• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEVA Partisi'nde Kılıçdaroğlu isyanı! İstifa etti

Altılı Masa'da cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasıyla istifalar devam ediyor. Son olarak DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Murat Kurnaz da istifa etti. Kurnaz, istifasını "Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor" ifadeleriyle duyurdu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

analist

Bir yorumcu demiş ki; (Meral hanım kumar ve noter masası deyince iyicene ikna oldum.) İşte abd destekli fondaş partileri yıkacak cümle bu. Cumhur ittifakı görevlileri Meralin masa aleyhine sarf ettiği sözleri bol bol kullanmalı. Zilleti yıkıcı sloganlar herkesin bilhassa gençlerin hafızasına kazınmalı.
  • 1 Yıl Önce

takıcı

Bu masadaki küsür ve küsüratın küsüratlarının arkasında kendi karılarının bile oyunu alamayacaklar bunlara güvenen chp ve masa altından çıkan hdpkk çapsız cüceleri meclise soktukları ile kalacaklar
  • 1 Yıl Önce

Turan

Bazıları ise atlı karıncada bir tur atmak için ne taklalar atıyor!
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Oyumuzu İslami partilere lütfen vermiyelim İslamiyeti kendi çıkarları uğruna bitirdiler
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

İslami patimi olur Allahın indirdiği ile hükmetmeme işi olan tüm partilerin milletin seçtiği vekillerin şerefleri namusları üzerine yemin ettiği laiklik Allahın gökten indirdiği kendi kelamı olan kutsal kitapta: insanlara korumaları için bir emanet namsu şeref izzetlerinin yegane vesilesi kutsal Allahın ayetlerini insanlardan korkmak ve/ya azıcık aldatıcı süslü ama pis imtihan mevzusu bşr menfaatlenmen karşılığı satmak kutsala bu hainliği gerçekleştirenler herşeylerini kaybetmiş Allahın sınırları islamın dışına çıkmış süslü aldatıcı bir metaalanma içinde fakat şeytanların çektiği karanlıklarda aldanmış batıla ve büyük günaha dadanmış Allahın yolunun bozguncusu şeytanın dostu sıfatyla sıfatlanmış ebedi cehennemlik olmuş kafirlerin takendileridir. Allahın kafir dediği islamın içinde olamaz. Laik yani dinsizliğin ateizmin siyasi parti ideolojisinde islam mı olur muş. Allahın emirlerini yasaklayanlar hakkı bildirenleri hapsedenler idam edenler Allah büyüktürü tanrı uludura çevirenler darbe panlar pati kapatanlar Allahın bölünemez ilan ettiği dini onun tem yapı taşlarını devleti eğitmi orduyu dinsizleştirenler dine istedikleri kadar verip onun kontrol altında tutmak amacıyla din kurumu icad edenler hristyanların bugünkü durumu gibi onu mabedlere indirgeyenler Allah buyuruyorki bu şeytanların dostlarına ideoloji yasa ve kurallarına boyun eğerseniz sizde onlar gibi cennetin haram kılındığı ortak koşanlardan olursunuz

Hüseyin

Prof. Dr. Celal Şengör: "Ben Bay Kemal'le bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum, Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık bize dedim. Çünkü AKIL YOK, BİLGİ YOK, HİÇ BİR ŞEY YOK."
  • 1 Yıl Önce

o ruha sahib idiyse n

o partide işin neydi ???
  • 1 Yıl Önce

ortadirek

Erdemli insan zamanında,özüne dönenlerdir. Diğerleri ihtirasları için değerlerini satan Şak şakçılardır. Zaman inşallah bizi haklı çıkarmaz. Çünkü kaybeden Türkiyem olacak. Buda kalbimi acıtıyor. Acı çekiyorum..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23