• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar güne nasıl başladı? Dolar kuru: Kapalıçarşı'da dolar 21 TL! En yüksek seviyede, Bursalılar döviz kuyruğunda

Amerikan doları 19,99 TL'den işlem görüyor. Ancak piyasanın kalbinin attığı Kapalıçarşı'da doların fiyatı 21 TL'yi geçmiş durumda. Dolar kuru güne 19,99 seviyesinden giriş yaparken, gün içinde 20,06 seviyesini görerek TL karşısında tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Bursa Kapalı Çarşı döviz bürolarının önündeyse uzun kuyruklar oluştu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Recep

"Belgium" rumuzlu okur muhtemelen Belçika'da yaşıyor. Belçika'dan Erdoğan güzellemesi yapıyor . Madem her şey çok güzel, gel Türkiye'de yaşa. Ne işin var gaz bulamadığı için soğuktan donan, market rafları bomboş, bizi kıskanan bir ülkede?
  • 1 Yıl Önce

Ali İhsan COŞAR

Aynen
  • 1 Yıl Önce

1912/1913

TC bursa rumuzlu goncagül, 1970lerde bile memurlar maaşlarıyla alman markı alırlar ,sonra ay ortasında , sonunda parça parça bozdururlardı. yalnız o zaman bu kadar toplum para içinde yüzmüyordu.bak bakalım kuyumcular dolup taşıyor. bu altınları herhalde gazoz kapağı ile almıyorlar. bu memlekette yılda kaç yüzbin/milyon araba, kaç gayrımenkul, telefon, bilgisayar, beyaz eiya satın alınıyor. eski türkiye ve bu günü kıyaslamak için 30, 35 yıl(daha geriye gitme) öncesinin türk filimlerine bir bak. adeta belgesel oldular, farkı gör. şu 21 yılda 100 yılda yapılamayacak eser ve hizmetler yapıldı. bir kaç yıl önce balattaki kadir has üniversitesinde ders veren sizinkilerden bir bayan öğretim üyesi öğrencilere şu kısa mesajı atmıştı. gözünü iyi aç... ÇOCUKLAR BU GÜN SİS NEDENİ İLE VAPURLAR ÇALIŞMIYOR. BEN DE PRENSİP OLARAK MARMARAY A KARŞI OLDUĞUM İÇİN BU GÜNKÜ DERSLER İPTAL...işte siz bu sunuz... joe biden 2012 de obama nın yardımcısı( vice president) iken ve bunamamış iken ve hiç bir zaman türkiye ve erdoğan dostu olmamış iken onun türkiye ye üç türkiye ilave ettiğini söylemişt. gerçi onlar siz chp liler kadar liyakat ve idrak sahibi olmadıkları için bu sözün ne değeri olabilir değil mi.o rumuzu değiştir ya da hakkını ver, yerli ve milli ol.
  • 1 Yıl Önce

BELGİUM/ Brüxelles..

asıl ucube senin 6 lı mı 7 li mi 8 li mi 18 li mi ucube yamyam masan. dağıtın cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarını bakanlıkları milletvekilliklerini kadroları.. aman şu kuyruk acınız erdoğan gitsin de memleket batarsa batsın dert değil.hdpkk ile gizliden neleri bölüştünüz, o TC başlığını kullanıyorsun da buna verecek cevabın var mı. atatürk ün istikbal göklerdedir, demirağlarla anayurdu baştanbaşa örme, muassır medeniyetler seviyesine yükseltme ideallerini erdoğan mı yoksa kendisi ve arkasaındaki binbir fitne odağı ile tam bir beka sorunu olan adayınız mı gerçekleştiriyor,gerçekleştirecek. ya o hakkın olmayan rumuzu değiştir ya da onun hakkını ver, yerli ve milli ol.sen bu memlekette koalisyonlar darbeler ara dönemler müdahaleler dönemlerinde ne istikrarsızlıklar yaşandı bilmiyorsun 30 yaş asltındasın galiba.kaldı ki o koalisyonlar bu kadar tehlikeli,gayrımilli ve düzine ile benzemezden müteşekkil değillerdi.senin hesap uzmanı geçinen konyayı çorum u mersin in yerini bilmeyen,trakya nın ne olduğunu kıvramayan, asgari ücretten vergi alınmadığından habersiz kıbrısta kapalı maraş diye bir yeri duymamış olan sma testlerinin yapılmakta olduğundan bihaber, urfada fındık yetiştiren kifayetsiz muhterisin ve etrafındaki düzine ile yamyamın elinde ne olur. o kinini nefretini bir an çüşle de birazcık düşün..fakirleşme dedin de ben32 yaşında ev telefonu sahibi olabildim. 30 yıl önce çalıoşmakta olduğum 44 kişilik banka şubesinde 3 kişinin evinde çevirmeli telefon vardı. bu gün 12 yaşında çocukta 35 bin tl lik telefon var. varoşlarda bile marketler cafeler tıklım tıklım. yollar araba selinden geöilmiyor. bir ay sonra kutlayacağınız kurban bayramı(tatilinizde) araba selinden homur homur geredeye 8 saatte gelebildik diye böğüreceksiniz utanmadan.ben taraftar olduğum osmangazi köprüsünden daha geçmedim. köprüye karşı olan sizin taraftan akrabalarım düzinelerce defa hem de kıçlarıyla güle güle onlarca defa geçtiler arabalarıyla kurtarılmış (ifade bay KK inizin) chp kentlerinin birindeki yazlıklarına giderken.
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Güven ve istikrar diyorsunuz ya,o kuyruklar ülkede insanların hükümete güvenin olmadığının ispatı. İnsanlar elindekinin değeri kaybolmasın,daha da fakirlesmek istemediği için. Millî paramızı pul edenlerin eseri bu. Ülke de ne olduysa bu başkanlık eden ucube sisteme geçtikten ve ben ekonomistim faiz neden enflasyon sonuç dedikten sonra oldu. Ne demişler çok bilen çok yanılır.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23