• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hilal Kaplan, Erdoğan'ın rahatsızlığını yazdı! Kulislere yansıyan bilgilere göre...

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında rahatsızlık geçirmesini değerlendirdiği yazısında, "Kulislere yansıyan bilgilere göre, Erdoğan yayın öncesi de rahatsızlıktan muzdaripti, doktorları yayına çıkmamasını istemişti ancak Erdoğan 'Söz verdik' diyerek mide rahatsızlığına rağmen yayına çıkmıştı. Israrının nedeni, halkına duyduğu saygıydı. Erdoğan etiyle kemiğiyle yayına geri döndü, rahatsızlığının hafif olduğunu vurguladı. Ancak canlı yayına ara verilen o 20 dakikada ülkede zaman yavaşladı sanki. Yoldaşı, muhalifi çoğunluk üzüldü, dua etti" ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

haydar

ettik ettik duvamı bettuvamı ettik )))))))
  • 1 Yıl Önce

Şevki

15 yıl ülkeyi çiçek gibi yönetti ülkeye çağ atlattı ama ne olduysa pandemi dönemi ve sonrası kendi içinden birilerinin ihanetine uğradı sezar gibi onunda brütüsü oldu örnek mesala kiraya sınır koyma yasası kkm hesabı faiz indirimi vs ne demişler su akar yerini bulur bazı şeyleri zorlama yapamazsın yaptığını sanırsın aldanırsın yada aldatırlar
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Kiraya sınır konmasaydı da vahşi ev sahipleri sayesinde Zilletçiler soğana muhtaç kalmayıp gerine gerine kira yaygarası mı yapsaydı? Sözde Reisçi olan bir ev sahibi olarak Zilletçiler kiralar yüzünden yaygara yaparken kiralardan rahatsız mıydın? Üstelik ev sahipleri sınıra rağmen tam da seçimden önce ara zam istiyor. Bir de sınır olmasaydı kiracıları Reisten tamamen kaçıracaklardı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23