• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O ülkede Yuan doları geçti! Bu uyarı niteliğinde: Böyle giderse Çin için tarihin en büyük etkisi olacak

Yuan, dolar karşısında tarih bir seviyeye yakın devam ediyor. Çin yuanı, doları geçerek Ruslarda en çok işlem gören para birimi oldu. Uzman isimler bu yükselişin çok önemli olduğunu belirtiyor. Çin yuanı, doları geçerek Rusya’da en çok işlem gören para birimi oldu. Dünya basınında geniş yer buldu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tülin Eşme

Bir vatandaşın sinek kadar etkisi var ekonomiye yak düzenlemeler açısından.Arı gibi çalışmalarda % 40 asgari ücret sınırında.Ancak rüyanın üst gelir grubu % 10un geliriyle bizim asgari ücret eşit.Tüketim ekonomisine sahip değiller savunma arge tarım teknoloji bizden ileride bu açıdan bakmak lazım Rus eğitimi dünya standartlarında özellikle tıp bilgisayar vb.Büyük bir rejim değişikliği geçirmelerine rağmen attıkları dikkatli adımlarla kendilerine yetebilitorlar
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Dünyada paranızın Çin gibi güçlü olması için, her alanda güçlü bir devlet olmamızdan geçiyor, 80 yıldır bizim ağır sanayi hamlemiz batılılar tarafından engellenmiştir, çok şükür ülkemiz artık Reisin kararlılığı sayesinde ayağa kalktı, dünyanın sayılı ülkeleri konumuna getirdiğini, tüm dünya görüyor, fakat içimizdeki kör olan malum çevreler göremiyor, varsın bunlar körlüklerine devam etsin, çünkü bunlar kör kalmayı seviyor.
  • 1 Yıl Önce

Neco

Eeee o ilk bu ülke oveceginize kendi ülkenize bakın.abd de bankalar battiginda dolar 18.7 iken şimdi 19.25 TL.bunu nasıl izah edeceksiniz yada savunacaksiniz.ulkemizin düştüğü durumu enflasyon yüzde 50 ye düştü yalaniylami ,etin kilosu 300 TL'yi gecmis durumdayken ihracat rekoru kırıldı diyerek ovunerekmi.sanki ihraç edilen malın parası milletin cebine gidiyormuş sanki zengin kat ve kat daha zenginlesiyorken milletin daha fakirlestigini gormeyerekmi izah edeceksiniz.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Benim ülkemddede siyonistler öyle bir sızmış öyle masonları resmi dairelere yerlestirmişki, siyasetcisi bile milli paramızi unutmuş yatırımı dolar acıklıyorlar
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23