• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'den çok sert sınır ötesi tepkisi: CHP Türkiye’nin karşısında kim varsa onun yanındadır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, muhalefetin sınır ötesi ve milli konularda iktidara destek vermemesi ve milli çıkarlar karşıtı adımlarına tepki gösterdi. Yıldırım, CHP Türkiye’nin karşısında kim varsa onun yanında diyerek tepki gösterdi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

SERDAR61

İşte bu yüzden, yukarıdaki yazılardan dolayı senin yanında olduk sayın Yaşar Yıldırım bizim Kırmızı Çizgimiz; Vatan ve Bayrak nokta.....sonuna kadar yanındayız
  • 1 Yıl Önce

MHP ve aciklamalar

İşte mecliste MHP bu olmalı tskler MHP oylarimiz size helal olsun acimayin PKK feto daescilere
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

BİR CHP'Lİ,ATATÜRKÇÜ OLARAK BİLSEMKİ BİN SEÇİM KAYBEDECEM BUNUN YERİNEYİNEDE PKK'TESLİMİNİ, GÖRMEK BENİM İÇİN EN HAYIRLI OLANDIR ONU SÖYLEYEN KENDİNE BAKSIN GEÇMİŞİNDE GÖRÜR KENDİNİ, BİZ GERÇEK CHP'LİLER ,ÜLKE MESELERİNDE BİRİNCİ DERECEDEN PKK'NIN ELE BAŞLARINI,KENDİMİZDE ASKERDE,PKK İLE MÜCADELE GECE EĞİTİMLERİ, CEPHEDE SAVAŞTIĞIMIZ,PKK EĞİTİMLERİMİZDEN GEÇTİĞİMİZ,ONLARI,HAPİSLERE TIKTIĞIMIZ İÇİN, PKK'NIN MİSİLLEMELERİNE PUSU ATMALARINA ,ÇİF TARAFLI PUSULARINA, İÇERDEKİ ANLAŞMALAI PKK'LILARI ,PKK'NIN TASFİYESİNİ BİTMESİ LAZIMDI (2004?)ŞİMDİYE NERDE? KISACA:KARDEŞİM BİZ MİLLİ MÜCADELEYE İNANMIŞ CHP'LİLER VARKEN, CHP, BÖYLE BİR ŞEYE BULAŞAMAYACAK,BULAŞAMADIDA ZATEN ...!BULAŞMAK İSTEYENLERDE AVCUNU YALADI....BİZ TÜRK MİLLİTEYİZ...!KİMSE PKK İTLERİ ,ÜZERİNDEN PARMAK SALLAYAMAZ...!İÇERDE VE DIŞARDA PARTİMİZDEDE VARSA MÜCADELE EDERİZ..HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Osmanlı’yı on senede tarumar edip yıkan ittihat ve terakki nin devamıdır CHP . CHP adında halk olup halkla alakası olmayan küçük zengin azınlığın partisi CHP . Milli ve dini değerlere karşıdır. Terör örgütlerini himaye eder. Zihniyeti bozuk bir parti CHP .
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

O SENİNKİ UYDURMA OSMANLI ÇEŞİTLİ MİLLİYETÇİLİK UYDURMALARI ,BUGÜN EĞER BU VATANIN SINIRINA KAVUŞMUŞSAK ELBETTEKİ ,ÜLKE BELLİ AŞAMALARDAN GEÇMİŞTİR BUNU HER PARTİDE YAŞAMIŞTIR AMA HALA ANLIYORUZKİ ÜLKEYİ BÖLMEK ADINA PKK KADAR DİĞER BUNU SÖYLEYEN TEHLİKELİ FİKİRLER MEVCUT OSMANLI BİR TARİH TIPKI ANADOLU SELÇUKLU VE TÜRKİYE GİBİ...CHP'DE BİR PARÇASIDIR..

Salih

İçindeki kini ihaneti hep aynı CHP bu
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23