçim Süreci Başardı Kendisi İçin İlk Seçim Ben ölümüne Bir Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hayranı Olarak 2053 De, Chp bin Başında Seçimlere Yine Sayın Kılıçdaroğlu Olarak Katılmasını İsterim Bu İşler Mahsur Beyle Ekrem Bey'le Olacak İşler Değil Aday Önce Yerli Ve MİLLİ Olacak Ve En Önemlisi de Doğru Olacak Doğuda Ayrı Batıda Ayrı Kuzeyde Ayrı Güneyde Ayrı Elin Yabancisinada Daha Bi Ayrı Olmayacak
  • 1 Yıl Önce

Bir bilen

Kılıçdaroğlu alevi değildir. Alevilerin desteğini almak için başından beri öyle göründü. Birçok Alevi dedesi bunu farkında.. Atatürk-Sabiha Gökçen Alevi düşmanı değil, tam aksine Alevilerle her daim omuz omuzaydı. Türkiye'nin her yerinde Aleviler, Sünniler var. Neden Dersim? Dersim'i iyi araştırmak lazım. Dersimli olup, Atatürk'ü sevdiğini söyleyene durup bir sormak lazım.. bombalar sevgini mi artırdı? Sen Atatürk'ün partisinin başına neden geçmek istedin? Birileri kaset kumpası ile neden seni o koltuğa seçti? Sen Atatürk'çü müsün? Bu halk aptal değil, tezgah tutmadı !! Türkiye'de müslüman görüntüsü verenler sadece Sabetayistler değildir. Müslüman görünen Ermeni, Nasranî, Mecusî, Yahudi, Kıpti karışımı gruplar içimizde mevcuttur.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Millet ittifaki gibi aptal seçmen görmedim. Adam hdp den daha tehlikeli, bunuda mi görmüyorlar?
  • 1 Yıl Önce

...

Ozellikle istanbulu ve ankarayi Akpartiye teslim etmeden gitmez:))) gorev henuz tamamlanmadi, dikkat tipis tipis itaatkar suruden ayrilmayin kurt kapar:)))
  • 1 Yıl Önce

vatandaş

Birincisi bu adam alevi değil komünist abd ile yakın ilişkileri ise bop projesinden kaynaklı olabilir. İkincisi aleviler ile sunniler arasında mezhep farkı yoktur tekke ve dergahlar açık olsaydı dergah farkı olduğu görülürdü.
  • 1 Yıl Önce

Alpaslan

Kominist de değil ermeni. Ve tam bir Türkiye düşmanı. Amacı da açık ve net belli Türkiye' den sözde ermeni soykırımının intikamını almak. Rabbim fırsat verir mi? El hak vermez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23