• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Numan Kurtulmuş: Biz TOGG diyoruz adamlar soğan diyor!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ankara’da katıldığı iftar yemeğinde 14 Mayıs seçimine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, "14 Mayıs Türkiye’nin kader seçimlerinden birisidir" mesajı verdi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Kurtulmuş, BİZ UZAY YOLCULUĞUNDAN BAHSEDİYORUZ, ONLAR PATATES, SOĞANDAN BAHSEDİYOR, BEYNİ OLUPDA BEYİNSİZ KALANLARIN İŞİ, VİZYONSUZLARDAN DAHA BAŞKA NE BEKLENİR?
  • 1 Yıl Önce

resat

erdogan , yerli silah sanaii ,araba ,yol ,hava alanı diyor, batı olmaz diyor ,biz kimi sömürücez diyor ,içerdeki elemanları sogan ,diyor,imf bize para versin yiyelim içelim güzelleşelim diyor,,
  • 1 Yıl Önce

Remzi S

Bizim oralarda buna ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s.çmaya derler. %40'ı açlık sınırında, %70'i yoksulluk sınırında olan, gıda fiyatları dünya çapında düşmüşken %67 artış göstermiş bir ülkede herhalde ki soğan fiyatları konuşulur. Millet aç bunlar şov yapma derdinde. Kaldı 1 ay. Yiyebildiğiniz kadar yiyin efendiler hesap günü yakındır.
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Bu ülke neen bunkadar gerinkaldi insanlar hala anlamamakta israrvediyorlar. Bu ülkenin geri kalmasinin tek nedeni chp zihniyetidir. Köstek olmaktan, yanlizca müslümanlarla ugrasmaktan baska hiç birsey yapilmadi bu ülkde Ak parti gelene kadar
  • 1 Yıl Önce

Kul

Soğan türkün yemek yapma aliskanligidir ve olmazsa olmazıdır.5 liralık soğan 30 lira olmuşsa bu bir sorundur.toog çok ayrı birsey soğan çok ayrı birsey.
  • 1 Yıl Önce

Hakan

Turki cumhuriyetlerden soğan ithalatı yapılsın bak nasıl fiyat düşüyor ozaman
  • 1 Yıl Önce

Bu ülkeye oynanan oyunları

Bildikleri halde hala siyonist güçlerin uşaklıgını yapanlar unutmayın kuru ekmekle soganda, kebabla soğan yesen wc de cıkan aynı. Amma o gıdaya uzanıp sütü 35 tl yapıp cocuguna sütu bile hesab ederek aldıranlar lük arabaya binenler. En son su ile yıkayıp abs airbag deri koltuk otomatik camı olmayan, tabuta bindirilecek hele bir de ünlü isen sırtın o tahtada iken, (kul hakları ile) yılan cıyan üzerinde agırlıgı artarken daha falan gelmedi diye birde musallada beklersen anlayacaksın amma ben ve benim gibiler senden alacagından asla vazgeçmeyecekler. Demekki seçim için kendi rahat ve menfeaat için bunları yaptınız ha. Ahiret yakın Benim gündüz ne iş yaptıgımı bilmeyen nasıl benim hakkımı yer zora girdirir bir düşünsün tüm liderlere bu. Tum bakanlara, tüm bürokratlara, tüm vekil olmuş olacaklara, Tüm beytül maldan maaş alanlar beni tanıyormusunda saat 11 de ölen yemegine cikıp resmi dairede 14.30 geri geri geliyorsunuzki tüm zanan hırsızları bir düşünün.
  • 1 Yıl Önce

İllada mazi

Bir yigid muhtaç olmuş kuru sogana türküsü icin binlerce kişinin ahını alan karaborsacı, fırsatcı, stokcular ve bunlara af cıkaran gurublar kime calışıyor tek tek ortaya cıkıyor. Ne yapsanız boş müslüman her belayı sabırla karşilar ve sonunun hayır olacagını bilir ve sakindir. Sakin olmayan olamayanda yalancı ve kul hakki yiyen emanete ihanet edenlerdir. 14 mayıs Alsancak tüm dünyada lambalar altında 3 hilalle nasıl aydınlanacak görecek ve Siz o CHP lilerde o cürüttügünüz sogan kokusu içinde leş kokarak kaybolacaksınız inşaALLAHHHH.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Gıdadaki fahiş fiyatlarının ve enflasyonu körükleyen stokcu karaborsaci fırsatcılar kimmış kimlermiş o ateş yanan ekonomiyi kovitte durumun sahibleri belli oldu. İşte galesizce matrah affı artırımı cikaran kime calıştıgını sorgulasın vijdan muhasebesi yapsın. Bir yıl önce hatırlayın soganları kimin döktügü belli olmayan cürümeye terk edenler şimdi elleri diller gıdadan cekmiyorlar. Hani chp işadamları yok denecek kadar azdı. Meger Akp nin yurt ici ekinin destek verdigi reisi zora düşürmek adına chpnin akp içinden elde ettiklerimi diyede şu an düşünüp düşünüp cıldıracak gibiyim amma mayıs yakın rabbim iki yüzlü takiyeci yalancı yurt içi yurt dişı vatan hainlerinden ezanımızı sancagımızı korusun. Amin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23