• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son anket canlı yayında açıklandı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin oy oranlarıyla ilgili son anketi paylaştı.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet ittifakının kaybedeceği belli de, ona destek olmak için ALGI OPERASYONU yapan DIŞ BASIN çok MADARA olacak...
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Reisim, bu anketler sizleri yanıltmasın, hele hele sakın, çalışmalarda gevşeklik yapılmasın, bu seçimler sizin olduğu kadar, halkın geleceği için de çok önem arz ediyor, dünya devletleri hiç bu kadar bizim seçimlerimizle ilgilenmemiştir, bunların ilgilenmedeki amaçlarını halk olarak çok iyi biliyoruz, etrafınızdaki samimiyetsiz, çıkarcı, halkın sorunlarını hiç düşünmeyen ve yanınızda yalnız ticari çıkar için siyaset yabanları temizleyiniz, aksi halde halk temizler ve sayısal durumunuz tehlikeye girer.
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

vay benim garip ülkem bu ülkede selo salacak apoya heykel yapacak fetoyu tekrar devlete sokcaka dhkpcli yavşakları salacaklara %48 oy çıkıyor heee. ulan batsın yok olsun kahr olsun bize her musibet az rabbin c.c. bizi affet. islamı bayrağı vatanı bir kilo domatese soğan patatese bir balya samana sattık
  • 1 Yıl Önce

İbrahim

AKP feministlerden kurtulmalı. Bu akp ye oy kaybettirecek
  • 1 Yıl Önce

Özkan

Daha önce akp alır derdik ama ilkkez böyle kritik bir seçim yaşıyoruz. Anketlere kimse inanmasın çünki; halk anketçilerle dalga geçiyor. Doğruyu söylemiyorlar. Kim olursa olsun,yeterki halkın ve memleketin yararına olan ve Suriyelilere verilen vatandaşlığı iptal edip onları gönderecek gücü olan gelsin. Yeter artık! Ne demek kendi ülkeleri varken bizim ülkemizin demografik yapısını değiştirmek? Hatay,İslahiye elden gidiyor! Bizimkiler seyrediyor! Onlara "ülkenize gitsenize" diyorum, " yok biz burdayız çok rahatız" diyorlar. Bunların yüzünüzden kiralar bile arttı. Bu işgalcilerden ülkemizi kurtarma savaşı verelim yoksa bunlar kurşun atmadan ülkeyi elimizden alacaklar. Amerika, Rusya ve diğerleri bunun için uğraşıyor. Niye bizim iktidar bu kadar basiretsiz davranıyor aklım almıyor. Yorumumu ister yayınlayın,ister yayınlamayın ama halkın bir çoğu lanet okuyor. Acıma,acınacak hale düşersin.
  • 1 Yıl Önce

Teoman Topçu

Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 51. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise 53 küsür görünüyor. matematik bilimine aykırı toplamı yüzde 104 nasıl bir hesap?
  • 1 Yıl Önce

Ahmet DÖNMEZ

Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçeceğiniz RTE
  • 1 Yıl Önce

Dadaş

Ya Allahtan korkun biraz. Kötüyüz evet ama öldük bittik edebiyatı yapmayın. Allahın izniyle düzelecek herşey.  
  • 1 Yıl Önce

Mükremin

Komik olmuş beya biraz ciddiyet akparti 30 mhp 4 lerde be hadi acıkda itekliyek top lam olur yüzde kırk perinçekle hüda par ı da 0.25 diyelim yüzde 40.25 başkanlık the end MERHABA GÜCLENDİRİLMİŞ PARLEMENTER SİSTEM KEŞKE ADAYDA BİLGE LİDER SAYIN TEMEL bey olsaydı
  • 1 Yıl Önce

Kul

2018 de ne kriz var ne pandemi nede Ukrayna savaşı.alinan oy 51.2.bu anketi yapan zat derhal erdoganin yanından uzaklastirilsin.secim çok çetin.herkez bir değil iki kişilik çalışmak zorunda.
  • 1 Yıl Önce

AK NEFER

Alacagi oy 30% GEC-ME-YE-CEK. 
  • 1 Yıl Önce

Veli

Reis sonuna kadar meydanı bunlara bırakmayacağız
  • 1 Yıl Önce

ilyas

Sen dikkat etde meydani sana dar etmesinler. Bunlara dedigin insanlar kim oluyor.? Senin anan, baban ,bacin kardesin akraban olabilir.. Yaniiiiii..!? Burada hepimiz müslamaniz dimi..? O zaman kimlere meydanlari birakmayacagini merak ettim. Araplarami,Amerikalilarami Ruslarami..? Allah senin gibilerine akik versin. Bu Vatan Reisin degil hepimizin.

))))

Ahhahhahaha komedi
  • 1 Yıl Önce

Tuğrul

Deprem sillesi gibi bir sillede bu Asil Millet atacak zillet ittifakına...
  • 1 Yıl Önce

Serhat

Komik bir anket. Ya asgari ücret kiralara yetmiyor insanlar markete gitmeye korkuyor hasta olamıyoruz eczanede ilaca güçyetmez faturalar uçmuş ev araba fiyatı on katı hayal olmuş hala anket diyorsunuz 
  • 1 Yıl Önce

okay

hee seninkiler gelince ağzımızdan yağlar k...ımızdan ballar akacak.bu günleri mumla ararsın.  

havva BULUT

bütün yandaş medya verse bütün yandaş iş adamları verse demekki 51 oluyor peki işşi esnaf çifçi çocuna et alamayan baba bunlarda 6 masaya verse ozaman 60 oluyor matematik çöktü güldürmeyin bırakın bu algıları halk sabırla seçimi bekliyor yorumu gizle sözde yorum koymuzsun herşey iyi desem yoruma koyacan öylemi ALLAHTAN korkarım ben yalan yere iyi demem şükür menfatim olmadı ak partiden olanlar düşünsün nası olsa ALLAH görüyor
  • 1 Yıl Önce

okan

hanımefendi hazretleri; 6 lı masanız kandil i, pensilvanya yı,brüksel i, berlin i ,londra yı,atina yı sevindiriyor.bu size bir şeyler anlatmıyor mu siz kıyma köfte derken türkiye paylaşılacak. bu masadan hiç endişe etmiyor musun.??

necmi

etrafımızdaki ateş çemberini gör, savunma sanayiinde% 20 lerden seksenlere gelmişiz terör içerde bitme noktasında , savaşın,pandeminin sıkıntılarına ek bir de kuraklık,orman yangınları,seller,depremler eklendi.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23