• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Okuyanlar gözlerine inanamadı! Hepten cozuttular! Cumhuriyet yazarı bunu yazdı

Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nın seçimlerdeki açık başarısızlığını görmeyen Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel de halkın Tayyip Erdoğan'a verdiği yüzde 49'un üzerindeki desteğe burun kıvırdı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

isimsiz daha fazla yalan iftira algı mı dinlemek istiyordun taş üstüne taş koymayan chpden 100 yıldır yapilmayan projeler yapıldı 20 yılda Dünyanın sayılı yatırımları birinci sırada geliyor kimi Avrupa da birinci geliyor gözleri var gormez kulakları var duymaz kalpleri mühürlüdür chphdpkklilarin ipkklilarinşehitlerimizi de mi düşünmüyorsunuz
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

yıl 1920 ler okuma oranı %20 ve chp %80 oy almış. yıl 2023 okuma oranı %98 ve chp %25 oy aldı. tiplerine giyimlerine söylemlerine bakarsan adam sanarsın ama mustafa kemalin partisini bu seçimde açı açık lgbt üyesi yapıp askere polise memura kurşun sıkan vatan haini tetötöisrlerle aynı sandığa oy için çıkar için aç zadeleri için birşeltirdiler. şimdi bunlara oy verene siizn eğitimli deme şansıznız varmı.
  • 1 Yıl Önce

099

Reisin aldığı 49.5 u k.k.ogl almış olsaydı bu malumin anirmasindan dağlar bile yankilanacakti desene
  • 1 Yıl Önce

hüsnü

işleri güçleri habbeyi kubbe, kubbeyi habbe yapmak. onlar kaybedince kazanmış olurlar,siz kazanırsınız kaybetmiş olursunuz.bunlar böyle işte. karar senin yurdum insanı.
  • 1 Yıl Önce

emir

doğru söylemiş. neden yüzde 52 53 olmasındı. bunda da bazı gerçekleri göz ardı etmemek lazım.tamam bizlerin oyu sabit Erdoğan dan başkasına oy vermeyiz.fakat bazı illere bakmak gerek manisa adana mersin hatta antalya izmir ankara.buralara dikkat çekilmelidir.neden birinci olunamadı.bu bizi son derece üzmüştür.iyi çalışmamışız.bu teşkilatlara yakışmıyor.kimseleri ortalarda göremiyoruz nedense.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

RTE oğan neden seçilemedi? zira kendisinin ayağına sıktığı bir saçma sapan seçim yasasından dolayı! dünyada %51 le seçilen bir devlet başkanı sistemi var mı? hayır. kim önde bitirirse otomatik olarak atanmalı ama %50+1 i alan ise kanun vs değiştirme gibi daha güçlü yönetim haklarına sahip olmalı. Yoksa bu seçim zaten bitmiş.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Adamlar haklı, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN her seçimde % 52 lerde oy alıyor olmasına bizlerde alışmıştık, ne yalan söyleyeyim ben bile yadırgadım, çünkü her zaman 10 alan bir öğrencinin 8,5 dan 9 alması gibi oldu, öte taraftan hdpknın ve sebepsiz Erdoğan düşmanlığından kaynaklanan bir cephe sayesinde zar zor % 44 civarında oy almasını kendi şahsına münhasır bir oy olduğunu düşünürse yanılır. Aslında Kılıçdaroğlu chpkk nın adayı olmadan aday olsa memleketi Tunceli'den bile kazanamaz. Yani Kılıçdaroğlu chpkk dan aday olmaz ise, kendisi kocaman bir HİÇ tir. Ancak Ak Parti'nin oyu RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN oyundur. Demek oluyor ki RECEP TAYYİP ERDOĞAN tek başına bir markadır.
  • 1 Yıl Önce

isimsiz

2010 yılından sonra hele 2023 deki seçim ise siyah beyaz farkı gibi hiç adi seçim değildi,erdoğan ve bakanlar seçim için devletin tüm imkanlarını kullandı tamam bazıları özel kanal dersin erdoğanı destekler devlet televizyonu TRT erdoğana seçim süresince 30 saat süre verirken muhalefet sadece yarım saat
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23