• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaycı Paşa: HDP ülkeyi bölmek için zemin hazırlıyor

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS) Başkanı Emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin eklenmesiyle yedili ittifaka dönüşen Millet İttifakı’nın, ülkemizin toprak bütünlüğünü ve birliğini tehdit eden söylem ve vaatlerinin tartışıldığı seçim öncesinde, dünyadaki bölücü terör örgütleri ve siyasi uzantılarının ortak taleplerini Akit’e analiz etti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HDP'nin pis ve çok çirkin niyetli olduklarını anlamak için Yaycı paşamızın yaptığı açıklamalara bile gerek yokken, bunların sahte söylemlerini sağ duyulu asil halkımız artık yemiyor, çünkü her yönüyle ciddi gaflar yaparak hiç bir inandırıcılığı yok, HDP, ASLA KÜRTLERİ TEMSİL EDEMEZ, SORUNLARI ÇÖZEMEZ, DAVASINA HİZMET EDEN HİÇ BİR KİMSE KENDİ VATANDAŞINI ÖLDÜRÜR MÜ? BUNLAR ERMENİ ASALANIN UZANTILARI OLDUĞU KÜRT KARDEŞLERİM ASLA UNUTMASIN.
  • 1 Yıl Önce

saffet

Ata partisi olduğunu iddia eden CHP şehitlerimizin kanı kurumadan acısı dinmeden kimle işbirliği yapıyor HDP degilmi acık acık söyledikleri neler anlatmaya anlamaya gerek varmı vatanı için yol gemi ucak uzay say say bitmez coguda aklımıza gelmez yaptıklarına ve yapılanlara karşı Erdoğan düşmanlıgı zaten ispatı herşeyi anlatıyor diye düşünüyorum
  • 1 Yıl Önce

resimsiz isim

Bunu altılı masaya söyleyeceksin, anlatacaksın komutanım. Bir de bunlara oy verecek olan saf vatandaşlarımıza söyleyeceksiniz. Anlarlar mı?!?!?!? Çok zor. Ama komutanım solcu olsun, İYİ P'li olsun gerçek Atatürkçüler oyuna gelmiyorlar. Erdoğan'a sahip çıkılması gerektiğini yeri geldiğinde söylüyorlar. Seçimlerde de destekleyeceklerini biliyorum. Çünkü olaya bir oy kullanma işi veya işte bir seçim işi olarak bakmıyorlar. Özellikle çocuğu ve torunu olan aileler bu konuda çok duyarlılar. Erdoğan'ı daha güvenli buldukları için oylarını bilinçli olarak Erdoğan'a verecekler. Çoğu bu durumda Atatürkçü kardeşlerimizin. Belki sevmiyorlar Erdoğan'ı ama yaptıklarından ve yapacaklarından yola çıkarak evlat ve torunlarının geleceğini düşünerek hareket etmek istiyorlar. Hatta şu söyleyebiliriz: Bütün partilerden Erdoğan'a oy akması olacak. Ak Parti'yi bilemem. Oyu azalabilir de artabilir de. Burada İnce faktörü çok önemli. Omurgasını korursa gidişatı iyi. Geleceğin sol adresi olmaya doğru gidiyor. Bakın görün CHP bitecek İnce yükselecek. Ama oyuna gelir de Adaylıktan çekilirse biter. Neyse laf lafı açıyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23