• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sanki dersin Karamollaoğlu her gün bir 70'lik deviriyor! Hey Allah'ım ya

"Anti-Erdoğanizm"in siyasi bir eğilim değil, algı operatörlerinin seralarda ürettiği bulaşıcı hastalığa neden olan bir hap olduğunu belirten Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Tevfik el- Hakim'in 'Deliler Nehri' misali, içen şappadak deliriyor" dedi. Meral Akşener'in masaya dönmesinin ardından yaşanan gelişmeleri ele alan Tuna, "PKK mutlu... FETÖ hevesli... Küresel emperyalizm gayet memnun... 'AKP içkimize karışıyor' diyen endişeli akşamcı da içmeden sarhoş olmuş vaziyette. Sanki dersin Karamollaoğlu her gün bir 70'lik deviriyor. Hey Allah'ım ya! Dedim ya içen deliriyor!" ifadelerini kullandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

alperen

Maalesef,Reis,sürekli düşman üreten bir siyaset izledi,siz gazeteciler de Reisten fazla reisçi oldunuz,insanlara bol bol hakaret ederek düşmanlık damarlarını iyice köpürttünüz maalesef.. Şimdi paçalar sıkıştı ve aynen yazdığınız noktaya gelindi ve kaybetme riski oluştu..Ama yine Reis'in ve reisçilerin suçu yok..Az da olsa iğneyi kendimize batırmakta fayda var..
  • 1 Yıl Önce

nihat

temel 70'lik devirir tabi. kılıçoğlunun yanında 1 yıldır yatıp kalkıyor. ya huyundan ya suyundan aldığı belli olsu. mübarek berat gecesinde birlikte devirdiler şişeleri. rahmetli Erbakan hocanın kemiklerini bir kez daha sızlattı. iflah olmayacak bir yola girdi. ingiliz ajanı temel.
  • 1 Yıl Önce

Abdusselam EFE.

Allah ın adı ile Rahman Rahim. ALLAH TEALA NIN İZNİ İLE VE YARDIMI İLE,SAADET PARTİ GENEL MERKEZİ NİN DIŞINDA, SAADET SEÇMENİNDEN, (BENDE SAADET SEÇMENİYİM) SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DIŞINDA KİMSEYE,OY YOK! DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ALLAH TEALA NIN İZNİ İLE İNŞA ALLAH YANILMAM! 08.03.2023 Abdusselam EFE.
  • 1 Yıl Önce

Kadir

Karamollaoglunun yakında Marksizm ve solculukta çok CHP lileri de beğenmediğinde şasirmayacagim
  • 1 Yıl Önce

İnsanoğlu

Öncelikle herkes sakin olsun. Gelişmeler çok iyi. Bakın dostlar gelişmeler çok iyi dedim diye de bana hemen kızmayın. Kızmayın, müsadenizle bir şey soracağım size. Yalvarsaydınız, yakarsaydınız, kendinizi yerlere atsaydınız... Kılıçdaroğlu'nu aday yaptırabilir miydiniz?!?!?!?!?!?!!?!?!?!? İşte bitti. Seçim sonuçları şimdiden belli. Erdoğan'a şimdiden hayırlı mübarek olsun. Bu yorumu okuyup da bir kenarına yazmayana da hakkım helal değil. Bunu da bilmenizi isterim dostlarım.Kendinize iyi bakın. İyilikle kalın. İyilikte daim olun.Siz, siz olun iyilerle beraber olun.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23