• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş-Kazan.. Sol kafanın ahlaksızlığı, acizliği!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Demirtaş-Kazan.. Sol kafanın ahlaksızlığı, acizliği!" başlıklı yazısı...

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Karahasanoğlu, bu mesele yalnız Erdoğan meselesi değil, vahşi batı bizi 40 yıldır PKK ve türevleriyle sindireceğini sandılar, amaç ve çok çirkin hedefleri var, inşallah bu seçimlerde sağ duyulu Kürt kardeşlerimiz oyuna gelmezler.
  • 1 Yıl Önce

CUI BONO?!

Etnik-Mezhep-Din bölücülük kışkırtması Kime Yarar?! Hangi ülkeler Terörizme destek veriyor?! Bölge Barışını bozmak isteyen ülkeler hangileri?!
  • 1 Yıl Önce

emir

bu o kadar insanın ölümüne sebep olmuş terörist artığıdır.bir zamanlar devlet buralarda yok sadece valileri kaymakamları var onlar da çekip gitsin diyen bu terörist artığı barıştan demokrasiden dem vuruyor.katiller bebek katili alçaklar hesap vermeli idam edilmeli teröristler temizlenmeli ki barış olsun.demokrasi olsun güzellik olsun.
  • 1 Yıl Önce

resat

vesayetin kendi besleyip büyütüp bu milletin başına bela ettiği örgütle amacına erişemeyince ,arazide yıllarca savaşıyormuş gibi yapıp ,milligüvenlik bildirilerinde alt sıralara yerleştirip, kolladıgı örgütü sahadan çekip,bakın gördünüzmü terörü biz bitirdik,yalanıyla bu milleti uyutmaya çalışıyorlar,, tıpkı terörist başını yakalayıp teslim edip elemanlarıa itibar ve zaman kazandikları gibi ,,kandildekiler ,erdogan öncesi terörle mücadele için ,konuşmuyorda , bugünkü mücadeleye neden ,kirli savaş ,acımasız savaş ,bizi yoketmeye yönelik savaş deyimlerini kullanıyor dersiniz,,masadaki yandaşlarına ,bu katil rejimi(kandile göre ) devirdiniz devirdiniz bizden bukadar biz bittik mesajını açıkça veriyor,,bu azgın azınlıgın hayatı komple yalan dolan, bu ülke asıl bu seçimlerde ya özgür olacak ,yada türkiye türklerindir masallarıyla uyutulmaya devam edecek,,
  • 1 Yıl Önce

emir

bu alçaklara çözüm sürecinde o kadar tolerans tanındı ki alçak pislikler durmadılar.bunlar suçludur.çoğu katildir.kimle nasıl barışacaklar.devleti yok mu sanıyor bu alçaklar.dağdaki kahpeler birer katil sürüsünden ibarettir.nasıl kimle bir araya gelip silah da bırakacaklarmış.önce o alçakların idam edilmesi gerekir.teröristlerin yaptıkları katliamları bebek katillerini şehitlerimizi gündemde tutalım.geçmişi unutmayalım.bunlar düşman.yok edilmeleri gerekir.teröristin ve teröre arka çıkanların düşmanıyız.onlarla birlikte olamayız.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23