• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tanju Özcan’dan CHP’ye çok sert seçim tepkisi: HDP’nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye...

Bolu Belediye Başkanı Özcan seçim sonuçlarının ardından CHP’ye tepki göstererek, "Artık yeter ABD uşağı HDP’nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz.” dedi.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

vatandaş

Sende yolcusun gibi görünüyor başkan ne dersin
  • 1 Yıl Önce

Sen sus

Senin adamların ne mal olduğunu görüyoruz sen de memnun değilsen istifa et, O partiden. Ama ne
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

efendi hala farkında değil, bütün altılı yedili kişiler batı uşağıdır, onların elçileri plan yapar bunlar uygular... hala anlayamamışsın müslüman kardeş düşmanı....
  • 1 Yıl Önce

Neron11

Atatürk milli mücadeleyi kimlere karşı verdiyse bugün Erdoğan da aynı cepheye karşı veriyor, eğer Atatürkçülük ülkeyi muasır medeniyet üstüne çıkartmaksa en büyük Atatürkçü Erdoğandır.
  • 1 Yıl Önce

Yerli yurttaş.

T.Özcan halkin nabzını bilen bir siyasetci. T.Özcan aday olsa liderinden daha cok oy alirdi.Koskoca c.h.p kendi ilkelerinden saparak,marjinal partilerle isbirligi yaparak aslinda kaybetmeye oynadı. Güven ve umut vermeyen lideri agır bir yenilgide alabilirdi.
  • 1 Yıl Önce

musluk suyu değil pet su

Siyaset, su ile soğan ile olacak iş değil. Bolu insanları yüzde kaç oranla AKP demiş? Biri hatırlatıversin.
  • 1 Yıl Önce

Kılıçdaroglundan akıllıca bişeyler söyleyen biri çıktı

Ama yolu yol degil... Halimizden anlamaz çğnkü aynı cennete taalip degiliz!!! bize bizden biri lazım...
  • 1 Yıl Önce

1945

Aralarındaki mualiflere dahi inanmayın.Ey!Cumhuriyet ittifakına oy verecek vatandaşlar.Mutlaka sandığa gidin.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Tanju Özcan sitemlerinde çok haklıdır, çünkü siyasiler teröristlerden beslenirse, oy kazanacağına, kaybettirdiğini bu seçimler hepimize göstermiş oldu.
  • 1 Yıl Önce

654

SAKIN KENDİNİ ÇOK YÜKSEKLERDE GÖRME ÖYLE GÖRDÜĞÜ İÇİN ZATEN KENDİNİ BİRŞEY SANDIN BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANDIN VE İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEÇİMLERDE ADAY OLMAZSIN BUNLAR GERÇEKLER ALINMAYACAK KÜSMEYECEKSİN AKP LİDERİ CUMHURBAŞKANI GERÇEKLER BUNLAR MAALESEF İNSAFSIZ VİCDANSIZ ŞEKİLDE ÜLKEDE ABD UÇAKLARININ IRAKI VURUP İŞGAL ETMESİNE SESSİZ SEDASIZ OYUNCAK KALDIN HALBUKİ MİLLETİ SEFERBER EDİP ABD NATOYA KARŞI SAVAŞTIRABİLİRDİN SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN SÖZDE MİLLİYETÇİLİK HEM HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALDIK HEMDE YERİ GELDİMİ VATAN MİLLET EDEBİYATTIYLA OYLARI TOPLAYACAKSIN SONRADA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANACAKSN SONRA AKP LİDERİ CUMHURBAŞKANINA SÖYLEYİN ÜLKE MİLLEETİ ADINA KONUŞUYORUM ASLA SANA GÜVENMİYORUZ AMA MECBUR BAŞKA ÇARE OLMADIĞINDDAN OYVERİLDİ İSLAM ÜLKELERİNİ ABD NATOYA İŞLGALE PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNDEN DOLAYIDA OYLAR HARAM EDİLDİ SANA BAŞKA GÜVENİLECEK KİMSE YOKTU ENGEL OLDUN BAŞKA ADAYLAR ÇIKARDI ALELACELE SEÇİMLE ALLEM KULLEM SEÇİMİ OLDU KİMSE BİRŞEY ANLAMADI CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ DAHA ÇOK ÇIKMAMASI 2018DE 6 ADAY ÇIKIYOR BU YILDA ZORLA 4 TANE ÇIKTI 90 MİLYONDA ZORRLA 4 ADAY CUMHURBAŞKANI ÇIKIYOR ADAY OLARAK ŞU SAÇMALIĞA BAKIN
  • 1 Yıl Önce

655

Kendi yazdığından bir şey anladın mı?

Toshiba

Efendi; Liderin çapsız, kendine malik bir adam olmadığı için okyanus ötesi bir bunak şizofrene kendisini teslim etmiş. Büyük şeytanın oyuncağı olmuş , batı putuna tapar olmuş. Sıkar öyle senin dediklerini söylemesi. O dediklerini söylemesi ve yapması için önce katıksız ve katkısız Anadolu çocuğu olacaksın. Karakter sahibi kişilikli olacaksın. Yönlendirilen değil yönlendiren olacaksın. Esen rüzgara eğilen saman yerine fırtına kopsa üzerinden sadece tozunu alacağı dağlar olacaksın. Bu saydıklarım var mı KK’da?
  • 1 Yıl Önce

sözün özü

Tanju baba çok haklısın. Güzel tespit. Ancak sayın Oğan da biraz sıkıntı. Bir şey söylemek gerekmez. Araştırmak en iyisi.Atatürkçü ol veya olma, dinci ol veya olma veya işte atıyorum sağcı, solcu, ol veya olma siz, siz olun arkasından gittiğiniz insanın kim olduğunu iyice araştırın. Kökeni nedir, kimlerle irtibatlı, göründüğü gibi mi?... Anladınız değil mi? Kalbiniz kabul ediyorsa da kim ne dersin umursamayın. Benim liderim bu dersiniz işine bakarsınız. Bitti. Ama araştırmadan bir iş yapmayalım. Kalp ve vicdan onay vermedikten sonra hiç bir şeyin kıymeti yoktur.
  • 1 Yıl Önce

emir

dağlardaki alçak teröristler darbe yedikçe bunların muadilleri de darbe yiyecek ve sonları hüsran olacak.ülkemde terör anılmayacak.ne alçak feto ne de alçak pkk... selam olsun milletime selam olsun ERDOĞAN a...
  • 1 Yıl Önce

543

HDP ABD UŞAĞI DOĞRU NİYE KAPATILMASINA SİYASETİN ONLARA YASAKLANMASINA KARŞISIZ PEKİ
  • 1 Yıl Önce

milliyetçilik .Atatürkçülük ve Türkiye

Atatürkçülük ve atatürkcü kavramı bu secimde bitti Atatürkçü görünenler için örnek :izmir 1 bölge milletvekili. milliyetcilik sunu kesfettik türkiyede yüzde 25 yakın türk milliyetçisi olduğunu .gelelim türkiye kavramı belirli bölgelerdeki etnik söylem artık tutmuyor sebeb akrabalık bağları coğaldı(en önemli sebeb garibanların cocukları dağlarda diğerlerininki avrupada)
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23