• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya’dan o ülkeyi kızdıracak açıklama! Avrupa'daki liderliğini kaybedecek

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, Almanya’nın yakında Avrupa'daki siyasi ve ekonomik liderliğini kaybedeceğini öne sürdü.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeref

Almanlar eğerAvrupanın içinde sayıf kalıp liderliğini kaybatmrk istemiyorsa önce barındırıp beslediği PKK'lı ve FETÖ terör örgütü militanlarını hemen Türkiye'ye teslim etmeli.Türkiye'den yaptıkları için özür dilemeli.Teröre verdiği katkıyla Türkiye'nin 2 trilyon dolar kaybının üzerine düşeni peşin ve nakit karşılamalı sonra Türkiye'den özür dilemeli.Türkiye ile yen temiz bir sayfa açmalı.Aksi halde Avrupa'nın zryıf ve güçsüz yalnız ülkesi olmaya mahkum olacak.Acilen Türkiye ile dostane ilişki kurmakiçin diyaloğa girmeli.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Sinsi ve kazma Rusya devleti açısından söylese de bence doğru bir tahmin. Batı Avrupalılar ve kendi soyluları ve zenginleri tarihte de hep sade saf Alman ahalisini aşağılayıp kazıkladılar. Bence yükselen Türkiye olarak Almanların çoğunu kazanabiliriz. Bunun için de öncelikle Siyonist sözde-Alman basını ağzıyla ikide bir onlara Nazilikle alakalı laf yapıştırmayı bırakmalıyız. 19. yüzyıldan önce İstanbul-Ortodoks Hristiyan tebaamızın içindeki papazlar ve zenginlerin gazına gelerek İtalyanlar ve Almanlara fazla sert davrandık, 1820'lerden beri ise Kuzey Atlantik'in gazıyla öyle yapageldik. Elbette küffara ve papacılara yağ çekmekten ve onları yakın kimse edinmekten değil, şundan söz ediyorum ki ahalilerine tebliğ yapalım ve bizimle din/yasa uğruna savaşmayanlarıyla daha çok ticari vb. münasebet kuralım ve onlara erdemli ve tarafsız davranalım.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23