• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin anket oyunu! Her seçim öncesi aynı manipülasyon

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kısa bir süre kalırken CHP, şimdiden anket oyunlarına başladı. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik servis edilen anket sonuçları, akıllara 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi muhalif medya Halk TV'de yapılan yayınları getirdi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ercan

Sanki kendiniz farklı birşey yapıyorsunuz. Geçmiş üç aya kadar haberlerine bakın ve "Son ankette bomba sonuç" yazan kaç haberiniz var görürsünüz.
  • 1 Yıl Önce

OsmanAydin

Ben parali anketlere deger vermiyorum onlar gerceyi yansitmiyor

Enişte

Boşuna heveslenmeyin Millet ittifakı büyük farkla iktidara gelecek. 
  • 1 Yıl Önce

Osman AYDIN

Ac tavuk ruyada kendini dari ambarinda gorur siz birazdaha hayrl kurun 14 mayista cevabinizi alacaksiniz

Seçim anketinin sonucu

Seçim sonrası ulan hanki höt ağızlı lavuklar bizi yine kandırdı diyecekler kandıran lavuklarda biz bire bir alanda adım adım anket yaptık bizi kim kandırdı lan diyecekler sonrada 4 sene hükümet istifa hükümet istifa böğürmecesiyle zamanı bekleyecekler
  • 1 Yıl Önce

Chp işini bilir

Chp tek parti sisteminde açık seçim ve kapalı oy sayımı uygulamıştır. Tek başına senelerce Türkiye yi geldiği gibi gitmeyenlerin torunlarıyla işine geldiği gibi yönetmiştir(!).
  • 1 Yıl Önce

Chp nin aklına gelen, şeytanın aklına gelmez

Chp değilmiydi, namaz kılanı asan, Kur' an okuyanı hapse atan, harfleri değiştirip halkı bir gecede okuma yazma cahili yapan, adaları ve petrol bölgelerini masada düşmanlara hediye eden.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Esasında bu araştırma şirketlerine +% 2 veya - %2 yanılma payı tanınmalı, bu değerlerin dışında tahmin yapan şirketlerin lisansı iptal edilmeli. Bu abartılı tahminler sonunda seçim kaybedilir trafoya kedi girdi, veryanlar kesildi, oyları çaldılar yalanına sarılıp, kaos çıkarma planlarını sahnekeyecekler. Bu işede Bay bay Kemal çok müsait. Çünkü adamda izzeti nefis yok.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

Kurucusununda tanımı ile siyasi bir parti ideolojisinden ibaret olan laiklik Kuranda Allahın tanımıyla Allahın indirdiği ile hükmetmeme işi; Allahın insanlara korumaları için bir emanet şeref namus izzetlerinin yegane vesilesi KUTSAL ALLAHIN AYETLERİNİ insanlardan korkmak ve/ya azıcık imtihan konusu aldatıcı süslü ama pis bir dünya faydalanması uğruna SATMAK, KUTSALA BU İHANETİ gerçekleştirenler herşeylerini kaybetmiş gerçek şeref ve izzetleri olmayan büyük günaha dadanmış şeytanın dostu sıfatını almış Allahın yolunun bozguncuları ebedi cehennemlikler KAFİRLERİN takendilerdir Bu şeytanların dostları şeytanın telkini ile inananlarla kendi ideolojilerine boyun eğdirmek Allahın emirlerini yasaklamak onun yolunu engellemek suretyile mücadele edeceklerdir Eğer bunlara boyun eğerseniz sizde onlar gibi affı söz konusu olmayan cennetin kendilerine haram kılın kılındığı ortak koşanlardan olursunuz ilahi uyarısı yapılmaktadır. devlet yönetiminin tamamı dost düşman edinme vergi evlilik ticaret miras adaletin tamamı kılık kıyafet yeme içme eğitim dost düşman edinme savaş barış müttefik olma tümü Allaha teslimiyet islamın şartı RUKU ona boyun eğiş mevzuları Allah ve elçisi bir devlet reisi komutan ve hakim Hz Muhammed SAV in imanlı bir kimsenin boyun eğmekten başka bir yolu olmayan hüküm konularıdır. Bu sebeple her insanın kendinin ve ailesini özellikle Allahın kırmızı çizsgisi durumundaki küfür şirk gibi ebedi cehennemlik yapan günahlardan koruması Allahın indirdiği ile hükmedilen bir yeri temin etmesi birinci derece güvenlik ve beka meselesidir. Bu kutsal mücadeleyi ahiret saadetini içeren ebediyet mücadelesini malından harcayarak ve canını ortaya koyarak göstermesi ise örneklenmiş ve emredilmiştir. Bu onun için canından önemli bir mevzudur. Dini yani Allah nezdinde geçerli tek din islamı Allah teslimiyet ve boyun eğişi göstermeyerek onun sahibi olan Allahın tanım ve sınırları ile kabul etmeyenler tanımayanlar o din mensuplarını yani ona teslim olmuş müslümanları daha çok kendilerine boyun eğdirmek Allahın mürtedlik hükmü dahilinde islamın dışına karanık ama süslenmiş bir aldatıma büyük günaha ebedi cehennem ateşine sürüklemekte aldatmakta ve nesli ise bozmaktadırlar. Allahın bölünemez ilan ettiği dini yani islamı onun temel yapı taşları olan devleti orduyu ve eğitimi dinsizleştirmek suretyile paramparça etmişler Allahın çıkardığı cennet yolundan çıkmışlar ve çıkarmaktadırlar. Bunlar kendi olu ve yorumlarıyla dine istedikleri kadarını vermek islam din adamını kend büyük işlerine memur kılmak hakkı gizlemek din mensuplarını kontrol altında tutmak maksadıyla kullanmaktadırlar. Bu Allah ile aldatma boyuntunda adam öldürmekten beter yok edilmesi emredilen karışılması kesinkez yasaklanmış fitnenin kendidir. Fitne hakkı söylemekle değil ona karşı gelmek ve susmakla olur.
  • 1 Yıl Önce

Halkın sesi

Milletin içine girin balonmu gerçekmi görün
  • 1 Yıl Önce

Ak nefer

Balon oldugunu dusunmuyorum
  • 1 Yıl Önce

Mehmet balcı

Gaybın sahibi allah tır müminin rüyası haktır yer gök birleşir bu kafir münafık müşrik topluluğu kazanamaz
  • 1 Yıl Önce

hikmet

DİKKAT DİKKAT DİKKAT Bilinçli olarak balonu yapıyorlar. kayıp edeceklerini anladılar hemen oyun planı yapıyorlar. seçim sonrası bizim oyumuz çoktu da hile oldu diye mesnetsiz iftira atacaklar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23