• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'ye yakın olan anket firmasından muhalefeti kızdıracak itiraf! 'Kamuoyu deprem sorununu iktidarın çözeceğine daha çok inanıyor'

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, deprem sonrası iktidarın oylarının düşmediği, muhalefetin ise deprem konusunda sınıfta kaldığını belirtti. Gezici yaptığı açıklamada, 'Kamuoyu depremle ilgili sorunu kim çözer dediğimiz zaman iktidarın çözeceğine daha çok inanıyor. Yani muhalefetin depremle ilgili bir çözüm üreteceğine inanç daha az' sözlerini kaydetti.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasan

Muhalefet tabiki çözüm bulur´´´´ Lgbt´li ipnelere, kahbelere sebestlik Şarapculara rahatlik Kerhanelerde(genelev) her mahalleye bayilik verme Abd ´li sahiplerine yada patronlarina her türlü imkani sunma Pkk ´li arkadaşlarina yer sunmak, hedeflerin kordinadlarini vermek......................... Bu muhalefetin vizyonu bitermi.... Dü§man ba§ina
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

BELLİ OLUYOR 21 SENE SONUNDA, GEÇMİŞE BAKARSAK SORUN ÇÖZÜLMÜŞMMÜ ?ÇÖZEBİLECEKMİ?
  • 1 Yıl Önce

Bağımsızlık benim karakterimdir.Emperyalizm ölüme mahkûmdur

Diyen Atatürk ün son zamanlarında chp ile ilgili bir vesikayı imzalarken partim yazar imzalar niye chp yazmadınız dendiğinde benden sonra parti kimlere kalır bilemiyorum der Prof. Dr. Celal Şengör: "Ben Bay Kemal'le bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum, Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık bize dedim. Çünkü AKIL YOK, BİLGİ YOK, HİÇ BİR ŞEY YOK."
  • 1 Yıl Önce

iskeçeli

eli yüzü düzgün erkek güzeli murat paşam günaydın.sen gene sevgili chp nin kuyruğundan ayrılma her gece ölesiye savun onu. ee bir kere chplilik bulaşınca insana tedavisi yoktur.hem kendinize azap hem de sizin kafanızdan olmayanlara.
  • 1 Yıl Önce

AK NEFER

Butun Anketler Kemal Kilictaroglunu alacagi oyu 55% ,RTE nin alacagi oyu 30 % ve diger adaylarin 15% alacagini acikliyor.)) Birakin bu yalan dolan anketleri size bir faydasi olmaz. Gercekleri degistiremez.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Murat Gezici, kardeşimiz de korkmadan azıcık samimiyet varsa, yalnız depremin sorunlarını değil, ülkenin bütün sorunları da, dünyanın bazı sorunlarını da mevcut siyasi iktidardan başkası çözemeyeceğini çok iyi biliyor.
  • 1 Yıl Önce

zafer

orası öyle ama chplilik hastalığının şifası yoktur.

Turan

Pandemi sonrası ekonomik kriz ve üstüne asrın felaketi deprem... İşte tüm bu nedenlerle muhalefetin konforundan vazgecemeyenler kazanamayacak birini KK aday olarak gösterdiler. Seçim yapılmadan doğrudan siz iktidarsınız deseniz de kabul etmezler! Zira iktidar olmak musluk açmaktan ibaret değil!
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

CHP sanki diğer bütün konularda sınıfı geçtide deprem konusunda sınıfta kaldı. Bir senede kavga dövüş aday belirlediler şimdi seçime kalmış 2 ay enayi çeşit hizmet plan ve projesi üretirler. Ak Partinin yaptığı hizmetler CHP'nin projesini geçtim, hayalinde bile yoktur. Onların hayali Hükümet olalım, hazineyi paylaşalım, bankaları paylaşalım, arpalık lar oluşturup yandaşlara sunalım, PKK'nın önünü açalım, Batının kucağına oturalım, sözün kısası Türkiye'yi. 1990'lara geri döndürelim.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Soylu

Muhalefetin çözeceği sorunlarda var, onlardan sorsaydın, mesela biten teröre kalkan olabilir mi?
  • 1 Yıl Önce

mithat

onların da başarılı olacağı şeyler var elbet..her şeyi bozmak,kırmak,kapatmak,berbat etmek. ne diyor bay kemal her şeyi 180 derece tersine çevireceğiz. yeterince açık değil mi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23