• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den 2 yılda 180 derece dönüş! "Terörle yan yana konumlandırıyorum" dediği HDP'ye kucak açtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 yıl içinde yaptığı 180 derecelik dönüş ile dikkat çekiyor. HDP'yi, PKK'nın yanında konumlandırdığını söyleyen Akşener, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin asla masaya gelemeyeceğini de defalarca deklare etti. Ancak gelinen noktada HDP aday çıkarmayarak resmen 6'lı ittifaka 7'nci ortak olarak katıldı. Bu duruma Akşener'in hiçbir tepki göstermemesi sonucu İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Ülkemizde İçişleri Bakanlığı yapmış bir insanın, HDP'nin kuruluş amacının ne olduğunu, niçin ve kimler tarafından kurulduğunu hala anlamamış sa veya anlamamazlıktan geliyorsa, o da onlardandır.
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

İyiParti=HDP=PKK=YPG=PYD=CHP=Saadet Partisi=asalak partiler bunlar İSLAM DÜŞMANI = BUNLAR BOZGUNCU = BUNLAR TÜRKİYE CUMHURIYETİ DÜŞMANI
  • 1 Yıl Önce

Burhan ALP

Bayan siz masanın altında kıse yok diye bas bas bağırdınız oysaki siz masanın altını veya yanını karıştıracak yetkiniz yoktu.Masayı ABD FETÖ BATILI ORTAKLAR VE İSRAİL Kurdu siz masada mecburcu idiniz Masayı terk ettiniz kendi iradenizle ALel Acele geri gelip biz Terketmedik dediniz oturdunuz Bu bir Masayı kuranlar sizin kulağınızı çekti azarladı kaçıp geldiniz Bu iki Masaya ve Bize ihanet ettiğinizin isbatı.Sizi bu kadar yine KAZIKÇILAR MI Korkuttu yoksa siz Zaten HAİNDİNİZ de Milletten Saklamak içinmi Bu Tepişmeleri çıkarıp kamuflemi oluyorum sandıydınız.Biz biliyoruz kimin mayasının nerden Alındıgını Partindeki Ülkücü Vatanseverlerin ayrılmayanlarına acımıyorum onlarda artık senin ortağın hainler olacaklar az kaldı ama yinede Ülkücüleri Bölebilen ender Meşurları sorarlarsa senin Tadına bakıldığını söylerim.
  • 1 Yıl Önce

Hüso

Meral hanfendi masayı terk ettiği anda yorum yazmış dönektir geri dönecektir diye dünyadaki dansözlere taşçıkartacak, seçimden sonra siyaseti bırakıp artık dansözlük yapar
  • 1 Yıl Önce

Engin

180 değil bu 360 hatta 720
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Meral'cik HDP'nin masada olduğunu sanki bilmiyormu idi? Aklımızla dalga geçmeyin ya, HDP'nin oyu olmasa - "Biz geliştirilmiş parlamenter sisteme döniciiizz" diyebilecek ne gücü vardıki? Çakalkık yapıp CHP'yi parçalamak için oyun içinde oyun yapmasa kurdukları tezgahı ve HDP'yi hala masum gösterip yuvarlanıp gidecekti. Ama tezgahı başını yedi.
  • 1 Yıl Önce

Malatyalı

nasıl bir gucmus meralli pacavaraya çevirip masaya oturmak ,
  • 1 Yıl Önce

Mehmedim

Haber, Akşener'den terör hassasiyeti ile ilgili (180 derece dönüş) diye bahsediyor. Bir siyasetçi İLKELİ VE TUTARLI olmaz ise bırakın 180 dereceyi, 360 derece de döner. Yani fırıldak ve rüzgargülü gibi. Buna şaşırmamak lazım. Dışardan destekli siyasetin sonucudur bunlar. Yedili Yuvarlak Masa (YEYUM) da danışmanları bile yabancı, ABD.den. Bu zihniyetin Türkiye Cumhuriyeti'ne ve vatandaşlarına verecekleri bir gram fayda olamaz. Zararını ise hiç kimse tahmin edemez..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23