• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB’yi terleten 10 kritik soru

Akit Medya Grubu merkez binasında çıkan yangın, İçişleri Bakanlığı müfettişleri ve savcılık tarafından her yönüyle soruşturulurken, CHP’li İBB yönetimi, faciada ihmal ve kusuru bulunan itfaiye teşkilatıyla ilgili sessizliğini koruyor. 60 saat süren şüpheli yangınla ilgili itfaiye raporunu 10 gündür hazırlayamayan İBB, gazetemizin yangındaki ihmal, kasıt ve kusurları ifşa edecek 10 kritik sorusuna ise cevap vermekten kaçınıyor.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Metin

Belediye baskani hesas isini yapmadigi gibi hicbirseyin adayi olmadigi halde sehir sehir dolasip secim konusmasi yapiyor ozaman ist. Belediyesi baskanligindan istifa etmesi gerekir 
  • 1 Yıl Önce

eyüplü

bu gün ak parti mitingi sonrası havaalanı metro istasyonunu, daha sonra da dünya ticaret merkezi istasyonunu kapattırdı chp li İBB..tabi o çok usta oldukları sureti haktan görünme ayaklarıyla...güvenlik ayakları filan. ekrem erzurum u karıştırırken kendisini yuhalayan istifaya davet eden binleri görse idi. artık herkes onun aşkıyla altına işemiyor, 2019 dan sonra onun tadını tattı istanbullu.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Bana göre en büyük şüpheli susan kişidir.
  • 1 Yıl Önce

Karahan

Gezi zekalı kafalara iş verirsen yangın söndürmez, yangın çıkarır. Dalga geçer bakışlı i.oglu ile İstanbul ancak bu kadar olur. Allah millete devlete basiret sahibi yönetim nasip etsin İnşallah.
  • 1 Yıl Önce

havva BULUT

niye cıktı acaba ALLAH uyarımı gönderdi akit olabilirmi halkın sesi olun ak parti kusursuz değil eleştirebilir mi diye mesa olabilirmi akite baksak tövbe ak parti kusursuz görüyor kendine gel yorumu gizleme ile olmz
  • 1 Yıl Önce

cemil

aa havva hanımcım, senin chp ve ip in kusursuz. sözcü korkusuz cumhuriyet birgün kusursuz. bizim haddimize mi.biz neyiz ki sizin yanınızda..

KARADAGLI

OZEL ARASTIRMA EKIBI VE BUTUN ORADA BULUNAN ITFAIYE EKIBINI TEKER TEKER OZEL EKIP TARAFINDAN SORGULANMASI IHMAL VARSA KI OYLE GOZUKUYOR TAZMINAT DAVASI IMAMOGLUNA ADRESE TESLIM OYLE SEMBOLIK 5 KURUS DEGIL SANDALYESINDEN DUSURTECEK KADAR MADDI VE MANEVI SARSACAK KADAR SATRANC TERIMLERINDE" SAH MAT"
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Yürekten geçmiş olsun dileklerimizle birlikte... Sizlerin böyle konularda hata ya0ma lüksü yoktu. Yangınla ilgili her tedbiri 10 jat fazla almanız gerekmez miydi? Bu kefere hain çetenin sizi yalnız bırakacağı belli değil miydi? Bizim kefere güruhuna karşı hata lüksümüz yok! Yargıda hakkınîzi arayın lakin bu kurumsal değil şahsi sun. Zira kurum öderse cezayı bunu millete ödetmiş olurlar yani yırtmış olurlar.
  • 1 Yıl Önce

osmanlı kartalı

İHMAL DEĞİL KASIT VAR RUM...NİN OYUNU
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

İstanbul'daki yangınlara belediye başkanları talimatıyla mı müdahale ediliyor?, başkanın buradaki asli olan kusurları araştırılsa daha isabetli olur.
  • 1 Yıl Önce

Osman Genç

Bizim bu müslümanlar herkesi kendileri gibi sanıyor. Adamlar yangını söndürmemek için herşeyi yapmışlar. Daha ne yapsınlar. Belki de yangını bile onlar çıkarmıştır. Hala itfaiyenin ihmali olup olmadığından bahsediyoruz.Yahu adamlar bizi her türlü yok etmeye çalışıyor. Bekçi yanlıslıkla iki kurşun attı diye Meral Akşener direk va acil olarak Tayyip'i suçladı, bi, hala adamları aklamaya yolundayız. Kafire karşı sert olunmalı.
  • 1 Yıl Önce

Mevcut Koç

Bu soruları ayrıca "İstanbul'u AKP'ye biz kaybettirdik" diye övünenlere de sormalı. Ekremin kazanmasını sağlamakla vicdanen rahat olup olmadıkları sorulmalı.
  • 1 Yıl Önce

şahin

öbür tarafta bunların hesabını verecek o saadet fitnesi..Rabbim 14 mayısta rezil rüsva olduklarını, yok olduklarını bize göstersin.

MİLLET

Çok yazik oldu tırnaklari ile kazarak bu medya grubu kuruldu bir ihmalın bir bereciksiz büyük şehir belediyesinin yavaştan alması yüzünden 30 yıllık akit vakit ve yeni akit akit tv kül oldu biz okurlar olarak yine akitin yanındayız ter türlü desteği veririz Allah'ın izniyle bu yangını görmüyen günlük gazeteler TVler ve kendini sözde halkcı deyipte halkın malını korumuyanlara bin kere yazık olsun
  • 1 Yıl Önce

nedim

sözcü cumhuriyet korkusuz okurları gibi gazetemizi sadakatle destekliyelim arkadaşlar,bu işler sadece lafla olmuyor..

sdk

acık acık akit tv bınasının küle dönmesine izin verdi ibb , oda tv sözcunun basına gelse sol zilletcıler ortalığı ayagaga kaldırırdı zaten ekrem bile gelir söndürmeye çalışırdı yangını,sağ medyadan ses cıkmadı yeterınce ,akitin destekcisiyiz
  • 1 Yıl Önce

nedim

okuyalım o gazeteyi. o azılı sözcü tiryakisi pinponlardan ibret alalım..

Ofli

Esselamünaleyküm ilk başta hiç bi kardeşlerimiz sağliği iyi olduğu Allah şükür Bu akit medya gruba akp ye yakin durduğu için önemsenmedi ve bu yanginin sabotaj olduğunu düşünüyorum be desadüf ise seçime az gün kala cikmasi düşündürücüdür Fimeneniallah
  • 1 Yıl Önce

Putsavar

hesabi mutlaka sorulacak yunan soysuzlardan
  • 1 Yıl Önce

Gayri Müslim

Hocam,siz gerekli tedbirleri almışmıydınız çalışma alanında tek soru bu şimdilik.
  • 1 Yıl Önce

İhsan

Bir itfaiyeci ile konuştum söndürülmemesinin sebebi öncelikle akit medyaya yönelik kasıt bir o kadarda liyakatsiz ve tecrübesiz örgüt bağlantılı yeni alınmış itfaiyeciler
  • 1 Yıl Önce

Haribo

Evet evet,bende konuştum,hatta seni konuşurken gördüm,pudra şekeri felan vardı masanızda,çok doğru söylüyorsun muhterem.

Toshiba

Hakkın sesi, haklının umudu, mazlumun ifade durağı olan Akit’i susturmak isteyen alçakların ortak yapımı bir kumpasdır bu. Bu kumpasın içinde İBB yangına müdahalede geç kalarak var olduğunu ortaya koymuştur. Ekrem, Akit’ten intikamını almıştır. Şimdi, kutlamaları kabul ediyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23