• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtülü hakim istemeyen CHP'li Fikri'ye bak sen! Hadi oradan be

"Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var" herzelerini yumurtlayarak nasıl çarpık bir hukuk anlayışına sahip olduğunu gözler önüne seren CHP'li Fikri Sağlar, yine saçmaladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Başörtülü hakim sana kim , olduğunu, ideoloji ve imanını acikça gösteriyor, onun kararına güvenmiyorsun , senin karşında hangi inanca , ideolojiye inanduği yönünde hiç bir işaret olmayan ,yani kendini saklayan bir hakimin kararına güveniyorsun. Bu çelişki değil mi? Fikri Sağlar'in tanidiği bir takım , başörtüsü takmayan hakimler, basörtülü sanıklara yönelik haksız hükümker kuruyorlar ki Fikri Sağlar böyle bir düşünce serdetmiş. Öyle değil mi?
  • 1 Yıl Önce

Muammer

Herşeye rağmen bir saadetli olarak diyorum ki, hadi ordan, hepinizi toplasanız birşey etmeyecek olan, sağcı komünist kafalı mankurtlar başörtüsü nerenize batıyor, sokaklarda don külot gezene laf etmezsiniz çünkü göz banyosu yapmak için, neyse daha derdim ama......
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Fikri Sağlar'a, edepli olmak size niçin ağır geliyor?, Avrupa Konseyi ve AB'nin bir Hıristiyan kulübü olduğunu, bunlar kendinden başka kimseyi almadıklarını, 60 yıldan fazla bizleri kapıda beklettiklerini, teröristlere destek verdiklerini, kurdukları mahkemelerin çoğunda siyasi kararlar verdiklerini v.s. hepsini yuttunuz, baş örtülü hakim hanım kızlarımıza taktınız, işte sizin bu bulanık zihniyetinizi halk çok iyi bildiği için size iktidarı yıllarca vermedi, buna sebep yine sizin gibilerdir.
  • 1 Yıl Önce

emir

bunların nasıl ayrımcı olduğunu kendinden olmayanlara yaşam hakkı bile tanımayacaklarını çok iyi biliyoruz da maalesef bu zihniyetle bir arada yaşamak zorundayız.ne yapalım.bu ülke bu bayrak bizim.bu topraklar bizim.
  • 1 Yıl Önce

faşist/ fikirsiz/kifayetsiz muhteris işe yaramaz Fikri de 14 mayısta tüm millet düşmanı fetö-pkk-soros-amerikancı FAŞİST kuklalar gibi tarihin çöplüğüne gömülecek:))

................
  • 1 Yıl Önce

orçun

Erdoğan geldiğinde bu konulara köklü çözüm getirmesini bilsin artık. Önüne gelen çıkıyor yok başörtüsü istemem, yok hakim olamaz, yok ne bileyim ne... Sorun, kardeşim millete sorun, yapın bir referandum, oraya kutucuklar koyun başörtülüler hakim savcı olabilsin mi kutucuğu, asker, polis olabilsin mi kutucuğu, resmi dairelerde çalışabilsin mi kutucuğu... En ince noktasına kadar en ayrıntılı noktasına kadar referandum yapın. Halk ne derse o. Bitti. Ondan sonra som ağızlılar çıkıp çıkıp ciğerlerinin parası kuş kadar bile etmeyenler ötüp durmasın.Bu ne yahu. Ananızdan başörtüsü düşmanı olarak mı doğdunuz?!?!!? Doğduysan da bana ne?!?!?!
  • 1 Yıl Önce

mehmet

CHPLİ FİKRİ SAĞLAR AİHM (AVRUPA İNSAN (GAYRİ MÜSLİM) HAKLARI MAHKEMESİ) TÜRBANLI VATANDAŞLARIMIZIN VEYA MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HAKLARI ODUĞU ZAMAN AİHM SAĞIR SULTAN GAYRİ MÜSLİMLER İÇİN DEMOKRASİ KARARLARI ALIYORLAR NİYE ADİL ŞEKİLDE KALEM OYNATMIYORSUN MALUM MAHALENİN TELALLARI BİRAZ DEMOKRAT OLUN VATAN HAİNLERİ SAVUNMAYIN NİYE TÜRBANLA İLİGİLİ MEVZU OLDUĞU ZAMAN ARENADA KIRMIZI GÖRMÜŞ BOĞA GİBİ TEPİNİYORSUNUZ VESELAM
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23