• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O isim açıkladı, analiz etti! ABD saf dışı kaldı! Dikkat çeken tahmin, Türkiye, İran ve Suriye yorumu

Arap siyasetçi ve akademisyenler, Arap ülkelerinin Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ile normalleşme adımlarının, 'ortak çıkar' ile bölgesel ve uluslararası gelişmeler doğrultusunda atıldığını belirtiyor. Uzman isimden yeni öngörüler geldi. Dikkat çekici paylaşımında Arap ülkelerinin Esed rejimi arasında yeni bir krize neden olacak gelişmeler ve görüşmelerine gireceğine işaret etti. Prof. Cemal eş-Şelebi, 'Görüldüğü kadarıyla Araplar, Çin ve Rusya gibi yeni güçlerin öne çıkmasına bağlı olarak ABD'nin görüş veya eleştirilerini pek önemsemiyorlar. Washington da halihazırda Arap ülkelerinin Suriye, İran veya Türkiye'ye yönelik politikalarını kontrol etme gücünde değil.' dedi. Suriye'de tüm kesimlerin katılacağı zirveden bir seçim için kapıların açılabileceğini, yeni olaylarla birlikte el sıkışma olabilir diye ima etti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Bölgemizdeki sorunların hepsi çözümsüzlükle sonuçlanıyorsa, bunun en büyük sebebi, sorunlarla hiç bir ilgisi olmayan devletlerden ara bulucu olmalarını istemek veya onları bu sorunlarımıza karıştırmaktan oluyor. Bizim kendi sorunlarımızı ancak ve yalnız kendimiz çözebileceğimiz asla unutulmamalıdır.
  • 1 Yıl Önce

mevhibe inal

Bölünüp-Parçalanmayın! Bölgemiz kimsenin TEKELİNDE olmamalı. Bölge Barışı bunu sağlar. Kazan-Kazan Siyaset-Ticaret en doğru olanı. Bölgemizi kaos ortamına sürükleyen Anglo/Siyonist açgözlülük. Trump bunun farkında. Başına birşey gelmezse! 2024 seçimlerini kazanır...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23