• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özdağ'ın sözleri yeniden gündemde! 'Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar'

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın aylar önce söylediği sözler tekrar gündem oldu. Özdağ, "Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar" demişti.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nuri

"Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar" deyip te onunla bakanlık için masaya oturan sözde siyasetci, özde pabucumun milliyetçisidir.
  • 1 Yıl Önce

Bahri Ateş

Fatih Portakal 'ı şiddetle kınıyorum. Kimsenin bir diğerine "kör cahil "deme gibi medeni insanlıktan uzak bir söylemde bulunması asla kabuledilemez.Siz böyle devam edin Cumhur İttifakına oy devşittirirsiniz.İşte millet sizin bu zihniyetinizi sevmiyor. Bilmiyorsanız ben size hatırlatayım.
  • 1 Yıl Önce

Musa

Albirini vur öbürüne bir dansöz daha oturdumasaya aylar önce bu söylediğini canlı olarak gördüm ve telefonuma videoyu indirdim kıçoğlu kazanırsa içsavaş çıkar dediğin doğru ne battı şimdi oturdun o dansözlerle aynımasaya BABA' nın sözlerini HATIRLA..
  • 1 Yıl Önce

Muharrem acar

Benim teröristim senin terörünü bitirecek yarışının tek sorumlusu bugünkü cumhurbaşkanıdır, dayatma bir seçim gündemi, ideolojiler, islâm dînini yok sayıyor, Siz sadece inandım demenizle kurtuluşa ereceğinizimi sandınız. Ayeti cevap olarak her iki ittifâka yeterde artar...
  • 1 Yıl Önce

thunder

ic savaslarin mimarlari vardir birde cellatlari bu ozdag denen sarlatanda o cellet olmayi istedigi icin boyle demistir cunku dis etkenlerle baglantisi olmasa o masanin altina <>oyle bir pozisyonda girmezdi
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Ya bu nasıl bir zihniyet? Ya ülkenin iyiliğini isteyen adama sizin gibi değerlendirmelerin özünde ülkemizin artık tam bağımsız dünya devleti olma yoruna girip şaha kalkışını çekememeleridir diye absürt bir yorum yapıyorsun? Madem çok biliyorsun o zaman adamın söylediklerine karşıt bir şey söylesene? Söyleyemezsin. Asıl senin gibi, bu tarz değerlendirmelere karşı çıkanlar sadece kendi cebini düşünen, milleti zerre düşünmeyen, vatanını önemsemeyen insanlardır. Adam iç savaş çıkar diyor, güzelce de açıklıyor, adam siyaset adamı, ondan iyi mi bileceksin? Olacak olanları söylemek ne zamandan beri halkı tahrik etmek oldu? Yahu adam iç savaş çıkacak diyor iç savaş, adam gelmiş halkı niye tahrik ediyorsun diyor. Şaka gibisiniz gerçekten. :D Siz körsünüz, gözünüzün önündekini görmezsiniz. He aynen, HDP'yi destekleyen CHP ile tam bağımsız dünya devleti olacak Türkiye. Tam bağımsız dünya devletlerinde başkanlık sistemi var bak bunlar parlamenter sisteme geri dönecek. :D
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Ümit Özdağ dan MHP'li olmaz.yazıklar olsun.ama bir taraftanda belkide hayır vardır CHP yavaş yavaş MHP li olmaya başladı zamanla CHP diye bir parti kalmaz.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Ümit Özdağ sözlerinizle halkı niçin tahrik ediyorsunuz, bu asil millet ilk defa seçim yapmıyor, sizin gibi değerlendirmelerin özünde yatan gerçekler, ülkemizin artık tam bağımsız dünya devleti olma yoluna girip şaha kalkışını cekemeyenlerdir.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Bu ne omurgasızlık, riyakarlık Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar de sonra otur onlarla at pazarlıkları yap yazıklar olsun senin gibi parti başkanına.
  • 1 Yıl Önce

Enişte

KILIÇDAROĞLU kazanırsa kimlerin iç savaş hazırlığında olduğunu sağır sultan duydu.
  • 1 Yıl Önce

İzmir

Destek ver cıksın hazırız ümit kelle almaya senin ki dahil
  • 1 Yıl Önce

Boşnak

Özdağ bence tarafsızlığını ilan edecek
  • 1 Yıl Önce

Antikemalist Akpartili

Saadet Partisi'ni yanına alarak İslami kesimi kandırmaya çalışan Kılıçdaroğlu meğer SEÇİM BEYANNAMESİne bile 28 Şubat kararı olan 8 YILLIK KESİNTİSİZ eğitim vaadini koymuş fakat başta Saadete erenler olmak üzere kimse buna ses çıkarmamış. Beyannamede aynen şunu söylüyor CHP:"Eğitim sistemini 1 yıl okul öncesi, 8 yıl ilköğretim, 4 yıl ortaöğretimden oluşan 1+8+4 modeliyle yeniden yapılandıracağız." Yani 4. sınıftan sonra Kuran kursuna gitme HAFIZLIK yapma yolu yine kapatılacak 28 şubatta olduğu gibi, İmam Hatip orta kısmı yine kapatılacak 28 Şubatta olduğu gibi!!!
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Öyle bir siyasi duruş hayal et ki; ilk önce mevcut adaylara karşı cumhurbaşkanı adayı oluyor. Ardından; bir kaç gün sonra kimin yanına geçeceğine karar vereceğini söylüyor. Chp bir şeyler verirse chp nin yanına geçebilir; ak parti biraz daha fazla şeyler verirse, ak partinin yanına geçebilir. Chp biraz daha da fazla verse; chp nin yanına geçebilir. O kadar omurgalı bir duruş işte. Şuan itibariyle ak parti tarafına geçmiş kendisi. Çok ilkeli bir ortak. Gurur duydum, saygı duydum bu ilkeli duruşa.
  • 1 Yıl Önce

Molla kasım

O zaman iç savaş çıkmaması için herkes iyi düşünmeli saltanatları ve hırsları uğruna kan dökecek kadar zalimleşen camilerde savaş naraları atan benim silahlar mermiyle dolu sizlerde hazırlanın diyen dinin imamı olma vasfını yitirmiş tağut nizamının savaşcısı olmuş zalimlere oy verelimde belki ilerde hidayet bulacak nice insanı yok olmaktan kurtaralım onların hırsları yerine gelsin zalimin zulmü zirve yaptığı zaman ilahi adalet nasıl olsa tecelli eder hep böyle olmuştur haklarımızdan ferağat edip işi yüceler yücesi mevlayı zül celale bırakalım vesselam veya tağut nizamının emirleri sağıyla soluyla ümmeti helake götürecekler belayı murad etmişse mevla kaçışda olmaya bilir mevlam has kullarını tarih boyunca koruduğu gibi bügünde koruyacaktır Allah cc ne derse o olsun diyen samimi müminlere ne mutlu çünküonlar(lutfunda hoş kahrında hoş )diyerek hakka teslim olmuşlardır vesselam!!!
  • 1 Yıl Önce

Ali

Özdagin samimiyeti böylece ortaya cikti
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Özdağ,doğruyu söylemiş.KK,kazanırsa ve verdiği sözleri yerine getirmeye çalışırsa;haftasında karışıklık başlar.KK,KENDİSİ ÇIKMAZ SOKAK AMA,KABULETMİYOR.
  • 1 Yıl Önce

Nihal

Demekki PKK dan değil Suriyelilerden rahatsızmış.Suriyeliler hiç olmazsa terör eylemi yapmıyor çalışıyorlar PKK ne yapıyor Özdağ?Suriyeliler bölücülük yapmıyor elbette Türkiye mülteci kampı olmasın herşeyin bir sınırı vardır ama PKK yı tercih etmek üstelikte milliyetçi eee artık Seloyu dışarı çıkarır Meral ile kahvaltı masasına oturursun sözde milliyetçi
  • 1 Yıl Önce

isimsiz

kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkarmış hiç bir şey olmaz,bırak savaş olmasını en küçük bşr kargaşa olmaz,biz orta doğu ülkesi değiliz
  • 1 Yıl Önce

cumhur 14

bay özdağ kendi sözlerini hatırla... o şeytani chp zekasına mağlup olma.o hapistekileri salma, özerklik,kayyumluk işlerine ne diyorsun. sırrı sakık ın ağzından kaçırdığı vaatlere ne diyorsun. sadece mültecilere düşmanlıktaki ortak fikirleriniz işi halletmeye yetecek mi.
  • 1 Yıl Önce

Kul

Hiç merak etmeyin savaş mavaş çıkmaz.halki gaza getirmeyin.bu halk siyasilerden on gömlek ileri.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23