• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalvardım ama kabul ettiremedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Muhalefete kentsel dönüşümle ilgili tepki gösteren Erdoğan "Kentsel dönüşüm projeleriyle bu güne kadar yenilediğimiz 3,3 milyon konut elbette önemlidir. 15 yıldır kentsel dönüşüm dedik, başta ana muhalefet olmak üzere yavru muhalefet 'Biz kentsel dönüşüme karşıyız' dediler. Bununla ilgili çeşitli mitingler yaptılar. Vatandaşı topladılar. Şimdi de o vatandaş önümüzü kesiyor 'Ne olur bizim de binalarımızı yıkın' diyor. Eğer o zaman bizim bu talebimize uysaydınız bugün binalar bitmiş olacaktı. Benim oturduğum yer, Üsküdar Burhaniye. Yalvardım ama kabul ettiremedim. Şimdi o çevrede dört dörtlük binalar yapıldı. Zemin artı üç, adeta caddeleri, ağaçlandırılması, yeşil peyzajıyla farklı bir görüntü ortaya koydu." dedi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dağvetci

Bu muhalefetin bu ülkenin yararına ne iş yaptığını bilen varmı? bu hiç adil değil. Bu iş bu kadar basit değil. Bu sistemde milletinin devletinin aleyhinde çalışanlara bir bedel ödetilmesi gerekmiyormu. 45 bin ülke evladımızı kaybettik. Bunların Kişisel hırslarının kurbanımı oldu bu 45 bin ülke evladı.Bunlardan ibret alarak seçimlerde millet olarak bunlara bu bedelin ödetilmesi hem dini, hem insani, hem de milli bir görev ve vebal olduğu bir gerçektir. Bu anlamsız kıskançlıkları olamasaydı,bu güzel projeyi sabote etmeselerdi milleti bu projeye karşı kışkırtmasalardı bugün bu tabloyla karşılaşılmaya bilinirdi. Amacımız bu işin sorumlusu muhalefettir demek istemiyoruz. Ama haytın gerçekleri işte böyle neyin doğru neyin yanlış olduğunu ortaya çıarıyor. Bunların kentsel dönüşümü sabote etmelerini deprem çıkardı ortaya, 45 bin ülke evladının canına malolarak ortaya çıktı, peki ya diğer sabote ettikleri hususlar daha nekadar bedeller ödeyecek bu ülkenin insanları. Bunlarda azıcık haya ve utanma duygusu varsa hepsi bu ülkenin halkından özür dileyip bu siyaseti bırakmaları insani bir erdemlilik olurdu. Bırakın özrü, ayrılmayı, Türkiye 1 haftadır, on gündür altılı masayla yatıp 6 lı masayla kalkıyor. Unutuldu deprem ve depremzedeler. Gittiler resimlerini çekildiler, reklamalarını yaptılar, algılarını yürüttüler bir hafata sonra 6 lı masa? ama bütün yük yine hakkı ödenemeyecek olan Cumhur Başkanımızın ve ekibinin omuzlarına bindi Allahım yar ve yardımcıları olsun. Rabbim milletimize iyi kötüyü sadık olanı ve dalalet içinde olanları birbirinden ayıracak feraset ve basiret nasib eylesin milletimize inşallah.
  • 1 Yıl Önce

vatansever

muhalefet, kendi bölgelerinde nasıl düzgün binalar yapmış git görsen rantsal dönüm o mesele!  

tuna

REİS muhalefetten çok çekmiş... "Dünya hayatını lüksü çok sevdik, nefsimize engel olamadık paraya tamah ettik demek daha doğru olurdu.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Sayın Cumhurbaşkanımız adeta yalvardı.Defaatle söyledi.Muhalefet,kulak tıkadığı gibi karşı çıktı.Hatta bazılarını harekete geçirdi.Lanet olsun böyle muhalefete.Bizdeki muhalefet türü dünyada hiçbir ülkede yok.
  • 1 Yıl Önce

cemoka

RANTSAL dönüşüm , mücadele oldu iki taraflı,neydi Tutuklanan AKP sorumlu mühendis vs kişiler?

kani

zaten imar barisinida muhalefet cikardi
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Onca insanlarin hayatini kaybetmelerind rol oynadilar. Allah milltimi bu muhalefetten korusun
  • 1 Yıl Önce

Biga

Akp muhalefetimi dinlemis
  • 1 Yıl Önce

Ejde

Hocam, iyisiyle kötüsüyle 20 yıl geçti, konu kapandı uzatmayalım.
  • 1 Yıl Önce

ssseeee

Reis Allah Yar Ve Yardimcin Olsun Allahim Gayret Kuvvet Saglik Sabirlar Ihsan Eylesin Bu Gecenin Hürmetine Insallah Kandilimiz Mübarek Olsun
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23