• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Peki bunlar ne Akşener? CHP'li ve HDP'li kadınların rezil sloganları!

CHP'li ve HDP'li sözde kadın savunucları ahlaksız yaşamlarını topluma yaygınlaştıracaklarını hedefledikleri rezil vaatlerini gerçekleştirdikleri eylemde dile getirdi. Kadınların kullandığı ifadeler izleyenleri utandırdı.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HDP İLE CHP SLOGANDA BİRLEŞİYORLARSA BİR BİRİNDEN FARKLARI YOK DEMEK Kİ.
  • 1 Yıl Önce

ALLAHCC GÜLEGÜLE BATIYA GİTMEK NASİPETSİN

DÖNMEK NASİPOLMASIN AMİN
  • 1 Yıl Önce

Okur

Söyledikleri herşeyi şeytan fisildiyordu Kuran'da yazar şeytanın fısildadıklari boyleymiş.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Meral Akşener'e bir soru, "Kavimlerin helak oluş sebeplerini biliyor musunuz?" şayet biliyorsanız ve LGBT'lilerin ahlaksızca taşkınlıklarına sessiz kalıyorsanız, tepki vermiyorsanız ( Beden benim bedenim, istediğimle sevişirim ) farkınız ne? Biz Müslüman bir toplumuz, inancımızdan gelen değerlerimiz var olduğunu ne zaman unuttunuz?, bizler zalim bir toplum değiliz lakin, ahlaksızlığın her türlüsüne şiddetle karşıyız, çünkü toplumu, bozan, bozulan toplumların devletlerin yıkılmasına sebep bu tür ahlaksızlıklardır, bunlara göz yumanlar da bir o kadar suçludur. Doğuştan gelen bir hastalıksa, bunu ahlaksızlıkta kullanma yerine tedavi edilmelidir.
  • 1 Yıl Önce

Amine

Rabbim bizleri bu pisliklerden koru onları kahreyle
  • 1 Yıl Önce

resat

dinimizin dogumumuzdan ,ölümümüze kadar uyguladıgımız tüm kurallarını yıka yıka bu güne geldiler,zaman geldi uymayanı astılar ,zindanlara attılar ,şimdi yıkmadıkları birkaç madde kaldı ,şimdi onlara yükleniyorlar ,şuan ,sokaklarda bagırarak dillendiriyorlar, iktidar olduklarında ,kanun zoruyla uygulayacaklar , birisi millet aç diyor ,digeri ibnelik ,lezbiyenlik ,serbest olsun diyor ,biryerde gerçek açlık olsa insanlara bunlardan bahsedeni sopayla kovalarlar çıkardıkları gürültüye aldırmayın bu ülkenin geneline vurunca bunlar bir avuç zibidi ,bunların bazı köşebaşlarını işgaline sessiz kalınıpta ,etkilerinin sayılarından fazla olmasına müsade etmeyin ,,bu milletin istihbarat birimleri dahil kolluk kuvvetlerini ,kuran kursu ,hafızlık kursu ,medrese kapatmakla meşgul edip ,bu edepsizlerin reklamını yapıp bunları özendirip .sayılarını çogaltıp ,bu milleti savaşmadan esir almayı planladılar bu planı yapan batılılar ,yani bu topraklarda müslümana .ezana tahammülü olmayanlar ,uygulayanıda chp dir ,şimde bunlarla yetinmeyip bu devleti yıkmak isteyen pkk ve türevi olan terör örgütlerinide yanına alıp bu esir alma işlemini tamamlamak istiyorlar ,zira AK PARTİ ve EROGAN işi tamamlamalarına mani oldu ,efendileri çok sinirli ve şaşkın ,bunlara kıyıda köşede nekadar hain ,edepsiz varsa toplanın ve ERDOGANI gönderin diye sıkıştırıyor ,bunların dil sürçmeleri ,milletin gözünün içine baka baka yalan söylemeleri bundan ,,
  • 1 Yıl Önce

şakir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener LGBT'yle ilgili sorulara "Adam çıkmış ağzından sürekli şu çıkıyor: LGBT. Eğer biz iktidar olursak erkek erkeğe evliliği serbest bırakacakmışız. Onca şey içinde akla gelen bu." şeklinde karşılık veriyor. Bu tam anlamıyla ve tek kelimeyle kaypak bir cevap olmuş. Kıvırma, eğme, bükmeden ibaret. Gereği var mı? Hani sen hacıydın?!?!?! Hani sen namaz kılardın Meral hanım. Kur'an'da lanetlenmiş fiili işleyenlerle ilgili olarak sorulan soruya neden kesin bir dille cevap vermedin??? LGBT'yi neden kesin bir dille ret etmedin??? Senden milliyetçi olmaz. Senden muhafazakar ve mukaddesatçı da olmaz. Senden parti parti dolaşmak olur, gel olur, git olur, otur olur, kalk olur, tekrar otur olur, konuş olur, sus olur... Senden bir cacık olmaz. Üzülürüm sana oy verenlere, acır içim, sızlar yüreğim, yanar ciğerim sana oy veren biriyle karşılaştıkça.
  • 1 Yıl Önce

kamil gökeç

Sizin aklınıza başka bir şey gelmiyor mu?..
  • 1 Yıl Önce

yiğido

Maral ve hdp li lgbt lichpkk lı sp lileri Sivasımız da Ülkemiz Türkiye de istemiyoruz. Türk/iye olarak Ülkemizde Çocukalrımızı zehirlemenize izin vermeyiz. İsterseniz Köpekle evlenin maymunla sevişin ne  yerseniz yiyin ama Türkiye de sizleri görmek istemiyoruz.
  • 1 Yıl Önce

SIDDIK

Meral temel lgbt önerdiğini göre bunlar uygululuyorlar erkek kadın kadına siz sizin gibilere yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun
  • 1 Yıl Önce

kim serefsizmis meydanda! ip'ligin pazara cikti meral

........
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Bu nedir ya, demokrasi yok, demokrasiyi genişletelim, herkese demokrasi, demokraside demokrasi. Eğer demokrasi bu fahişelerin ahlaksızca taleplerini dile getirecek, Türk aile yapısına zarar verecekse s...... m ben böyle demokrasiyi.
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Bu videoyu "AK Parti zinayı serbest bıraktı" diye CHP'ye stepne olan saadet partililere izletmek lazım.
  • 1 Yıl Önce

tarık

kendi cephesinin rezilliklerini görmezler.sadece erdoğan a saldırı 365 gün.
  • 1 Yıl Önce

Huzayfa

Ìp in diger yùzù fettosyan/ pkk.Insanlari aldatip sagdan alip,pkk monte etmek icin kurulmuş bir proje parti.Daha açıģı tavşan parti.Bir muddet sonra bakmişsiniz yok olmuş,ama bazi saftirikler pkk ya hizmet eder hale getirilmiş olacaklar.
  • 1 Yıl Önce

El Azizi

Yoksa bu temel de mi kofik? Bilen varsa yazsin bu konuya fransız kalmayalım.
  • 1 Yıl Önce

yiğido

Sivaslı olup olmaması önemli Mİ? KESİNLİKLE MİLLİ GÖRÜŞ CAMİASINDAN OLMADIĞI KESİN. BATI UŞAGI chpkk Kuklası.

thunder

ALLAH bilir aksener neler diyor kapali kapilar ardinda
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23