• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem’den CHP’nin teklifine cevap

Kumar masasına geri dönen Meral Akşner'in hamlesi sonrası, bir hamlede CHP'den Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi lideri Muharrem İnce için gelmişti. CHP'nin, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye milletvekilliği teklifi götüreceği öne sürüldü. İnce iddiayla ilgili, "Dereyi görmeden paçaları sıvamam" dedi. Akşener de dün İnce'yle birlikte yol yürümek istediğini söylemişti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

xxx

bu nasıl bie uslup yaaaa! kumar masası ne demek üslüpla ancak kendiniz küçük düşürürsünüz siz
  • 1 Yıl Önce

20000

yuh bunlara..90 lı yıllara ülkeyi geri götürme derdindeler hdp ye bakanlık verecekler...sonrada hiç bir pkk lıya operasyon yapamazlar..fetöcülere operasyon yapamazlar.. cumhur ittifakı ülkenin sigortası
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Bunlar siyaseti cadı kazanına çevirdiler, al birini, vur öbürüne, bunlar ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor. Doğru birdir, iki tane doğru olmaz, niçin bugünün siyasetçileri, birinin beyaz dediğine, diğeri kara diyor?, halk olarak bunlara nasıl güveneceğiz, bunların derdi makamlar mı? yoksa hizmet mi?
  • 1 Yıl Önce

rafet

Omurga?!?!!?!!? Kadında olmayabilir de erkekte de olmayabilir mi acaba? Olmayabilir olduğunu daha önceleri görmüştük aslında. Ama insanoğlu dünü hemen unutuyor. Örneğin Kılıçdaroğlu'nun 20 senedir seçimlere katıldığını ve hiç bir seçimi kazanamadığını unutuyor. Hem de Erdoğan'a karşı kaybettiğini unutuyor. Akşener'in kaç parti değiştirdiğini biliyor muyuz? İYİ parti Akşener'in kaçıncı partisi?!?!?!?!?!Bi zahmet google girin ve bir bakın İYİ parti kaçıncı partisi?!?!?!? 72 saatte yaptığı manevralar çok komik. Aklı sıra tabana mesaj veriyor. """ baskı altındayım, masadan memnun değilim, ama mecbur bırakıyorlar, siz de gördünüz masayı terk ettim yine olmadı baskı ve tehdit devam etti, geri dönmek zorunda kaldım...""" Anlayacağınız Aşkener her halûkârda masum, çaresiz. Ama milliyetçi, devletçi... Yani anlayacağınız tabanda oluşacak kızgınlık ve tepki oylarının oluşmaması ve MHP'ye kaymaması için adamın kızında yalan çok. Mübah. Velhasılı Erdoğan'ın işi zor. Aslında çok kolay ama işin içine yalan talan girince iş zorlaşıyor. Erdoğan'ın da yalan söylemesi lazım ki terazi dengelensin. Bunu da Erdoğan'a yakışmaz. Ki yaptıramazsınız. Yirmi senedir sözünde durmadığını gören duyan varsa beri gelsin. Ama işte dürüstlük kurtarmıyor. Diğerleri gibi yalancı olacaksın. Onu da Erdoğan bilmez. Bu millet Erdoğan'ı kaybedince çok şey anlar ama iş işten geçer. Aslında Erdoğan seçimlere bile katılmayacak ve buyurun ülkeyi idare edin diyecek masaya. Masanın zilletini gören millet işte o zaman anlar Erdoğan'nın kıymetini ama o zaman da iş işten geçmiş olur. Sonumuz hayrolsun.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

ARKADAŞ KARAKTERLER NE KADAR incelmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Dayi

Akit çıldırır artık. Aloo akit ben bay Kemal, hazırlan geliyorum. Kaçma haaa.
  • 1 Yıl Önce

dayina ....

gel hazırladık,bekliyoruz..

Antikemalist Akpartili

Kemalist Zillet İttifakı, imkan bulsa seçime kadar ittifaka katmayacak parti bırakmayacak! Biz bir tek MHPye mahkumuz sanki? Hüda Par'ın ittifaka katılması vardı ne oldu o konu? Kemalist Ulusalcıların partisine takılmamıştır inşallah?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23