• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şahan Gökbakar ve Tanju Özcan’dan büyük edepsizlik! Oy kullanan bir Suriyeliye ağır küfür ettiler

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek dertleri Başkan Erdoğan’ı indirmek olan muhalif tayfa yurt dışında oy kullanan Suriyeli bir vatandaşa akla gelmeyecek küfürler etti. CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, oy kullanan vatandaş için p…venk, yav..k ifadelerini kullanırken Şahan Gökbakar da Özcan'ın twitini dalga geçerek paylaştı.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muhammed İbrahimi

Ey Suriyelilere karşı şovenizt dinazorlar Tarihteki Suriye dediğiniz yeri İngiliz'e satan sizin münevveriniz Arap dediğiniz benim din kardeşim Bende Mardinli ve arabım Neden fitne fücur peşindesiniz Bu ülkede Ukraynalı Rus Alman İngiliz etnisteli insanlarda da var Neden onlara zılgıt çekmiyorsun da müslüman Araplara karşı nefret ediyorsunuz? Çanakkale'ye gidin de görün dinazorlar Çanakkale'de Bağdat Şam Halep Kudüs Hayfa Üsküp Piriştinalı şehitleri görün Ey mikrop beyinliler
  • 1 Yıl Önce

akesar

Olanda hayır vardır. Siz de beddua ettiniz. Siz küfürbazların bedduası Kılıçyan a tuttu. O na hayırlı olmadı-olmayacak inşallah. Siz Suriyeli nin kime oy verdiğini nasıl anladınız. Aynı buradaki gavur takımı orada da var. Tüm gavurlara inat oyumuz yine Reis'e. Çatlayın, patlayın emi. Bu millet sizi iktidara getirmez. Suyunuzla abdest almaz. Sofranıza oturmaz. Belediyelerde ne hizmet yaptınız ki, İktidara gelseniz (Allah korusun) ne yapacaksınız. Siz ancak yağma ,talan yaparsınız. Buna razıyız da, ülkeyi gavura peşkeş çekeceğinizi açık açık söylüyorsunuz. ABD ye satacaksınız. Koloni yapacaksınız ülkeyi.
  • 1 Yıl Önce

adiil

şu şahan gökmü bakar yoksa başka türlümü bakar arkadaş deli olmamak elde değil ben bunları insan bile saymıyorum onlar kendilerine bir kulp bulmuşlar sanatçılar
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Kemali Batu Tamer

100 yıl önce Osmanlı toprağı olan Suriye, bir gün aslına rücû edecek. Önce mağdur vatandaşlarını(mızı) ağırladık.
  • 1 Yıl Önce

muhacir 1912

o ettiğiniz küfürler size olsun edepsizler.yurt dışında da türkler başka ülkelerde seçmen de oluyorlar seçliyorlar da. hatta hdpkk lı bazı hainler de türkiyenin oradan altını oyuyorlar.
  • 1 Yıl Önce

yavuz

Benim Ülkemde Türkçeyi çok iyi öğrenmiş Türkleri ve Türkiyeyi zerre kadar sevmeyen hatta sorsan ben Müslümanım Türküm deyip her pisliği yapan Türklere hakaret eden sayısız ermeni yahudi rumlar var. Ben bunların Ülkemde oy kullanmasını istemiyorum. Suriyeli kardeşimize hakaret edenlerin Ülkeye zerre kadar faydası varsa onu belirtsinler ne faydaları var. Evet Ülkeye yerleşmiş Yahudi ermeni ingiliz alman oy kullanmaları kaldırılsın. pkk dhkp ve fetöye ya bulaşmış ailelerin oy kullanmaları yasaklansın.
  • 1 Yıl Önce

Gezgin

Ne zamandan beri Fransızla bir olup Osmanlıyı arkadan hançerleyen Suriyeli kardeş oldu! Sen hiç Suriyede bulundun mu, oradaki Türk, Osmanlı düşmanlığına şahit oldun mu?

Maz

Bu nasıl bir anlayış, eee yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımizda oy kullaniyor oranın yönetimi için. Bu ne lahana turşusu beyinli.
  • 1 Yıl Önce

Yozgat

Bunlar tam bir Islam düsmani bizler simartik bakmayacaksin bunlarin filmlerine
  • 1 Yıl Önce

misafir

İngilizce konuşmayı medeniyet sanan ve afilli afilli ingilizce konuşup kendisini birşey sanan bu güruh, arapça ile ve araplarla dalga geçmeyi,onları küçük görmeyi kendisinde hak görmesi yokmu, tam bir zavallılık abideleri. bundan kaybediyorsunuz kardeşim bundan.Müslümanı anlayacaksınız ve önünde eğileceksiniz, ingilizin, amerikalının değil, o zaman sizi düşünmeye başlarız belki.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Bunlar için yazı yazmaya değmez.
  • 1 Yıl Önce

resat

edepsizler ,siz çanakkaleye gidince şehitliklerde ,denizimi yoksa ingiliz şehitliğinimi ziyaret ediyorsunuz ,bakın bakalım ,bizim askerlerimizle yan yana yatanlar kimler ve hangi dili kullanıyorlar ,,birdahaki seçimde sizden hiristiyan demokrat,yada hıristiyan sosyalist partiyi kurup meydana çıkmanızı bekliyorum ,,bu ülkede sadece siz yaşamıyorsunuz ,sizin sevdiklerinizi yada sevmediklerinizi bizlerde aynı şekilde kabullenmek zorunda değiliz ,bu ülkede size birileerinden kalmış miras malı değil ,
  • 1 Yıl Önce

Çanakkale

Çanakkale savaşımızla Suriyeli seviciliği yapmayın! Çanakkale de Alman Van der Gohtz paşa da saflarımızdaydı! O senelerde Suriye coğrafyası Osmanlı sınırları içinde yani yek vücuttuk sonra Suriyelinin çoğunluğu bizi Fransızlarla arkadan vurdu. Yıllar yılı Şamda Öcalanı misafir edip aleyhimize kullandılar! Antakya bizim diyerek propaganda yaptılar, o yıllarda Suriyeye bulunsaydınız Türk ve Osmanlı düşmanliğine boyutta görürdünüz! Halen batıda sözde Suriyeli enteller(!) Ermeni diasporası ile birlikte 'Türkler soykırım yaptı' yalanını pazarlıyorlar! Son olarak şunu bilelim, dünyada hiçbir devlet lisansını bilmeyen bir kişiye vatandaşlık vermez! hele hele oy kullandırmak hayal bile edilmez!

Amine

İmansızlar bundan anlamazlar,biz imanda buluşuruz
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Allah insanı maskara yapmasın . 
  • 1 Yıl Önce

h.hüseyin

Tanju' da aynı imiş boş varlık. hiç bir işe yararları yok. Allah bizi bu zalimlerden korusun.
  • 1 Yıl Önce

Vatndas

Bu ne yaaa.. Adam vatandas degil belkide.. vermislerdir cakma bi kimlik. Sakalli haci oy kullndirmislardir. Adamin kimligine bakmak lazim. Turk vatandasi degildir.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Yalnız şu konuda haklılar Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı, Türkçe konuşmasını dahi bilmeyen, örf ve adetlerimize intibak sağlamadığı kılık kıyafetinden belli olan, Bu Vatan tehlikeye girse en erkeninden sıvışıp kaçacak gibi görünen kişilerede, bir ev parasına verilecek kadar ucuzmu???
  • 1 Yıl Önce

Eren

100 Yıldırım siyonistler belirliyordu. O zaman neden bu kadar rahatsız olmuyordunuz kederlere.
  • 1 Yıl Önce

Aslan

Lan adamin 1 kelimesini anlamadım bu ne böyle bunları göndermez isek 20 yada 30 yıl sonra esadin yaptığını da yapamayız biz acil geri gitmeleri lazim
  • 1 Yıl Önce

ozan

sen de dedenin geldiği yere git.

alper

ulan  .... chpler o suriyeliler ki kurtuluş savaşında bizle omuz omuza savaşan çankalede yatanların çoğu arabdır sizin gibi türk olana kadar suriyeli Müslüman kardeşimiz olsun ne yaparsanız yapın bizim Müslüman kardeşimizi bozamaycaksunız
  • 1 Yıl Önce

Öztürk

Sahan, bizim orda bir laf vardir: Kudurmus Köpek kendi basini yer.
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Ülkenin kaderini Suriyeliler mı belirleyecek,yada bir tane daire karşılığı sattıkları vatandaşlar mı? Yazık bu ülke kimlerin eline kalmış.
  • 1 Yıl Önce

RF ye

Sabeteist oyuncaklığından Fransızla Osmanlıyı arkadan vuran Suriyeli oyuncaklığına öyle mi!? Türk kimsenin oyuncağı olmaz! Sabeteiste de Suriyeliye de oyuncak olmayız!

RF MARSEIILLES

yüz yıldır sabataistlerin elinde oyuncak iken iyiydi değil mi.

Arizona kertenkelesi

Sen de bu toprakların insanı değilsin ama sende oy kullanıyorsun.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23