• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'da iflas dalgası sürüyor! Raporu’nu yayınladı: Şirket iflasları 3 yılın zirvesinde diyerek duyurdular

Küresel ekonomik kriz etkisini göstermeye devam ediyor. Almanya'da Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü, iyileşen ekonomik beklentilere rağmen ülkede iflas eden şirket sayısının martta ayında son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını aktarıldı. Rapora göre, geçen ay Almanya'da şirketlerin ve ortaklıkların iflas başvuruları, Mart 2022'ye göre yüzde 24 artarak 959'a yükseldi. Almanya'da martta şirket iflasları, Mayıs 2020'den bu yana en yüksek seviyesinde.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

Almanya da enflasyon varsa Turkiye de hiperenflasyon var.
  • 1 Yıl Önce

Sinan

Türkiyede bazı kesimler, aĝlamayı cok seviyor. Dünyada Türkiyeden daha iyi bir yer Y O K ... Boşuna aģlamayin. Gerçekçi olun ....
  • 1 Yıl Önce

Işte böyle

Ama burada ab almanya ya ambargo uygulasın nato müdahele etsin diyen almanlar yok, yâda biden den demokrasi bekleyen şerefsiz alman hiç yok.
  • 1 Yıl Önce

Recep

Almanya'dan kaçak göçmen akını başlıyor. 
  • 1 Yıl Önce

Gurbetçi Maho

Evet evet iflas dalgası sürüyor. dalga geçiyorlar, dış ticaret fazlası ile Türkiye nin borcunu kapatırlar, o derece iflas etmiş durumdalar.  
  • 1 Yıl Önce

Turhan çöllü

inançlığınız ile bir kazancınız asla olmaz bu gün almanyanın borcu 4.trilyon dolar. Deutschland Bank iflas etti. İsviçrede. 1,banka iflas, iki banka devlet himayesine geçti. Biz hala soğanla ekonomiyi ölçüyoruz. Ekmeğe bak Milyarlarcası çöpe atılırken yüz binlerce uon yemek artığı ın çöple buluştuğundan haberin varmı? Yapmayın bu kadar şımarıklık hiç iyiye alamet değil, şu 10,yıldır halkımız felaket tükedici oldular. Bu iyiye alamet değil.

Burak

Buradan konusması kolay, Almanya’da hayat çok güzel burada kötü demek. Sanki ekonomik gelişmişlik ne kadar soğan alabildiğinle alakalıdır. Almanya’da enflasyon kaç biliyor musun? Son 10 yılın en yüksek enflasyonu var Almanya’da.
  • 1 Yıl Önce

Kuru Sogan

Almaya batiyor batiyor. Asgari ücretle Almanyada 1650 kilo sogan alinabiliyor, bizim memlekette 283 kilo...Anladin mi ?
  • 1 Yıl Önce

Turhan çöllü

sen ekonomiyi soğanla hesaplarsan eyvah yandık. Sen almanyada bir metre küp doğal gazı kaça kullanıyor hiç araştırdınmı. Kabahat bizim devletin hesap akılsızları. Ben olsam kullanılan gazı normal fiat biriminden yazarım ödemeye geldiğinde parayı ödedikten sonra ona devletin yüzde%72,sini karşıladığı sübvansiyon parayı verirken bu devletin size yaptığı bir jest. Yapsaydı işte o zaman kanat takıp uçardınız değilmi. Ama ızak değil Ayın20.si arife günü jesti duyarsın. Ama şu herçek biz millet pşarak bozuluyoruz. Örnekmi vicdsn yoksunuları kiraları nasıl imansızca artırıp insanlarımızı sıkıntıya sokuyorlar. İşte içimizdeki ahlaksızlar. Stokta yapar fırsatçılıkta yapar. Bizfe onlara laf söylemeyiz Devleti rezil edercesine suçlarız. Bak kdv. Yi yüzde 18.den yüzde 1,e indiren bir devlete dil uzatmak kadar nankörlüğü ancak vicdanını yitirmişler söyler. Değilmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23