• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener’e 10 milyonluk Audi! O aracı Meral Hanım'a bakın kim almış

Satış fiyatı 953 bin TL olarak açıklanan Togg için yöneltilen "Siz de satın alacak mısınız?" sorusuna "Benim o kadar param yok. Kocama bir sorayım bakalım, onun alacak durumu var mı? Varsa alırız" şeklinde cevap veren İyi Parti lideri Meral Akşener fena çuvalladı. Akşener'in 10 milyon liralık Audi A8 Long marka otomobile bindiğini belirten Yeni Asır gazetesi yazarı Erhan Gülenç, söz konusu lüks aracın Akşener'e İzmirli bir işadamı tarafından alındığını ileri sürdü.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Talib Agbi

Soyadi Özdemiri aciga vuruyor 
  • 1 Yıl Önce

resat

işyeri açarsın ,muhasebecisi ,kdv si gelir vergisi ,stopajı daha neler neler,siysete atılıpta fakirleşeni duydunuzmu , defter yok ,kdv yok ,yok oglu yok ,,
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Meral Akşener'e, siz devletine, milletine hizmet yapmak için siyasi parti kurdunuz, köksüz ve çürük milliyetçileri yanınıza aldınız, bu yetmemiş gibi iş adamını denen karanlık kişileri de yanınıza alarak, bu ülkeye hizmet yapacağınızı sanıyorsanız, siz kendinizi kandırırsınız ama vatan sever halkı asla kandıramazsınız. Sizler aynı EBU CEHİL GİBİ GÖZLERİNİZLE GÖRDÜKLERİNİZİ İNKAR EDİYORSUNUZ, SİZ DE HİÇ Mİ YÜREK YOK OLANLARI TAKTİR EDİP NİÇİN HAYIRLI OLSUN DİYEMİYORSUNUZ?
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Kocan eski Koministlerden onda çok para vardır ayrıca sende de çok vardır ABD yakınlarını fonlar.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Bu iş adamını araştırmak lazım FETÖ iltisaklı olabilir. Himmet diye memleketi soydular bu paralar nerede? İP adaylarına bakın ne dediğimi anlarsınız?
  • 1 Yıl Önce

vatandaş

1000 liralık ülkenin arabasına param yok deyip 10 bin liralık araba altındaysa insanda biraz olsun utanma sıkılma olur parası yokmuş mendil aç alırsın belki...
  • 1 Yıl Önce

Malatyalı

acaba ne karşılığında hediye etmiş hediyenin gizlisi tehlikeli göz önündeki hediye ise bir gizemi yok
  • 1 Yıl Önce

Türker

Emekli cahilsin sor bakim Meral ablana evini hangi mafya almış ulen iş adami hahrinamk veriyor arabayı salakmi katar uçağı devler hediye edildi aradaki farko bile anlamayan emekli beyinde emekli olmuş kul hakkı yemiyormus ib.b İle metalin hangi iş iliskisi var bak Ankara'da iyi partili vekiller ihale alıyor ama sorun yok degilmi kul hakkını en çok yiyenler dürüst diyen andaval dolu ülkede hizmet yok ama kul hakkı yemiyor paralar heykele kul hakkı yiyor denilenlerde sürekli hizmet üretim yapıyor içmeyin su içkiyi sapitiyorsunuz
  • 1 Yıl Önce

diyarbakırlı

Biliyorsunuz memleketimizde kaçak çay var ama bu araba belki de gümrük kaçağı arabadır.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Tencere tava yalancılıkla adayları ile yarışıyorlar, hayatları yalan.
  • 1 Yıl Önce

iyi

peki sayın cumhurbaşkanının konvoyunda olan arabaların toplamının ve makam aracı olarak kullandığı arabanın fiatınıda yazarmısınız..Uçaklar vs..yazık çok yazık ...gazeteci olmak çok zor..değilmi....umarım birgün gerçekleri yazmayıda başarabilirsiniz!!
  • 1 Yıl Önce

Umuda

iyi Dünyanın bütün Ülkelerinin Başkanları korunaklı arabalarda gezer sizin lider başkan olunca aynen fazlasıyla devam edecek bu Ülkenin şanı şerefidir. Siz pek anlamazsınız.

alican

öncelikle sizin erdoğanı eleştirecez diye tamamıyla oy verdiğiniz kişilerin yanlışlarına göz kapamayı bırakmanız gerekiyor

Kanuni

Kocası slmamış demek ki ! HDP hariç parti başkanlarına birer tane verseydiniz de onlar yok ben istemem deseydi ! Daha şık olurdu.
  • 1 Yıl Önce

Emekli

Bunda ne var uçak hediye alanlar var öyle değilmi kaldıki parası olsa kendi alırdı kul yetim hakkı yeseydiler çok daha fazlasını evlatlarınada alırlardı İnşallah ALLAH korkusu devam eder ölümlüyüz eninde sonunda kazandıklarımızın hesabını vereceğiz
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Haşa Allah'a biat etmeleri gerekirken,sahislara biat eden talan,yalakalikta sinir tanimayan insan musveddelerine.birsey anlatamassin,ozellikle k8ndirlara,sayın emekli kardeşim!!!!!!!!!

veli

Emekli rumuzlu arkadaş , kul hakkından söz etmen için ilk önce akşeneri ve kılıçtaroğlunu sorgula.

Emekliye cevap

Hadi oradan  bunda Allah korkusu mu varmış. Medeni bilgiler diye dinsizliği çocuklarımıza öğretecek miş. Sizde bunu yiyin bakalım çakma dindarlar. Neymiş kul hakkı yetim hakkı yemiyormuş. 10 milyonluk hediye alıyormuş. Sana beşliralik hediye alan varmı.

Cemal

Git işine emekli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23