• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Şenocak'tan Cemil Kılıç'a çok sert cevap!

Sapkın görüşleri sebebi ile MEB'den ihraç edilen Cemil Kılıç, Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak'ı öne sürerek, şeriatı hedef aldı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İhsan Şenocak kardeşimiz, bulanık zihniyetlere verdiği anlamlı güzel cevaplarından dolayı bu gece hürmetine samimi bir Müslüman olarak çok çok teşekkür ederiz, sizlerde çok iyi biliyorsunuz, nasipsiz insanları biz yola getiremeyiz, onların nasibi varsa o Allah katındadır ama bizim sahip olduğumuz İslam bilgilerini tebliğ etmekten asla geri durmamalıyız, çünkü biliyorsunuz Peygamberimiz bile nasipsiz amcasını yola getirememiştir, böylesi çirkin niyetli fuzülü adamlarla hiç uğraşmaya gerek yok.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Adı Cemil, kendisi kıymetsiz bir pislik olan bu mahluku ne diye haber yapıp kendini bir halt zannetmesine zemin hazırlıyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce

Aydın

Ağzına, yüreğine sağlık İhsan Hocam. Bu Cemil Kılıç gibi Allah düşmanları sivri sinek mesafesinde bile değil...
  • 1 Yıl Önce

EVLİ TİPLERİN METRES HAYATI YAŞADIĞI SEKÜLER KESİMİN POFPOFLADIĞI CEMİL KILIÇLAR NE ANLAR ŞERİATTAN NE ANLAR İSLAM'DAN

Sermayesi İslam Müslüman düşmanılığı olan, ahlaksızlığın edepsizliğin Namussuzluğun para ettiği bu seküler kesimin kullanıp attığı fahişelerden hiçbir farkı olmayan Cemil kılıç Yaşar Nuri ve benzeri tipler kullanılmaya müsaittirler. BUNLARI DİKKATE ALMAMAK İTİBAR ETMEMEK İHSAN ŞENOCAK HOCANIN DEDİĞİ GİBİ YAPMAK GEREKİR. BAŞKA KAPIYI Cemil kılıç. MUŞLUADAM
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Hanefi mezhebinin seriatina gore kizlarin akil balig olma yani ergen olma yani gunahtan sorumlu olma yani zorla evlendirilme yasi 9 12 arasidir.Bu kizlarin adet gorme yasina gore belirlenmistir.Daha erken adet olursa daha erken zorla evlendirilir.Lutfen guncellenmemis fikhi arastirin.Cariye demek savasta esir alinan kadin demektir.Hanefi mezhebinin seriatina gore evli bir erkek cariye olan kadinla evlilik disi hayat yasamasinda engel yoktur.Hatta bu cariye kadinlardan 1000 tanede yasayabilir.Nikahli esinin itiraz etmesi onu imansiz yapar.Arastirin gorursunuz.

kapısı başka yerde

Dünyanın her yerinde her kademesinde her makamında her zaman her yerde mutlaka normal yoldan değilde anüsten çıkma olanlar var bizdede olanları görüyoruz
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23