• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Türkiye, milletimiz yeni bir anayasayı hak ediyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kabine'nin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni bir anayasayı, demokratik, sivil bir anayasayı milletimiz hak ediyor" dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğur

Mevcut feminist sözde-Ak kadroların zamanında asla ama asla yeni anayasa yapılmamalıdır. Onlar ancak kadın ve zengin imtiyazlarına ve kadınlarla Zilletçi zenginlerin bütünleşmesine dayalı bir kripto-Zilletçi anayasa yapacaklardır ve bize 82 anayasasını mumla aratacaklardır. Sakın ha, sakın, sakın, sakın!
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

SAYIN BAKANIM ÖNCE YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLSUN** SAYIN BAKANIM **ATALARIMIZ CİHANIN İSLAM DEVLETİNİ KURMUŞ *** ADALETİ İSLAM DİNİNİ BİR ANAYASASI OLARAK SEÇMİÇ YÜ YİLLARDIR BU SAYEDE ÇİN SEDİNDEN ** İNGİLİZ MANŞ DENİZİNE KADAR ADINI DUYURDU,,, 1923 SENESİNDEN SONRA LAİK TÜRKİYE ANAYASASIYLA BAŞINI DEVE KUŞU GİBİ KUMA GÖMÜLMÜŞTÜR,,,TÜRK VE İSLAM KELİMESİ DUYULMAZ OLDU DUYULSADA TERÖRİST MÜSLÜMAN OLARAK DUYULDU,,, AMA AVRUPA VE AFRİKA ÜLKELERİ VE DÜNYA MÜSLÜMANLIĞA GİDERKEN ,,ADALETSİZLİĞE MEYDAN OKURKEN BİZLE LAİK ÜLKE OLDUĞUMUZ İÇİN SESİMİZ KISITLI,,, NEDEN GAVUR ANAYASASINDAN DOLAYI,,,, *** Kuran Anayasası ne diyor eğer gerçekten Müslüman bir toplum ise okuyalım Allan dedi***((( Maide suresi, ayet 54: "Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, bilsin ki Allah yakında öyle bir toplum getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı severler; müminlere karşı yumuşak, kâfirlere karşı da onurlu ve şiddetlidirler; Allah yolunda mücahede eder, hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. ))***
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23