• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yazıklar olsun sana! Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanı olabilmek adına ülkenin temellerine dinamit koyduğunu belirten Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, "Durum şu: Kılıçdaroğlu, PKK/HDP'ye Güneydoğunun tapusunu vermeye hazır. Ana muhalefet partisinin bu duruma düşmesi Türkiye için bir felaket. Tabii burada asıl mesele Kılıçdaroğlu'nun kişisel ihtiraslarından öte CHP ve İYİ Parti'nin Türkiye'yi bölecek Amerikan planlarına sonuna kadar yatmış olmaları" ifadelerini kullandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hüseyin

Deveden büyük fil var, Milletin Böyle bir gaflet göstermesi durumun da, savaş baltaları sandıktan çıkar ve hainlerin kellesi kopartılır.
  • 1 Yıl Önce

resat

bu tavizleri vereninde ,bunlara inananında ,aklından şüphe edilir,tavizi veren bunların olamayacagını ,tavizi kopardım oh diyeninde bu işin olamayacagını balgibi bildiğinden eminim, bu ülke çok zor anlarında buduruma izin vermedi de şimdi mi verecek, masanın adayı bir oy bir oydur gelsinde nerden gelirse gelsin diyor, kandil ise bunalmış durumda , bunlar bize biranda olsa bir nefes alma ,sayıları yüzün altındaki militanlarına bir moral ,bakın siz boşuna gebermiyorsunuz mesajı olsun diye inanıyormuş gibi yapıyor,efendilerinin gücü yetse bugün güneydoguyu işgale yeltenirler,suriyede gelebildikleri durum ortada, bugün efendileri çekilsin bir yandan eset diger yandan türkiye bunlara hoşgeldinizmi diyecek, eset bunlara kimlik bile vermiyordu, ordumuz suriyede operasyon yaptıktan sonra bunlar hiç ummadıkları şeylere şahit oldular ,oturdular götlerinin üstüne ,,amerikalı orta dogudan kaçınca ırak,ta suriyede batıyla birlikte hareket eden yalakalar ,AFGANİSTANDAKİLERDEN BETER OLACAK,,abd nin cöküşü rusyanınki gibi degil kanlı olacak , bu verilen vattlere birde böyle bakılsın, şuan varolan kazanımlarını da geri vermek zorunda bırakılacak bu masayandaşları tarafından ,kürt kökenli vatandaşlar ,DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN ,İYİ DÜŞÜNMEK GEREKİR,,
  • 1 Yıl Önce

Efkar Baba

CHPKK siyaset diye resmen BÖLÜCÜLÜK yapıyor. Vatana ihaneti siyaset olarak pazarlıyorlar. Demokrasi, ifade özgürlüğü adı vatan hainliği yapıyorlar..

Kurt Salim

Güzel özetlemişsin durumu. Kalemine sağlık..

üzgünüm

E o zaman hocam buna, bu işe fetva gerekmez mi?!?!?!?!Bu iş vatanın ölüm kalım meselesi oluyor. Bunlara oy vermemek demek vatanın bölünüp parçalanmasını engellemek demektir. Bu fetva verilmelidir bence. Aksi halde milletin oyuna gelmesi ve bir cahillik yapması durumunda doğu ve güneydoğu elimizden gitme ile karşı karşıya kalacak.Ülke resmen bölünecek harap olacak. Bütün savunma projeleri durdurulacak ekonomi alt üst olacak vatan adeta elden gidecek.Zaten olacağı da bu.Bunu bile bile kumar oynar gibi masanın adayına nasıl oy verilir anlayamıyorum?!?!?!?!?!?!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23