• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merkez Bankası Başkanı olacağı iddia edilen 'Müthiş Türk kızı' yola çıktı

Merkez Bankası Başkanı olacağı konuşulan ekonomist Hafize Gaye Erkan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için ABD'den Türkiye'ye doğru yola çıktığı iddia edildi.

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bursalı

Ekonomi bütün muhaliflerin ekmeği çünkü ellerinde başka argüman yok Siyonizmin ekonomiye saldırısının arkasına saklanıp hükümete vurmaya çalışıyorlar bay çok bilmişler dolar altın karşısında neden değer kaybediyor bir düşünün
  • 1 Yıl Önce

ASDM

Haydi Kendi İyi Yetiştirmiş Aziz Milletimizin Kıymetli Akademisyenleri, Bilim İnsanları Gelin Ülkenize Sayenizde Bu Yüzyıl İyiğe Adalete İnsaniyete Dair Her Alanda Milletimizin Yüzyılı Olacak İnşALLAH...
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Biz Reisi bunun için mi destekledik lanet olsun ben bu kızın Amerikan çıkarlarına hizmet edeceğinden eminim tez zamanda bu yanlıştan dönülsün.Batının bize karşı ekonomik savaşı bu tür çôzümlerle asla hallolmaz daha kötü olur. Bu kızı ve Mehmet Şimşeki ülke düşmanları CHP seçici fondaş medya övdüğüne göre bunlar ikinci kemal derviş vakası olurlar Bu kadın gelirse hakkımı helal etmiyorum.Ben Reisçi gaziyim bunları istemiyorum.
  • 1 Yıl Önce

filistinli

içimizdeki müthişlere kiymet vermek kafi degilmi...
  • 1 Yıl Önce

Dünyanin 5 den büyuk oldugu

Beştepede reis,
  • 1 Yıl Önce

Abdullah biri

Ekonomist 2004 de teget gecerken de vardi. 15 Temmuz2016 dan sonraki oyunlari ekonomist, yurt dişı düşmanlara önem verirken, kendi icindeki hainleri tesbit edip kul hakkina girmeden temizlemek isterken, içindeki yanli menfeaat yanlı menfeaatlerine bilgi verenlerin sabotajina ugradi.
  • 1 Yıl Önce

Ben ekonomistim diyen

Reis cumhur hükümetin başında,!!!!!! Haberleride izlemiyorsun galiba hemde 52 ile
  • 1 Yıl Önce

Tezgâh Grmüş

Şiririn bakalım ne olacak. Bu kızımız Böoğaziçi mezunu. Eğitim öğretim dili Türkçe değil İngilizce. Devşirilmiş bir değer. İyi acenta olur. Dişi bir kemal derviş. Bundan bir fayda gelmez. Taşra komleksiyle kızcağızı şişirmeyin. Gavur birini övüyoesa düşünmeniz lazım. O tezgâhtan geçmiş biri olarak söylüyorum. Şişirmeyin.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ben de Boğaziçi mezunuyum, aynı tezgahtan geçtim. Boğaziçi'nden çıkıp yurtdışına gidenler ancak düşman acentası beyni uyuşturulmuşlardır. Tahminim odur ki Türkiyenin akademik olarak en üstün yeteneklilerinden olan Boğaziçili bana cahil diyen sahte-Ak kripto-Zilletçiler sevgili yeni Kamal Dervishlerine ve bu Kamala Dervish karıya birkaç sene sonra öyle sövecekler ki bana karşı çıkmaktaki cahilliklerinden ötürü kendilerine de söverek ağladıkça ağladıkça ağlayacaklar.

Metin

Kıyamet alameti tek çözüm ALLAH CC nin kanunlarına geri donustur demokrasi ile olmuyor
  • 1 Yıl Önce

Hazar

Reis belliki faize buyur dedi. Buyursun bakalım çok möthiş faiz helal sertifikası almış. Bir ayağımız çinin bir ayağımız abdnin kuyruğuna bağlamış gıçımız ha ayrıldı ha kopacak
  • 1 Yıl Önce

alperen

Bu cahiliye manzarasını müthiş diyerek öven,müslüman kadınları sokağa ve sosyal hayata yönlendiren,İslamcılıktan AKPlileşmeye evrilmiş, cılkı çıkmış İslamcılığın temsilcisi YENİ AKİT'i kınıyorum..İslamcılığın ruhuna el fatiha..
  • 1 Yıl Önce

Okur

Bu kabinede kimse teknoloji bakani kim nasil biri diye tartismiyor. Halbuki en onemli konu odur. Herkes bilinen isim disisleri bakani ekonomi bakani konusuyor. Bence ihracati nitelikoi hale getirmek en onemli konudur. Birde adalet
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Hafıze Gaye Erkan kızımıza, zaman vatanımıza, devletimize sahip çıkma zamanıdır, yeni ve büyük Türkiye'yi, dünya barışı için kurma zamanıdır, bizim dışımızda hiç bir batı devletin böyle bir ahlakı olmadığı Ukrayna savaşından netleşmiştir, bu güzel sistemi kurmak ve sağlamak için sizin de tuzunuzun olması demek, sizin için tarih sayfasındaki bu şeref size yeter.
  • 1 Yıl Önce

Tebrikler

Her iki yorumcuyu da tebrik ederim isabetli yorum ve görüşlerinden dolayı.
  • 1 Yıl Önce

Yabancı eğitimini alan her insan

Kemal Derviş gibi olmaz merak etmeyin ülkesine faydalı olacak insanlar var gençler bu fırsat verilmeli ülkemde ciğeri 5 para etmeyen tipler öyle zarar veriyor ülkemize. Biz yeniliğe açık toplum değiliz bu yüzden her yeni yüzden korkar durumdayız. Bazen tecrübe yeterli gelmez yeni fikirler vision açar ülkelerin geleceğini değiştirir. Restaurantlarda gidip aynı yemeklerden değil biraz da farklı lezzetler deneyin. Çorba, döner kebab pide poğaça ve benzeri şeyler yerine birazda dünyadaki tatları deneyin. Aynı yemeği tüketmekten vazgeçin artık.
  • 1 Yıl Önce

Çıban başı abd

@Toshiba. Dediğin gibi olduğundan kesin emin olabilirsin. ABD bir muslumani, bir hakiki Türk'ü asla sevmez, asla övmez. Mehmet Simsek içinde aynısı geçerli.
  • 1 Yıl Önce

Neron11

CHP ABD 'den birini getirseydi demedik laf kalmazdı, ülkemizde merkezin başına geçecek adam kalmadımıda ABD 'den ithal edeceğiz, yanlış bence.
  • 1 Yıl Önce

sos

O kadar mucadele ettik sonunun boyle olmasi cok aci. Mehmet Dimsek hataydi, bu adim bir felaket. Sos yazmadi demeyin. Tarihe bir not dusmus olalim.
  • 1 Yıl Önce

Ekonopist

Ben ekomomistim diyen nerde ? :)
  • 1 Yıl Önce

mehmet

ya kardeşim şu batının elamanları hep türkiyeyi iflas ettiriyor batının ekmeği ile büyümemiş bir anadolu çocuğu getirin bak nasıl düzeliyor her şey
  • 1 Yıl Önce

Okur

Uğur adlı cahil.Acaba o karı diye,aklınca aşağıladığın kadının tırnağı olabilirmisin.Allahın malı.
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Mal görmek istersen sahi senin evde ayna var mı ya

Uğur

Ben Boğaziçi mezunu akademisyenim. Ben cahilsem sen nesin..

Bu chp yandaşi medya

Ha bire sigaraya zam cıgırtkanlıgi yapıyor. Demekki söylentiler dogru, chp liler kazanacagız diye sigara ve icki stikladıklari dogru cıktı. Kazansalardı para kazanacaklardi öylemi sigaraya zam gelmezi icin ksmoyu yapıyorlar. Bence reis sigara fiyatlarını geri ceksin bunlar biraz daha cıldırsnlar. Bu ne yahu sigaraya zam geldi ayakları bunların işi gucü yalan medyaciları zaten yalanciydı dimdi iyiden tokatci gibi haber yapıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Bahadır Gazi

Hiç umudum yok ney bu abd sevdası sanki oradan gelen ekonomiyi şahlandıracak.ben lise mezunuyum,bu ülkede dönen bir çark var o çarkın içine bir çomak sokmak lazımki düzelsin.milleti uyutan milletle dalga geçen o çarkı bozacan.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ekonomik harbi faiz lobisi (Deccal) ve Zilletçiler kazandı. Çünkü faizin yerine Allah'ın emrettiği üzere "sadakalar" (bağış ve vergi) ekonomisini geçiremedik. Şimdi faiz lobisi bize 1 değil, 2 Kemal Derviş gönderdi; üstelik birisi karı. Bu günler de geçer.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ayrıca eğer sen kendi kızını ve karını zengin Zilletçi patronların altında çalıştırmaktan hoşlanıyorsan, git öyle yap. Müminlerin karıları ve kızlarını Zilletçi patronların altında çalıştırmaya çalışmayı bırak. Kendi mezhep genişliğini bize dayatma. Ağzı bozuk cahil.

Uğur

Deli İbo, "örümcek kafalı" şeklindeki Zilletçi tarzı hakaretini misliyle iade ediyorum. Git Zilletçiliğini başka yerde yap, ağzı bozuk Zilletçi densiz.

Deli İbo

Ekonomik olarak dünyada söz sahibi olabilmek için, dünya düzeni içerisinde mücadele ederek, öne geçersen, söz sahibi olunulur. Uğur birader sen yorum yazarken tıpkı zillet İttifakının bileşenkerinin bize yakıştırdığı şekilde "Örümcek kafalı" dedikleri insan türü içeriğinde yorum yapmışsın. Nedir o hitap şekli ya? Bir taneside karı diyorsun. Artık kabul etmek gerekir, kadınlar sadece çocuk doğurmuyor, kadınlar her alanda, gayette başarılılar. Başaranı takdir etmekte erdemdir.

Toshiba

İnşaallah, bir başka Kemal Derviş değidir. İnşaallah, ruhunu batı putuna teslim edenlerden değildir.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Tezgah Görmüş isimli biraderim, bu şahıslara karşı haklısın, ama yabancı dille eğitim alanların hepsi aynı değil. Eğer yabancı dille eğitimden sonra yükseltilmeyip hor görülmüşlerse belki de en doğru yolda olanlar onlardır. Ben de yabancı dille eğitim aldım, ama bu şahısların yüz seksen derece zıttıyım.

Tezgah Görmüş.

Toşiba Allah duanı kabul etsin. Ama kusura bakma Eğitim ve öğretim dili yabancı olanların yaratıcılığı ölür. Sadece acenta olurlar ama iyi acenta olurlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23