• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

En çok da zenginler 'açız' diyor!

En Son Haber'in sokak röportajında konuşan bir vatandaş, "Açız" diyerek ekonomik kriz çığırtkanlığı yapanların en zenginler olduğunu söyledi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

h.hüseyin

zengin açız diyorsa, haram yediğinden doymuyordur. zehir yiyin, doyun.
  • 1 Yıl Önce

CUMHURİYET KURULDUĞUNDAN BERİ AÇ OLAN KAMALİSTLER, SOLCULAR, ATEİSTLER HALA DOYMADILAR

Bu zihniyet VARLIK VERGİSİ çıkararak, savaştan çıkmış evladını, malını, mülkünü kaybetmiş MÜSLÜMAN ANADOLU HALKININ EMEĞİNE, MÜLKÜNE KONMUŞTUR, ADETA TALAN ETMİŞTİR. CHP zihniyetinin yüksek destek gördüğü, OY ALDIĞI illere, ilçelere bakın nasıl da yüksek binalar, zengin yapılar, DOYUMSUZ, AÇ İNSANLAR, AHLAKSIZLIKTA HATTA NAMUSSUZLUKTA ZİRVE YAPMIŞ TİPLER GÖRÜRSÜNÜZ. Burada yorum yapan MEBZUL MİKTARDA bu tiplerden vardır. Yorumlarıyla kendilerine ele veriyorlar, iyot gibi açık ediyorlar. MUŞLUADAM
  • 1 Yıl Önce

resat

hırs ,kin ,kibir ,dünya sevgisi ,haset bunlar kalblerin manevi hastalıklarıdır ,bu kalblerde şükür olmaz ,yerine kanaatsizlik gelir oturur ,,bunların karınları hep ve herkesten çok doludur ,amma gözleri hiç doymaz vede hep açtır ,,yani bunlar aç öldukları için degil ,hasta oldukları için bagırırlar ,,hastadırlar vesselam ,,
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Ulan okumuş kültürlü, aydın geçinen, dağdaki çobanla benim oyum birmi diyen eşekler, bu vatanın evladının ferasetini, sezgisini, algı ve yapılan planlara karşı analizini gördünüzmü? Göremezsiniz çünkü sizdeki birilerine ait sokma akıl, bizdeki Rabbimin bahşettiği beşeri akıl. Biri sunni, birisi organik.
  • 1 Yıl Önce

KAPTAN TÜRKİYE

senin gibi tuzu kurular buna algı der herkes zengin değil... yada politik düşünenler gibi düşünmez BREZİLYA MİSALİ BİR TARFI ZENGİN BİR TARAFI FAKİR BİR ÜLKE OLMAK İSTEMİYORUZ BİZLER.. demokrasi var? DÖVİZ BORCU ABD PARASIYLA;700 milyar dolar iç ve dış borçlanma bu nereye gidecek? bunu biri söylüyor mu ?20 yıldır artan ve ödenmeyen bir borçlanma var, bu algı değil,faturalara dahada yansıyacak budurum, ilk önce borcun ne ona bakacan ?neden 20 yıldır borçlanma artmış? ve ödenememiş? ne zaman ödenecek satarak borç ödenmez bizde öyle düşünmekteyiz. Evde eşyanın çok olması değil onu ödeyecek paran olmalı yol budur ATATÜRKÇÜĞLÜKDE AYRICA ,CHP BİR BANKA ZENGİNİ OLAN ,BANKASI OLAN BİR PARTİ DEĞİL BU BÜYÜK BİR YALAN ,ALGI, YÖNETİM KURULUNDA BAZI CHP KATILIM SAĞLIYOR OKADAR YASA GEREĞİ PARA CHP VERİLMİŞDE DEĞİL YALAN KONUŞMAK HEM DİNDE HEMDE TOPLUM İÇİNDE GÜNAHTIR,ÖYLE OLSA ŞUANDA CHP İKTİDAR OLUR HER YERE PARA YAĞDIRIRDI...?BU YALANIN YAKASINI BIRAKIN ARTIK? CHP BANKASI VAR AMA MAAŞ ALAMAYACAK BİR VATANDAŞ YALANI...!
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Dogrulari bir tek sen ve chp lilermi biliyor????yalakanin en büyüklerinden oldugunu hatirlatiriz sana

Misafir

Sende aç isen, kilavyeni birak parani alis verisine harca.

İzmir

Kaptan boş bir yorum açız diyen sensin nerden bildin adamın tuzunun kuru olduğunu ...

Mehmet Aktrpe

En çok da “açız” diyen zenginlerdir. Çünkü dünyayı versen onlar doymaz. Şimdilik sende olanlardan azıcık da yoksula ver desen “elimdekini verince ben n’apcam? Vb. Laf salatası sunumuyla hiç halden anlamadıklarını gösterirler.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Çok dogru. Onlar sükür etmeyi bilmzler

Mehmet

Millet aç değil; millet doyumsuz, şükürsüz ve nankör.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23